Fritz Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Po dolgem času spet na spletu...potem pa takšna novica. Človek ostane brez besed. Sožalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sosolec Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Robiju in družini Omerzel, najprej vam izrekam globoko sožalje ob tem žalostnem pripetljaju. Nadalje bi rad povedal, da je bila Nina zares v redu oseba, kakršno punco si fantje, oz.hčerko starši, lahko samo predstavljajo. Tisti, ki ste jo poznali, to veste. Čeprav je 3 dni mimo, odkar smo se od nje poslovili na pogrebu, se mi še kar tresejo roke, ko pišem tole. Vedno, kadar me bo pot zanesla na primorsko, mimo usodnega odcepa, bom prižgal svečo, Nina, tebi v spomin. Družina Omerzel in Robi, upam da boste čimprej prebrodili to krizo in vedite, da imamo Nino vsi v najlepšem spominu. Mislim, da se temu, kar sem napisal, pridružujejo tudi ostali njeni sošolci in sošolke Ekonomske gimnazije. Počivaj v miru, jaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 Sem bolj iskal kaksno svecko kot pa gledal na cesto...pa nisem nic vido...a obstaja moznost da slabo vidim? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StormBringer Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Iskreno sožalje družini in vsem, ki so Nino poznali. Sožalje pa izrekam tudi v imenu ostalih prijateljev in motoristov iz OPLOTNICE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se