Skoči na vsebino

The best of Slovenija: Ride na Črnivec

marijan

Priporočene objave

a smo o teh ridah sploh že kakšno rekli, meni je s savinjske na kamniško stran prav v redu fura. asfalt kar ugoden le na enem koncu malo popravljajo zdrs ceste :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prav lepo se je zapelat tam čez.

Pa potem potegneš do Logarske... V teh vročih dneh je tam prav dobra klima.

Morim ta vikend tja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma naša kompanija se glih jutri odpravlja čja čez, na eno panoramsko :D

To bo veselo :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ubistvu se jaz po cernivcu najvec vozm, kar fajn je ja. Mel sm pa tud ze nesreco gor. Tm pazte ko greste od gornega grada proti cernivcu, ko so ena majhna naselja in je nek ful nepregledn ovink, no se zna zgodit da ksn glih sred ovinka iz dvorisca ven zapelava na cesto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma naša kompanija se glih jutri odpravlja čja čez, na eno panoramsko :D

To bo veselo :blink:

wsmak pravi, da bo najbrž šel zraven, kolk je to kej ziher, da vem menjat zobnike za na cesto

učerej iz kamniškega sedla slikal

SLAP RINKA

16474893.P5080089.jpg

LOGARSKA DOLINA

16474960.P5080094.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, mi gremo za segurnu, (vsi )Bistrčani, razen če ne bo zjutraj scalo, 7AK pravi verjetno grem ,sam bo to bl cestna varjanta, če si na cajtu se nam lahko priklopiš v LJ. Bo pa to džiro cel dan ene 400km,al pa rajši več.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

največ sem s TTR v dnevu uštimu 450 km, z offroadom vred, ni panike, samo da bo 7AK zraven, ker sva hitrostno omejena cca 120km/h

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni blema, ker bo to bl potovalna skupinska - po skupinah vožnja ter moramo voziti en z drugim, drgač je pa itak omejitev na cesti 90km/h, pa tudi če potegnemo včasih do 120 noben problem. hehe- no ja. Najboljše da se slišimo magari sz 7AK-am . Startamo pa ob 8.00 sz Bistrca.

Popravljeno . Popravil MOTOVILC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mi je djav da me bo poklicu, ko štarta - če gre on grem jaz in obratno, vas počakam nekje in samo pičimo dalje, če uspe :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a smo o teh ridah sploh že kakšno rekli, meni je s savinjske na kamniško stran prav v redu fura. asfalt kar ugoden le na enem koncu malo popravljajo zdrs ceste :D

Meni je zakon, predvsem iz kamniške strani malo pod vrh, potem pa levo gor proti mali planini, nato tisti makadam in okrog in okrog, nato pa spust (makadam) dol do Luč...

Super super super :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Danes sva šla z Zoranom v 902 na eno Cockto. Po kakšnem mesecu šel malo pogledat na Črnivec. Iz kamniške smeri je na dveh, treh ovinkih malo peska, ampak ni panike. Tisti del vmes, kjer je bil en konec makadama (malo pred spodnjo gostilno) so končno asfaltirali. Še vedno zelo fajn cesta!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes...

mi tud..ampak ne na kokto..le čez...iz Kamniške strani...je blo kr mal hladno dol grede...brrr B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kamnik - Črnivec - Gornji Grad - Mozirje - Vransko - Tuhinjska dolina - Kamnik B)

Ja, to je pa velikokrat moja popoldanska furca, za malo se sprostit... 100km iz Šmarce... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fajn furca! S tem, da jaz po navadi vključim še trojanski krof :D mljac, zmaz

Se morava pa kaj slišat! Že dolg nismo šli na kakšno furco. Ampak, za popoldne bolj LS (manj hitra), kot zadnjič na Jezersko B)

Daj, pozdravi Borisa pa Vido! Sem slišal za njune peripetije... sam, da se je srečno končalo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 9 mesecev pozneje...

Danes sem se iz Velenja peljal v LJ preko Črnivca. Savinjska stran (Gornji Grad - Črnivec) je katastrofalno slaba -- cesta je dobesedno posuta s peskom in odnaša te na vsakem metru... No, sicer sem kar malo užival s svojim motorjem in že vadil slajdanje za popoldanski offroad, nekajkrat pa sem kar malo prebledel in po-adrenalinil :D O:-) :afro1:

"Kamniška" stran je neprimerno boljša, kljub temu sta dva ovinka kar fino popeskana.

Skratka, razmere še niso idealne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem se iz Velenja peljal v LJ preko Črnivca. Savinjska stran (Gornji Grad - Črnivec) je katastrofalno slaba -- cesta je dobesedno posuta s peskom in odnaša te na vsakem metru... No, sicer sem kar malo užival s svojim motorjem in že vadil slajdanje za popoldanski offroad, nekajkrat pa sem kar malo prebledel in po-adrenalinil :D O:-) :afro1:

"Kamniška" stran je neprimerno boljša, kljub temu sta dva ovinka kar fino popeskana.

Skratka, razmere še niso idealne.

Si bil sam ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

Tema iz naftalina.

Če se je kdo zadnje čase vozil preko Černivca je zihr opazil, na Kamniški strani, da so cestarji, tam kjer so še leseni mostovi postavili znake za omejitev 40, delo na cesti ter zožanje cestišča.

Videti se je vse skupaj na teh mestih posedlo in bi bilo potrebno popravilo, saj te rukne kot pri norcih če se pelješ tam čez. :(

No ja tako je bilo pred cca 14 dnevi.

Sm se pa predvčerajšnjim spet peljal tam čez, pa glej ga zlomka, znaki so bili postavljeni samo še na enem mestu in sicer v Krivčevem, pri ostalih dveh mostovih pa so jih odstranili (ne vem ali cestarji al pa kakšni nepridipravi) :hmm: , s tem da zadev sigurno niso sanirali, saj te še bolj rukne kot včasih. :angry2:

P.S. Pa pazte na teh lesenih mostovih, saj so zdajle, ko je kar naprej dež izredno spolzki in nevarni za motorje (ponavadi je asfalt že suh, lesen most pa še zmeraj spolzek). :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa spodaj na kamniški strani, kjer je kamnolom takoj za cesto pa še ovinek, je vedno polno peska na cesti v obe smeri.

Presenečenje je tudi en most, sicer asfaltiran, stoji pa pod pravim kotom na smer ceste. En čas se že nisem tam peljal, mislim pa, da je pred neko vasjo. Slabo označen in nevarna past, če ne poznaš ceste. Hitro si lahko prehiter.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

, mislim pa, da je pred neko vasjo. Slabo označen in nevarna past, če ne poznaš ceste. Hitro si lahko prehiter.....

to je v vasi Krivčevo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!