Zdrawc Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) X2 :whistle: :beer2: bo premalo, mi pridemo trije skup, orng žejni :unsure: pa po malo spremenjeni trasi Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil Zdrawc
Frips Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Evo nas nazaj..... Bilo je.......eh ka vas briga :P Bi šli pa bi vidli :whistle: "NeVem" si prispel srečno domov? Ročke še zmeraj cele :evilgrin:
Wild1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 (popravljeno) bo premalo, mi pridemo trije skup, orng žejni :unsure: pa po malo spremenjeni trasi Upam, da vaju ni iz Bizeljskega do doma preveč opralo... Popravljeno Maj 18, 2008. Popravil Wild1
vapotek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ročke še zmeraj cele :evilgrin: Ne vem... :whistle:
DivjaSvinja Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Jah blo je res kr pestro noro... Ampak ko bi nam vsaj zdravc pustu zutrej mal spat:) Drugač pa kerga ni blo je zamudu kr en super moto zborček, aja pa kakšno dobro rakijo tut in burek seveda :naughty:
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Upam, da vaju ni iz Bizeljskega do doma preveč opralo... šele v Žalcu, pa sej qrc, bi blo prekičasto, če naju ne bi :whistle: ewo, štirje mušketirje & 8 rdečiih uči P.S. Ste bli kej u diskaču :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 ewo, štirje mušketirje & 8 rdečiih uči Mater ej, kak smo pa cart!!! :blush: 2 dni smo bli v diskaču, pol smo pa soglasno sklenli, da se ga raje do daske nažeremo, kot pa da moramo še enkrat tja. In tako so minili naslednji trije dnevi.... :whistle:
Frips Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) P.S. Ste bli kej u diskaču :whistle: Sva vas z Pervyem iskala po diskaču....pa vas ni bilo nikjer :whistle: BTW..Robinzona smo v soboto privatiziral :evilgrin: Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil Frips
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) Sva vas z Pervyem iskala po diskaču....pa vas ni bilo nikjer :whistle: naju s Fritzem je fura okrog Modraca pa center Tuzle malo zmartral :whistle: , tak da sma šla malo prej spat, pa v nedeljo je blo treba kmalu ustat :closedeyes: BTW..Robinzona smo v soboto privatiziral :evilgrin: tajkuni :evilgrin: mi pa še sedaj ni jasno, kako si je "NeWem" zrihtal, da so na motosusretu točli smo junijorčka :unsure: Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil Zdrawc
Pervy Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 evo mojih vtisov. blo je fajn ampak predvsem na račun dobre družbe. v petek zvečer je blo na srečanju faj in sem preživel čeprav je bil samo točen Union (jebemti narediš 500 km da piješ union)! v soboto smo se skampirali ob 10.30 na zajterk v robinzona in ga zapustili ob 20.00 lažji za nekaj čez 200 njihovih mark :whistle: ko že kelnarji niso mogli verjet da smo tolko časa tam pa še nismo pijani :rolleyes: srečanje v soboto pa je postreglo z krepkim razočaranjem saj je hiteo zmanjkalo točenega piva in je bil samo še mali union v flaši za cca nekaj čez euro. ko je ob 1. zjutraj zmanjkalo kompletno vsega piva sva z fripsom šla v lokal z narodnjaki kjer je bilo notri pol slovenije, probala dobit eno pivo in v gužvi obupala in odpujsala spat. skratka meni je blo fajn zaradi družbe, teških fac ki smo jih spoznali (bosanci, srbi, hrvati,...) ampak samo srečanje po sebi pa ni bilo nič posebnega.
vapotek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 samo srečanje po sebi pa ni bilo nič posebnega. Stari moj, saj ni nikoli, ampak družba je pa res zmeraj dobra. :D
tati Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ampak ko bi nam vsaj zdravc pustu zutrej mal spat:) :naughty: po novem drugi delajo jutranji nemir.......... konkurenca se mi povečuje :winkiss: :krneki: :krneki:
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Jah blo je res kr pestro noro... Ampak ko bi nam vsaj zdravc pustu zutrej mal spat:) zjutraj je ob 5h in ne ob 9h :evilgrin: aja pa kakšno dobro rakijo tut men se je zdela čist wodena :whistle: tule še nekaj sldkorčkov za tiste ki vas ni blo :evilgrin: Pakleni
Frips Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 mi pa še sedaj ni jasno, kako si je "NeWem" zrihtal, da so na motosusretu točli smo junijorčka :unsure: Ti, sam ta mora res mene neke preklemane veze tam doli. Edin v količini se je uštel...Bilo ga je premalo dobavljeno :slap:
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ti, sam ta mora res mene neke preklemane veze tam doli. Edin v količini se je uštel...Bilo ga je premalo dobavljeno :slap: ja, kar fejst mu je uneslo, bi ga blo treba vprašat kak to..........odgovor pa itak vemo kak bi bil :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 odgovor pa itak vemo kak bi bil :whistle: Daj povej, jaz ga "ne vem"... :P
Frips Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Robinzon plata za 2 osebi :hmm:, zraven pa še 2 dagarice (al kaj že so) in 2 piščančje čorbe, ki se jejo z vilico in nožem :hmm: Ta naš "NeWem" tudi poje toliko kot popije.....drago vzdrževanje :evilgrin: Slika je meglena, ker je itak cel vikend bil meglen :whistle:
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 menda so Bosanci že včeraj pred Robinzana postavli tablo " ZBOG BOGATIJE ZATVORENO "
Frips Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kakšna je pa nagrada? Naš "NeWem" se je nakam čudno v daljavo zagedal :hmm:...Če je sploh vidu tako daleč :lol1:
bikez Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kakšna je pa nagrada? Naš "NeWem" se je nakam čudno v daljavo zagedal :hmm: ...Če je sploh vidu tako daleč :lol1: Stari jaz vem iz kod si. Pazi se :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kakšna je pa nagrada? tisti, ki vas pripelje v Robinzona nazaj ima 14dni zastonj pijačo in jedačo
Frips Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kaj pa, če sami sebe pripeljemo/prijavimo :whistle:
bikez Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kaj pa, če sami sebe pripeljemo/prijavimo :whistle: Pade gajba. Sam ne vem, če bom zdržu še tak tempo :blush:
Zdrawc Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kaj pa, če sami sebe pripeljemo/prijavimo :whistle: še tolk boljš, pol mam pa jaz đaba fotr i piče :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se