Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 že vse prazno ....... smo dost "spali" :P
Angelcek Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 spanje..... :D :OK: :OK: :OK: :OK: :naughty: :naughty: :naughty:
Angelcek Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 zdej pa šalo na stran.... blo je lepo lepo...največja zahvala družbici....ponovitev drugo leto obvezna in nikakor brez MAXXIja.... :wub: kava ni bla tok švoh kokr se trdi.....deževalo pa je...v mojo čelado :cry: skratka naslenjič spet.... lp, O:-)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 kava ni bla tok švoh kokr se trdi.....deževalo pa je...v mojo čelado :cry: Ja Anglček jst nevem kako kavico si ti navajena ma zame je to bila umazana voda! :P Drugič pa če želiš imeti svoj lasten akvarij na motozboru mi to povej in bom mojga sabo vzel ne pa da nalivaš vodo v čelado in pol ribce okol iščeš :004 :004 :notworthy: :yea2: :lol1:
Angelcek Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 (popravljeno) Drugič pa če želiš imeti svoj lasten akvarij na motozboru mi to povej in bom mojga sabo vzel ne pa da nalivaš vodo v čelado in pol ribce okol iščeš :004 :004 no no...ne hval se tok....sem prosila za stolčke mizico in ogledalo.. :unsure: (da bi blo pred šotorom bolj domače)....pa žal... :cry: ...ni blo nič od tebe... :devil: :devil: :devil: tko da zaenkrat se priporočam za zgoraj omenjeno opremo... :naughty: :004 O:-) Popravljeno Maj 11, 2004. Popravil Angelcek
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 @Angelcek ...... eno "opremo" si pa dobila a ne ?? :naughty: ..... drugič jo bom tud sabo imel .) Ampak za stole pa res aktivno razmišljam kak jih bom gor obesu ..... drugič gredo zraven ker jst stal nebom več..... naj stoji on :P :004
rebel Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 .... trije velki norci ! :wacko: hehe.... MR. Udovič in njegov duče V2L.... kaj se poznate
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 (popravljeno) hehe.... MR. DESMO in njegov duče V2L.... kaj se poznate več kot da se sam poznamo .) Popravljeno Maj 11, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_
Angelcek Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) ..... drugič gredo zraven ker jst stal nebom več..... sam da so stilčki....pa če sploh kaj/kdo stoji al ne...... :004 :004 :004 lp O:-) Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil Angelcek
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 :004 :004 :004 lp O:-) Kdaj ponoviva seanso in vajo iz najinega šotorčka ?? :wub: :wub: Kaj je naslednjič v programu ? :P
Angelcek Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Kdaj ponoviva seanso in vajo iz najinega šotorčka ?? :wub: :wub: Kaj je naslednjič v programu ? :P ti sam povej....always yours :004 :wub: :004 programu....hmmm.....bom pogledala mal po priročniku....kej takega da ti pričara nasmešek....da boš spet vesel cel teden..... :naughty: :naughty:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Par fotk...... http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=323
rebel Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 staaari rokeri- umag <-----klik!!!!!!!!!!!!!!! že naslednji vikend...... :D :D :bounce: :drunk: :smoke: :beer2:
stigmata Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Če bo lepo vreme z Jaso planirama :OK: če pa ne preveč pa prekmurje :D
klimbra Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 A ima kdo podatke kateri bendi nastopaji.....in seveda kdaj....... Upam samo,da bo lepo vreme.......drgač je beda na kubik,sedaj pa sploh,ko je vse prekopano in polno rdeče zemlje. Sanitarije so v celoti prenovljene........in zgledajo tako,da bi lahko jedel s tal!!!!!!!!!!!!!
rebel Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 menda so v soboto divlje jagode...... :huh:
stigmata Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Petek: Atomsko sklonište & Razvaline Sobota: Divlje jagode & Razvaline & sexy show
GorazdH Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 brez moto... :SS :angry2: :angry2: :angry2:
rebel Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Napovedano vreme :SS :SS :SS :SS :SS ← Obeti V petek in soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastajale posamezne krajevne plohe. kot vsako leto..... upajmo da dol ne bo dežja
klimbra Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Obeti V petek in soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastajale posamezne krajevne plohe. kot vsako leto..... upajmo da dol ne bo dežja ← Ravno to me skrbi........vsepovsod je razrita zemlja in ni varjante,da bo travca... :cry: :cry:
SHARKi Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 (popravljeno) tole pa je bla jeba tedna :BUA: :BUA: ,....komej zamenal dežurstvo za vikend :OK: ,.....se vidimo :OK: .... ....ja glede na vreme, najverjetneje v BLATU :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: ma boli me q***,..pa tud če spet pada toča k lani.... Popravljeno Maj 5, 2005. Popravil SHARKi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se