chris Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Kozina, 13. aprila (STA) - Na magistralni cesti med Koprom in Kozino je danes okoli 18. ure pri kraju Črni Kal v prometni nesreči umrla 21-letna voznica motornega kolesa iz Kranja, so sporočili iz policijske uprave Koper. Vzrok nesreče še ni znan. Voznica motorja je zapeljala na nasprotni pas in trčila v avtomobil. Voznica je bila na kraju nesreče mrtva, v avtomobilu ni bilo poškodovanih potnikov.... Robi nevem kaj naj recem..... Sozalje tebi, druzini,... :cry: :cry: :cry: Rok in Ursa :cry: P.S.: Kiki in Vikingu pa cimprejsnje okrevanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Moje sožalje Roberrt!!!!! sožalje tudi družini vsem znancem in prijateljem....... ....... pa tako lep dan je bil, preveč lep za smrt!! :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 O ne!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 "Ostalo grenko je spoznanje, to je resnica,niso sanje, žal usoda je tako hotela, da nam je motorista vzela. " Žal mi je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 ob takšnih trenutkih vsak ostane brez besed....težko je karkoli reči.... Najino sožalje, Roberrt.......stojimo ti ob strani, drži se! Uti & Lindau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Groza! Sožalje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Moje sožalje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Sožalje ob izgubi.......vse ostale besede so odveč :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 o groza... :cry: :cry: :cry: tudi moje sožalje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 sožalje :cry: pervy & alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 2 uri prej sem se peljal po tisti cesti pa je blo se vse tak lepo...moje sozalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Jest in Dave sva bila par minut pred tem mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Sožalje!!! :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 robi moje sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 iskreno sožalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Moje sožalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Sožalje tudi od Vijolice in mene.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Videl, deset minut po nesreči sem peljal mimo. Moje sožalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Robi, ostajam brez besed. Moje sožalje. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cacy Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Tudi iz moje strani iskreno sožalje :( :( Če rabiš kakšno pomoč mi sporoči..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 U kurac - a se moramo res tako pobijat?????? Fuck..... Sozalje Robberrt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Sploh ne morem dojeti. To je grozno. :cry: Poznam družino... Vsem bližnjim izrekam iskreno sožalje. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Človeka, stisne pri srcu :( Iskreno sožalje :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se