marem Objavljeno Maj 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 mislim, da se bojo s 1.majem 2004 stvari začele spreminjati (EU)!!! :rolleyes:
Guest 1 Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 mislim, da se bojo s 1.majem 2004 stvari začele spreminjati (EU)!!! :rolleyes: :D sm že skoču od veselja pol sm pa letnico vidu :blink: a šele drug let ?? no ja če smo do sedaj čakali.. to niti ni tako veliko :(
Guest 1 Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 Hej 1, zivjo! :D kako si? Meni je te dvoletne razlagal en moj znanec z neko navezo v Italiji - saj meni je bilo tudi malo čudno, sicer pa tudi 6mesecev ni kr tako. Vsekakor, če bo kdaj red tukaj izpostavljen! :D sem kar v redu - zadeve gredo drugje na slabše.. pri meni pa (kot vedno v obratni smeri) na bolje in to drastično, da kar sam sebi ne verjamem :D za povprečnega motorista velja: 6 mesečna garancija = enoletna garancija saj v pricipu rabiš garancijo v "toplih dneh" ko se voziš.. seveda pa se da garancijo tudi dokupiti s posebno pogodbo kar je pri Hondi in Yamahi brezveze pri drugih pa zna biti dobra poteza B)
Roman Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 V osnovi nakup poškodovanega motorja ni tak bau-bau, vendar pa ne kupuj poškodovanega motorja, če se ne spoznaš na motorje toliko, da bi sam lahko ocenil v kakšnem stanju je in če ga potem tudi sam nisi sposoben vsaj v večji meri tudi popraviti.
Dave Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Obstaja en zelo obsiren tekst o nakupu rabljenih motorjev in sicer na zairskem bmw pejdzu. Zdejle nisem doma (sem v kudu FP na pivu), ampak ko pridem domov lahko postam link ce te zanima.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se