Robert Objavljeno September 7, 2001 Opozori Objavljeno September 7, 2001 Kar se tiče revij EASYRIDER, FREEWAY in CUSTOM boste morali na žalost čez mejo. Se pa je dalo FREEWAY kupovat tudi po sloveniji, ko jo je ena firma iz Sežane uvažala, sam štos je bil v temu, da smo jo v Sloveniji dobili v trimesečnem razmaku.(npr.:v aprilu si dobil januarsko številko in tako naprej). Pozdrav od Roberta
Jason Objavljeno September 9, 2001 Opozori Objavljeno September 9, 2001 Nihce se ni omenil italjanske Tuttomoto, ki se mi zdi zelo uredu, ceprav ne znam italjansko. V Sloveniji se jo dobi neverjetno ugodno, za 380 SIT, res pa je da z nekajmesečnim zamikom. Pravkar mi je uspelo kupiti JUNIJSKO stevilko, ampak so what, mesec gor ali dol.
vrho1679 Objavljeno September 9, 2001 Opozori Objavljeno September 9, 2001 Pred leti sem tudi sam kupoval TUTTOMOTO, sedaj se mi pa zdi da ima kot vsaka druga ITA revija pol svojih strani le za reklame, je pa vse preveč skuterjev not. Zastopm pa itak le nekaj bolj osnovnih stvari tam not.
billy Objavljeno September 14, 2001 Opozori Objavljeno September 14, 2001 Če ima kdo možnost nabavt angleško revijo RIDE naj si jo nabavi.Testi so zelo zanimivo napisani bolj v zajebanciji.V avgustovski številki so bili na primer objavljeni popusti motorjev o kakršnih pri nas lahko samo sanjamo:npr.cbr900rr;osnovna cena 7990funtov,s popustom 6400funtov.Preračunajte pa si sami!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se