mslapn11 Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 26.4.03 bo v Gornji radgoni 1.tekma v spretnostni vožnji. Kako pol organizatorji a bo kdo kaj več napisal :roll: (mislim več :arrow: lahko bi mal najavil, da bi ljudje vedeli)
Hanzi Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Jaz bi tule spremenu naslov v "DP v spretnostni vožnji" sam ga ne znam :oops: Ker teh spretnostnih voženj je že tolk da... :arrow:
.T. Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 26.4.03 bo v Gornji radgoni 1.tekma v spretnostni vožnji. Kako pol organizatorji a bo kdo kaj več napisal :roll: (mislim več :arrow: lahko bi mal najavil, da bi ljudje vedeli) Kmalu bodo na strani ZMKS napisana pravila in pogoji za udelezbo. Lahko tekmuje vsak, ki ima izpit, zascitno opremo in placa startnino. Tadej
Ice Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 BTW...... a se na strani ZMKS kaj spreminja? :oops:
.T. Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 BTW...... a se na strani ZMKS kaj spreminja? :oops: Bi ze mogla biti. ampak firma ki jo dela malo zamuja :cry: Tadej
mslapn11 Objavljeno April 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2003 BTW...... a se na strani ZMKS kaj spreminja? :oops: Bi ze mogla biti. ampak firma ki jo dela malo zamuja :cry: Tadej Malo :roll: :lol: no ja Tadej.Če je zate 2leti mal, potem :roll: :? :wink: JA je pa res, da vseskozi samo ena in isti hodimo, ker----KER MISLIM, DA SI DRUGI NE UPATE IN NEKATERI SAMO GOBCAJO:¨To je čist eazy :)¨ ZAkaj ne probate in ne samo komentirate kot gledalci....ob kakem šanku 8) (Mislim, da tisti vedo, za katere se gre !! :!: :twisted: )
.T. Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Malo :roll: :lol: no ja Tadej.Če je zate 2leti mal, potem :roll: :? :wink: Ja dve leti je bila ista. NI moja krivda. Ce nisi opazil je trenutno Under Construction. Verjetno bo narejena v nekaj dneh. Tadej
divji Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Tadej svaka ti čast, vsaj nekaj se je začelo odvijat odkar si ti pršu v zvezo. Moram rečt,da sem jaz že obupal nad njo. Glede na to da so letos spet dali napačen znak našega kluba sploh nevidim več izhoda.
mslapn11 Objavljeno April 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2003 Ce nisi opazil je trenutno Under Construction. Verjetno bo narejena v nekaj dneh. Tadej MA Tadej- z nikomer swe ncem kregati. Samo stran je v obdelavi ze (vsaj v kolikor jaz vem ) najmanj 10mesecev !!! :? p.s. Tudi nisem rekel, da si ti kriv :!: :wink:
AlterMann Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Oh, Matej, kaj pa je to deset mescev v primerjavi z večnostjo.... :roll:
.T. Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 MA Tadej- z nikomer swe ncem kregati. Samo stran je v obdelavi ze (vsaj v kolikor jaz vem ) najmanj 10mesecev !!! :? p.s. Tudi nisem rekel, da si ti kriv :!: :wink: Dva meseca pa cist zares. Tadej
mslapn11 Objavljeno April 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2003 AlterMann -Mito a je to istina :?:
mslapn11 Objavljeno April 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ej Mito ne se norca iz mene delat :wink: :P :lol:
AlterMann Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ej Mito ne se norca iz mene delat :wink: :P :lol: Upam, da si me prou zastopu. Nism se iz tebe norca delu, ampak.... :roll:
AlterMann Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Za zdaj le informacija, da si boste vzel čas, http://www.mkkamnik.com/modules.php?name=N...=article&sid=23 kaj več o tem boste pa že še zvedl...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se