Vale Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 http://www.geocities.com/drnovsek2002/celadslo.html Prvič vidla!
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 prvič in verjetno zadnjič, ko bodo to izdelovali nas ne bo več :D
lightning Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Zanimivo!!!!Le kako to da se to niso spomnili ze pri kaksni veliki hisi(Nolan,Arai.....)!me pa zanima kako se to dejansko obnasa v praksi.
Brrrm Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Težava je napihovanje in praznjenje. Ko se človek odloči, da bo snel čelado, jo hoče imeti v potezi, dveh dol in obratno, na glavi. Za pihanje boš moral imeti izvor plina (zraka). Če hočeš, da je čelada čim bolj lahka, bo vir plina ločen, kar pomeni: vir natakniti na ventil na čeladi, napihniti, vir odstraniti in nekam shraniti. Če ne bo z zakonom obvezno, prezapleteno.
marem Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Brez skrbi tud tavelki so se spomnl takih stvari,sa kakor je videti zadeva simpl, sploh ni, kaj na hrbtu bom pa meu jeklenko k kak potapljač, stvar pa definitivno zgleda zanimivo
Treker Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 saj imas lahko one mini jeklenke s stisnjenim zrakom... kot za krpanje gum... Ideja pa je zanimiva
Filip111 Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 lahko bi naredili kit z mini kompresorjem na generatorju (na gredi bol točno), in pol bi samo ustrezno cevko prklopu u čelado da ti napihne blazine 8) samo trik je u tem če bo kdo to kupu :?
Windsurf Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Prodaš vse, če samo veš komu, kdaj in kako... :wink: LP Windsurf
Gjera Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Saj tisto napihovanje bi že nekako rešil... Meni se zdi bolj problematična lega te čelade na glavi. Po moje ne more biti kaj dosti stabilna če z glavo malo zmigaš levo-desno. Zaradi zraka med čelado in tvojo faco, bi v praksi stvar "plavala" okrog tvoje glave. Isto kot če voziš avto s premehkimi gumami in priletiš malo bolj v kakšen ovinek. Če bi to probal rešiti z večjim pritiskom zraka, bi pa spet dobil efekt pretesne, trde čelade... Sigurno so se tudi veliki že kaj takega domislili... pa so verjetno prišli do enakih problemov.
Hanzi Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Mogoče bi bilo uporabno pri kakih delavnih čeladah na motorističnih pa NE BO. Ne mi rečt da bo zračna blazina obdržala čelado na glavi če jo pa pašček ne obdrži pri padcu. Mislim da bo še kar nekaj časa čakal na $$ od svojega izuma.
manjak Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Sej ideja je dobra uporabnost pa je neki druzga :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se