Skoči na vsebino

Nina (motoristka) umrla v prometni nesreči pri Črnem Kalu

chris

Priporočene objave

V Dnevniku piše, da se je po neuradnih podatkih voznica skušala izogniti samokolnici, ki naj bi padla z vozila pred njo... :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa tako lep dan je bil preveč lep za _____ (mi kr ne gre izpod prstov.)

Iskreno sožalje izrekam tebi Robi in bližnjim

Kljub 21 letom strarosti je imela kar nekaj motorističnih kilometrov za sabo, res ne morem verjeti da se ji je to lahko zgodilo!

Grega & Teja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sožalje..

Ma sem zjutraj po radiu (noč in dan- Radio KP) poslušal, da punca baje sploh ni bla nič kriva:

Trije motoristi so vozili za avtom s prikolico na kateri je bla med drugim samokolnica. Na odcepu za Kastelec je tipu padla samokolnica iz prikolice!!!!!!! Prva dva motorista zta uspela zaustavit se, punci je zdrsnilo in z glavo udarla v nožko motorja pred njo. Umrla. Tip se je ustavu, pobral samokolnico in se odpeljal. Polcaji so ga dobili šele pri Postojni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že v naprej se opravičujem naslednjim besedam:

PIČKA TI MATERINA PROKLET KRETEN DEBILEN... KAKO HUDIČA SO LAHKO LJUDJE TAKO BREZ ČUSTEV, DA SE TAKOLE NAPREJ ODPELJE, KO VIDI NEKOGA NA TLEH LEŽATI.

JAZ BI MU SODILA ZA UMOR 2. STOPNJE!!!!!

Sorry besedam.... ampak take stvari me tako prizadanejo, da si ne morem pomagati...........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem se ravnokar pogovarjal z Robijem, pogreb bo verjetno v sredo v Kranju, točnega pa ni še nič........

Zgodilo pa naj bi se nekako tako kot je napisal Brane.

Kiki je v KC z bolečinami po nogi, vendar naj kaj resnejšega ne bi bilo.

Pazite nase tam zunaj......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!