alone Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 sožalje :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Hanzi....če si kje blizu...laibach....oziroma cca 30-40km iz kranja greva lahko na kako kavo, ker bi tudi meni prijala. Lahko se nama še kdo pridruži...moj GSM imate. lahko pridete do kranja....častim kavice..... LP Nisem mislil na! Je drugih dovolj ki vem da bodo rade volje prišli do mene. Drugače pa sem jaz v bolnici naslov imaš pa pod avatarjem. Pa ni treba hodit k meni kot sem ti že napisal. Verjamem da jih je tule veliko ki bodo prišli namesto tebe. Ti imaš dovolj drugih skrbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 RIP :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje. :cry: Sem mislil, da se bo to končalo z odhodom Hitrija lansko leto, pa kot kaže nismo te sreče. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje vsem najbližjim Brko & Domi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mgv Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sozalje :cry: mgv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:.......pa to ni res, ostajam brez besed, roke imam mrzle in potne......Robi iskreno sožalje od Giannija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Verjetno nisem edini, ki je ob branju tega topica potočil solzo ali dve. Žalostno. Pa tako lep dan se je zdel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Ravno v tistem času je bil pri meni Lucky in če se ne motim ste nekje omenjali da jeimel namen z vami jit na morje :oops: Naprej ne bi pisal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :cry: Tudi jaz izrekam sožalje vsem, ki so jo poznali :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Še na ridah smo se pozdravili preden je odpeljala.........vesela, simpatična in energična :D .......... :( :( :( Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KTM Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 iskreno sozalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superblackbird Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje njenim :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :x :( :cry: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JanezD Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje ! Ali mogoče kdo ve , če je njenemu očetu ime Leon in se ukvarja z prodajo PC-jev ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje ! Ali mogoče kdo ve , če je njenemu očetu ime Leon in se ukvarja z prodajo PC-jev ? Ne vem za ime vem pa da se ukvarja s prodajo PC-jev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madzarka Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 tudi jaz se pridruzujem morju sozalij! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :( Sozalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klemdz Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje Robiju in ostalim svojcem. Vsaka smrt je žalostna, smrt mladega človeka pa še toliko bolj. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje sozalje. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quota Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 žalosten začetek sezone.... ....iskrene sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 pridružujem vsem do zdaj in vsem od zdaj res škoda :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se