AndY1 Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Najlepša hvala vsem, ki so organizirali to enkratno prireditev, hvala MAKSI-ju, AMD Moste. Vredno je bilo vse švicarije pod obleko, družba je bila enkratna; skratka - zelo lepo sem preživel dan. Upam, da bodo fotke kmalu postane na internetu, da si boste ostali manjkajoči lahko ogledali, kaj se zamudili. ;)
Perla Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 ... tudi chipana octavia ni bila kos prevoziti od predvora do jezerskega v 10 minutah sva imela na koncu 10 minut zamude kar4 pa je pomenilo :o . ampak nič hudega vso žalost odnese čvek ob cocacoli v prijetni družbi motoristov, kajne perla :) Bravo nasi !!! B) Ja, dobr je blo! Vsaka cas organizatorjem, predvsem moram pohvaliti Bladzota, ki se mi zdi, da se je res izkazal. :o ;) :D B) B) B) Hehe, Hanzi, chip octavie je moja noga :D ... zamuda na cilj pa dokazuje (za tiste, ki ne verjamejo), da brzina ni moja vrlina. :P :D Osebno me bolj veseli, da sem *first time in my life* uspesno odpeljala slalom, ki mi je povzrocil tremo pred startom. :) Sva se mela pa fajn, ceprav kot udelezenca *motorista* v kategoriji avtov, ni kej! Naslednje leto pa - zmaga! ;) :P :D B)
Mačica Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Perla je zmagala v kategoriji voznic avtomobilov. Ampak ker je bil kot voznik napisan Hanzi, sta bila uvrščena v kategoriji voznikov. :unsure:
AndY1 Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 (popravljeno) A bo še kej fotk objavljenih poleg tistih od Symru-ja? Popravljeno Junij 10, 2003. Popravil AndY1
Hanzi Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Perla je zmagala v kategoriji voznic avtomobilov. Ampak ker je bil kot voznik napisan Hanzi, sta bila uvrščena v kategoriji voznikov. :unsure: Glede na to da Perla ni članica niti AMD niti MAKSIja se je nisem upal prijavit, ker bi najbrž čudno gledali kaj je to za ena članica :rolleyes: pa sem raje sebe. Kaj pa veš mogoče naju bi na koncu še diskvalificirali :blink: :huh: Saj pravim: če ne bi bilo tistih 600 kazenskih zaradi zamude bi bilia zagotovo med prvimi tremi B) . Lahko kdo mojo izjavo potrdi :rolleyes:
SiR Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 če ne bi bilo tistih 600 kazenskih zaradi zamude bi bilia zagotovo med prvimi tremi B) . Lahko kdo mojo izjavo potrdi :rolleyes: če(bula) :)
AndY1 Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Se že kaj ve, kdaj bodo objavljene fotke?
Lucky Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Za vse nestrpneže, evo nekaj utrinkov iz rallyja. Fotke sem namemoma full pomanjšal. Organizacijski posvet ob 8.00 Na koliko metrov stoji ta presneti znak? :unsure: Prednost ali ne, to je sedaj vprašanje. Hm, tale pot mi ni nč jasna. :blink: Motosvetova avto-ekipa. "Joj, kolk stožcev! :o " 3,4, gasaaa! Ocena spretnostne vožnje: Brez napak. "Poslušte me dobr, tole je čist izi." Profesor in action. :ph34r: Tudi s "kravami" se da! ;)
Lucky Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Časovna kontrola Preddvor. "Še tehle nekaj ovinkov, pa sem zmagal!" :) Il dottore Gregs. Nasmeh za kamero, lepo prosim! B) Il profesore in action part two. Motosvetovca na prvih mestih.
AndY1 Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Hvala Lucky.... si me zelo lepo razveselil....
Hanzi Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Kaj luccky si imel samo ti fotoaparat na rallyju :unsure: :blink:
MaraudeR Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) glede na trenutne informacije kaže, da bo v soboto, 12.06.2004 Popravljeno April 19, 2004. Popravil MaraudeR
Perla Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 (popravljeno) ooo, cool ... tnx MaraudeR, Lucky! ... tolk da si rezerviram termin. B) mogoce bo avto letos vozil Hanzi - cez zimo sva trenirala spretnostno voznjo na nocnih dirkah :xx: - povem vam, da zagotovo obvlada bolje od mene .) - se pravi, da lahko letos pricakujemo boljsi rezultat - torej, startamo na zmago v obeh kategorijah! :P :) Popravljeno April 19, 2004. Popravil Perla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se