komi Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 A kdo mogoče ve, kje je v Celovcu trgovina z motorističnimi oblačili in opremo? En mi je povedu, da je zraven Honda servisa, ampak nism siguren če je ta prava.
Max Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 A kdo mogoče ve, kje je v Celovcu trgovina z motorističnimi oblačili in opremo? En mi je povedu, da je zraven Honda servisa, ampak nism siguren če je ta prava. HG.. Hein Gericke mogoce...
transalp Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Nekaj imajo pri Kropfitschu (tam je res tudi Honda servis), vendar se mi zdi, da cene niso ravno ugodne. Sicer pa je v Celovcu tudi trgovina z Wintex oblačili, katerih cene so primerljive s cenami pri nas: Permoto Pernutsch & Pernutsch OEG Wintex Moto-Shop Alois Schader Straße 1, 9020 Klagenfurt
marem Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 mas u villachu blizje hein gerricke, zadeva je bliži kot v celovcu pa baje so skoz table, nemorš falit, vem pa de je čist zraven RED SHOPPa :crazyeyes: pa mal povpraši je pa hala baje ogromna!!
komi Objavljeno April 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2003 Ja najlepša hvala za informacije, sam kako se pa pride do te wintex trgovince, pa kje približno je?
burgy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 mas u villachu blizje hein gerricke, zadeva je bliži kot v celovcu pa baje so skoz table, nemorš falit, vem pa de je čist zraven RED SHOPPa :crazyeyes: pa mal povpraši je pa hala baje ogromna!! A sam pa še nisi bil tam? Me zanima koliko robe, ki je v HG katalogu imajo kaj na zalogi? A bi mogoče Ice vedel kaj več'
Dave Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 A kdo mogoče ve, kje je v Celovcu trgovina z motorističnimi oblačili in opremo? En mi je povedu, da je zraven Honda servisa, ampak nism siguren če je ta prava. HG.. Hein Gericke mogoce... ... je v beljaku... @burgy - imajo vecino stvari, ki so v katalogu... sem bil pred ene tremi tedni...
Jasa Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Odgovor pred časom na moje povpraševanje, se pa nanaša bolj na Štajerski konec Avstrije. Mogoče ti bo koristilo ;) http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...=460&highlight= LP Jaša, Honky
.T. Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Nekaj imajo pri Kropfitschu (tam je res tudi Honda servis), vendar se mi zdi, da cene niso ravno ugodne Bil tam enkrat in nikoli vec. Name in na oceta so gledali na nacin: Niste vi odavde. Padele so tudi dolocene opazke, se dobro da oce perfektno govori nemsko, da jim je nazaj povedal. Cene so pa astronomske. Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se