Skoči na vsebino

Nini v spomin - motoristična solidarnost - žalna slovesnost


Gregs

Priporočene objave

Pozdravljeni motosvetovci!

Nekateri je niste poznali, nekateri je na zalost nikoli ne boste, jaz sem se samo enkrat pogovarjal z njo, pa v tem trenutku čutim, kot da bi jo poznal celo življenje. Prav neverjetno je, kako lahko človeka vzljubiš, pa čeprav se samo enkrat vidiš. In vem, kaj Robberrt čuti in mu želim, da bi bolečina odšla čimprej, spomin na lepe dogodke pa naj ostane...

Prav tako želim Kiki in Vikingu, da čimprej okrevata (predvsem Kiki) in upam, da smo Kaja, Obelix in Teya ponoci vsaj malo pripomogli k temu, da sta lažje prebrodila čakanje na urgenci.

Zdaj pa pride drugi del, kjer se lahko vsi še dodatno poklonimo Nini v spomin. Robberrtov brat Erik me je prosil, če vam lahko sporočim sledeče:

SPREMEMBA ---> SPOROČILO ERIKA:

Pogreb Nine bo v sredo, 16.4.2003 ob 16. uri na pokopališči na Kokrici. Žara bo na pokopališču od 9.ure dalje tega dne.

Vsi, ki imate namen priti mi prosim pošljite mail, da vam pošljem zemljevid kje je to, če pa imate namen priti z motorjem pa to napišite, da navežemo trakove in se v koloni pripeljemo do pokopališča. Motoristi boste motorje pri polaganju žare prižgali par sekund malo navili in potem ugasnili.

ZBOR MOTORISTOV bo pred vhodom v Mercator v Kranju (zraven krožišča, vhod, ki gleda na cesto proti Kranju) ob 15:00 uri. Glejte avtomobil Golf črne barve.

Kje je Mercator: če se pripeljete iz smeri Brnika po stari cesti, pridete najprej v krožišče iz avtoceste, potem je pa še eno krožišče kakšen kilometer kasneje, kjer že takoj vidite Mercator.

Kdor bi želel priti na pogreb ali sporočiti karkoli (recimo sožalje), ga lahko kontaktira na:

telefon: 041 320 813

email: erik.meglic@siol.net

Če pa kdo želi prispevati za venec, pa lahko pošlje prispevek na njegov tekoči račun pri NLB:

TRR: NLB 01000-0000200097

Sklic: 05 1068156-224367

(pripiše naj recimo: Motosvet <nadimek>)

Primer: Motosvet Gregs

Za sožalje lahko pišete na naslov Nininih staršev:

Družina Omerzel, Golniška cesta 14, 4000 Kranj

Lahko tudi Robberrtovi družini:

Robert Očko, Betonova ul. 44, 4000 Kranj

Glede na to, da pa smo nekateri Nino poznali osebno, pa bomo še posebej poklonili nekaj denarnih sredstev njej v spomin. Tisti, ki poznate mojo številko in bi želeli prispevati 1000 SIT za poklon njeni druzini (denar bodo porabili za karkoli, kar mislijo, da bo ohranilo njen spomin - recimo rože, mogoče sponzorstvo Maksi za boljšo varnost motoristov...), me lahko pokličete in se dogovorimo ustno. Prosim samo, da me ne kličete od 14-21h, ker bom praktično nedosegljiv (delo). Lahko pa me pokličete pred 14:00 ali po 21:00 uri zvečer - tja do polnoči ni problem.

Tema je zaklenjena za vse komentarje.

Vaše komentarje lahko podate v naslednji temi: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4561

Datum in ura spremembe: 14.april, 17:58

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal mi je, da moram v teh težkih trenutkih težiti z administracijo, a samo s tisto številko TR ne morem opraviti nakazila, še posebej ne pa tako hitro, do jutri.

Prosim za celotno številko: Številka banke + sklic (če je potreben in mislim, da je, ker še ne gre za novi (transkacijski) račun)+ št tekočega računa.

Brrrrm številka računa je popravljena. lahko preveriš če sedaj gre :oops:

Popravil Hanzi :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Erick mi je posredoval vse potrebne podatke:

Transakcijski račun NLB 01000-0000200097

sklic 05 1068156-224367

nakazilo iz druge banke traja 2 dni... daj na forum naj mi pošljejo, kdo je nakazal po mailu, da bom založil denar....

Vsi tisti, ki nakazila ne boste izvedli neposredno v eni od poslovalnic Nove Ljubljanske banke ali preko elektronskega bančništva (Abanet, Klik, in kar je takih elektronsko nakazovalnih možnosti), prosim, pošljite Ericu PM (personal message), v katerem mu navedite znesek, da bo založil denar.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavil: ERICK, 14.4.

PREMAKNJENO IZ DRUGE TEME!

Želja staršev Nine je da motoristi nosijo žaro. Prosil bi, da se sami javijo tisti s katerimi sta se Nina in Robi več družila, rabim enega, ki bo lahko nosil žaro...

Prav tako bi bilo lepo, da bi nekdo nekaj prebral, če zna kdo kaj lepega napisati o njej pa to potem prebrati, rabim prostovoljca ali prostovoljko....Staršem bi veliko pomenilo

Motoristi boste motorje pri polaganju žare prižgali par sekund malo navili in potem ugasnili. Pri Mercatorju bomo na ogledala navezali bele trakove.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem motoristom in prijateljem, ki ste v takšnem številu udeležili žalne slovesnosti v spomin drage Nine, se Vam iz srca zahvaljujem. Prav tako se vam zahvaljuje družina Nine in Robija, ki ste jih do solz ganili z vašo prisotnostjo in izkazano častjo do Robija in pokojne Nine. Zahvala gre tudi tistim, ki ste bili v srcu z nami in nam stali ob strani ob težkih trenutkih, pa čeprav z besedo, ki v takšnih trenutkih pomeni več, kot si lahko nekateri mislijo.

Še posebno se zahvaljujem vsem, ki ste prispevali sredstva za nakup cvetja, na posvetilu je pisalo Prijatelji iz Motosveta. Vaš odziv je bil enkraten. Preostanek denarja sem izročil Perli, ki ga je, poleg svojega, izročila Nininim staršem.

Po pogrebu sem se pogovarjal s Suzukijem, pa je prišla mimo starejša gospa, je morala biti v 70-ih letih, se zahvalila za tako lepo gesto, ki ste jo namenili Nini, Robiju in vsem prisotnim. Vsi prisotni bodo od danes naprej na motoriste gledali z drugačnimi očmi.

Hvala lepa, čim manj ovir na cest in varno vožnjo, vam želi družina Omerzel, družina Očko ter Erick z družino

PS : Gregsa ali katerega drugega administratorja naprošam, da to temo za nekaj časa da kot sticky. Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!