Thundercat Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 se bom sekiral ko bom rabu....sicer pa a je davčna sploh predvidla tako zadevo...po moje ja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 DTU ...davek na teroristično ugrabitev :ph34r: , jeba je, da te eni fanatiki sred dopusta tkole.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ma, ja, da mi država zaračuna posredovanje (poslovno svetovanje), ker so me zaradi njene politike ugrabili ? Grem koj nazaj v puščavo na trening in jih steroriziram nazaj! Vračaj pare! Obenem izjavljam, da če se mi kaj takega zgodi, zberite odkupnino in jo zapijte. Jaz ostanem na toplem, ker tukaj se sezona končuje in to me izčrpava. Salaam. Bolje palma nad glavo, kot Frankfurt na Maini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Obenem izjavljam, da če se mi kaj takega zgodi, zberite odkupnino in jo zapijte. zmenjeno....če se boš pa premislil pa pridi na forum...boš vsaj povedal kako je....sej zdej so teroristi tehnološko fajn opremljeni.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se