Hanzi Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Hanzi....če si kje blizu...laibach....oziroma cca 30-40km iz kranja greva lahko na kako kavo, ker bi tudi meni prijala. Lahko se nama še kdo pridruži...moj GSM imate. lahko pridete do kranja....častim kavice..... LP Nisem mislil na! Je drugih dovolj ki vem da bodo rade volje prišli do mene. Drugače pa sem jaz v bolnici naslov imaš pa pod avatarjem. Pa ni treba hodit k meni kot sem ti že napisal. Verjamem da jih je tule veliko ki bodo prišli namesto tebe. Ti imaš dovolj drugih skrbi.
BoBo Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Sožalje. :cry: Sem mislil, da se bo to končalo z odhodom Hitrija lansko leto, pa kot kaže nismo te sreče. :cry:
Gianni Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:.......pa to ni res, ostajam brez besed, roke imam mrzle in potne......Robi iskreno sožalje od Giannija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SiR Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Verjetno nisem edini, ki je ob branju tega topica potočil solzo ali dve. Žalostno. Pa tako lep dan se je zdel...
Hanzi Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Ravno v tistem času je bil pri meni Lucky in če se ne motim ste nekje omenjali da jeimel namen z vami jit na morje :oops: Naprej ne bi pisal...
SiM Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 :cry: Tudi jaz izrekam sožalje vsem, ki so jo poznali :cry:
pero Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Še na ridah smo se pozdravili preden je odpeljala.........vesela, simpatična in energična :D .......... :( :( :( Ciao,by Pero
superblackbird Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Sožalje njenim :cry: :cry:
JanezD Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje ! Ali mogoče kdo ve , če je njenemu očetu ime Leon in se ukvarja z prodajo PC-jev ?
spidy Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje ! Ali mogoče kdo ve , če je njenemu očetu ime Leon in se ukvarja z prodajo PC-jev ? Ne vem za ime vem pa da se ukvarja s prodajo PC-jev
madzarka Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 tudi jaz se pridruzujem morju sozalij! :(
rozi Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje Robiju in ostalim svojcem. Vsaka smrt je žalostna, smrt mladega človeka pa še toliko bolj. :cry:
quota Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 žalosten začetek sezone.... ....iskrene sožalje
D.J. Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 pridružujem vsem do zdaj in vsem od zdaj res škoda :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se