Skoči na vsebino

Trgovine v Avstriji - servisi

Priporočene objave

Objavljeno

Kje v Avstriji (Graz in okolica) je kakšna trgovina z original deli za honde??

Pa če kdo slučajno ve kakšne so kaj cene :oops: zavornih ploščic in svečk napram našim?

Mojo CBR-ko bo potrebno malo poštimat..., da bo varno ustavljala in lepo predla.

• 7 let pozneje...
Objavljeno

danes je dela prost dan v avstriji.

da kdo slucajno ne rine v nakupovalne mrzlice...... in da ne bo razocaran (o)stal pred zaprtimi vrati.

Objavljeno

No, Ice, kako je potem v Avstriji s temi rečmi? Za opremo vemo, da jo je možno dobiti precej ceneje, kot pri nas. Kako je pa z rezervnimi deli in gumami recimo?

Objavljeno

No, Ice, kako je potem v Avstriji s temi rečmi? Za opremo vemo, da jo je možno dobiti precej ceneje, kot pri nas. Kako je pa z rezervnimi deli in gumami recimo?

Za gume velja, da jodleri hodijo po njih k Širniku v Radlje...trance_25_naughty.gif

Objavljeno (popravljeno)

Ce dovolis ti bom kr jaz odgovoril (sem skoraj vsakodnevno tam ;) ) Gume so pri nas cenejse, zato pa tudi hodi tolko folka k Širniku po gume recimo, delo je dražje gori, sami rezervni deli pa so kakor kdaj.

Kvalitetna oprema ima tudi gori svojo ceno.

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno

mersi, sufleza volcja. :)

kot je rekel vuk, lahko najdes ugodne cene za dobre zadeve. gume pa pri sirniku. tak te to je.

Objavljeno

Pred par leti sem dvakrat kupil mišelinko v italjanski gorici. Z montažo je bila približno 30% cenejša kot je stala guma v Sloveniji. Jasno, italjančki so mi dali mali račun.

Objavljeno
:rolleyes: gorizia ze dolgo ni vec pod avstro-ogrsko. :naughty:
Objavljeno

Se opravičujem za Gorizio. Bom doma ponovil zemljepis.

Nazadnje sem v Villachu kupil turing tekstilno jakno in hlače za 100e. Odličen kroj in cena. Slaba stran je bila da se je črna barva začela po dveh letih spreminjati v sivo.

Žal ima Heine Gerike novega lastnika in drugačne cene.

Objavljeno

lastniki so ze dve leti enaki (menedzerski odkup po slovensko, samo izpeljano po zakonu) in cene se tudi niso nic drasticno spremenile.

Objavljeno

Za poletno enduro jakno in hlače sem pred približno tremi leti januarja dal točno 100e. Januarja 2010 so bile za najcenejšo enduro jakna in hlače krepko nad 200e. Res da ni isti kroj a je kvaliteta moje stare jakna boljša od podobnega cenovnega razreda ki ga prodajajo danes v Heine Gerike. V Vilahu čez cesto je Louis ki je obdržal isto cenovni nivo kot pred leti.

Objavljeno

mogoce razprodaja bila?

za zimsko jakno sem konec 2009 dal € 30.-, redna cena bila € 120.-. star model -> razprodaja zalog.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!