Tatjana Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Življenje v katerem živimo je kruto! ROBI bodi močen tudi zate bo spet posijalo sonce! Težko je, vem! :cry: :cry: :cry: :cry: Iskreno sožalje Robiju in vsem domačim. Srečala sem Vikinga in mi je malce opisal situacijo, želim vama hitro okrevanje! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 moje sožalje tale novica je padla med nas kot bomba.srečal sm starejšega prijatla motorista in mi je samo rekel: ''a že veš?'',pa doma smo že s starši predebatiral,pa s frendi...res grozno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje iskreno sožalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 moje sožalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Iskreno sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 moje sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vladek Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Ceprav sva se ze slisala, se enkrat iskreno sozalje Robi in res bodi mocan, vsi ti stojimo ob strani. Iskreno sozalje tudi ostalim svojcem. Nina, pogresali te bomo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Vsaka smrt je tragedija, še hujša je če je to soborčeva... Ja, res je. Sožalje. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 iskreno sožalje :cry: matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Iskreno sozalje vsem zalujocim. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje. Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Moje sožalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 tudi moje iskreno sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Boogy Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 jaz tudi robiju in njeni druzini izrekam iskreno sozalje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Sožalje Robiju in družini... Nataša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 tud moje sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 iskreno sožalje uzzy&mariči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :( :( Sožalje vsem, ki so jo imeli radi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 iskreno sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Nine nisem poznal. BILA JE ENA IZMED NAS, MOTORISTOV. Še bolj me je pretreslo, ker bo šla tudi moja hči po naših, motorističnih stopinjah. ISKRENO SOŽALJE DRUŽINI, PRIJATELJEM ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 nina rad sem te imel od vsega začetka in upal da ne bo potrebno nobenemu to pisati ampak pred 2 minutama sem izvedel da naju je pustil na cesti ležati motorist iz kluba MOTO GUZZI, bi pa je človek kranjčan (ostalo zbrisano by ice).Svet je majhen....Kranj pa še bolj. Letos smo se srečali v POLO trgovini v Muenchnu ko smo bili na IMOTU in je še rekel da se vidimo kaj na 3M. Prasec ni mogel tud priti zraven in se spreneveda da se je sploh kaj zgodilo. Tudi sam ima otroke enega starega okoli 25 let, drugi pa 19. ******* HVALA!!!!!!! Upam da bodo kolegi in ostali motoristi videli kaj je storil, uničil življenje najprej družini Omerzel in vsem njenim sorodnikom. Nina vem da lepo počivaš in nas gledaš ter spremljaš na vsakem koraku, ter nikoli ne pozabiti KAKO SEM TE IMEL RAD.... RAD TE IMAM ŠE SEDAJ Tvoj srček Robi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vladek Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 robi, vem da je tezko, vendar z jezo ne bos nicesar priklical nazaj. Ohrani jo v lepem spominu, za tistega pa se bo ze palica nasla - vse se vrne. Drzi se! LP, Vlado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Why...why :cry: :cry: iskreno sožalje :cry: R.I.P. Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 robbert- vraničar ni član moto guzzi kluba, vsaj na seznamu ga ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se