Društvo MAKSI Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 RadioDur v sodelovanju z Društvom Maksi vabi vse motoriste jutri v soboto 10.05.2003 ob 10:00 pred Ljubljanski CityPark na neobvezen klepet in druženje. Za glasbo skrbi RadioDUR za pijačo CocaCola. Za Društvo Maksi, Boštjan Robežnik - busa
Noise Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Za brezplačno reklamo pa motosvet.com. B) B) B) B)
Hanzi Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Na žalost ste tole malo pozno objavili. Če bi vsaj kak dan prej bi se tudi jaz pripeljal tko pa sem se odpelajl proti večeru v Kamnik kjer sem zvedel da se je neklaj dogajalo v ljubljani :o :( :unsure: :blink:
Dave Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Bilo je ludo i nezaboravno... komaj cakam, da se bo spet zgodil tak dogodek :P
master 007 Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 RadioDur v sodelovanju z Društvom Maksi vabi vse motoriste jutri v soboto 10.05.2003 ob 10:00 pred Ljubljanski CityPark na neobvezen klepet in druženje. Za glasbo skrbi RadioDUR za pijačo CocaCola. Za Društvo Maksi, Boštjan Robežnik - busa Drugič prosim malo prej objavite, da se vam bomo lahko še ostali pridružili. B)
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Za brezplačno reklamo pa motosvet.com. B) B) B) B) Slaba reklama je bila, tako da če bi bilo po mojem, bi zahteval brezplačni denar nazaj. :P :D
lojzi Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Za brezplačno reklamo pa motosvet.com. B) B) B) B) Slaba reklama je bila, tako da če bi bilo po mojem, bi zahteval brezplačni denar nazaj. :P :D <_< <_< <_< B) :D
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Hmnja, a je blo res kaj v CityParku? :D ..razprodaja pižam.... :ph34r:
corser Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na daleč se zogibam teh velekompleksov. Sploh pa ob sončnih vikedih, saj se moj motor počuti veliko bolje na kakšni gorski cesti kot pa med tisoč živčnimi slovenčki, ki kupujejo, ker pač nimajo kej drugega za počet oz. ne znajo počet kaj drugega.
Dave Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Na daleč se zogibam teh velekompleksov. Sploh pa ob sončnih vikedih, saj se moj motor počuti veliko bolje na kakšni gorski cesti kot pa med tisoč živčnimi slovenčki, ki kupujejo, ker pač nimajo kej drugega za počet oz. ne znajo počet kaj drugega. ej, zastonj coca cola light, je pa le zastonj coca cola light!
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 ej, zastonj coca cola light, je pa le zastonj coca cola light! a ta tut grižo povzroča? :D
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 ej, zastonj coca cola light, je pa le zastonj coca cola light! a ta tut grižo povzroča? :D Kolkr je bila sparjena, ja. ;) :P :D
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 ej, zastonj coca cola light, je pa le zastonj coca cola light! a ta tut grižo povzroča? :D Kolkr je bila sparjena, ja. ;) :P :D SAj veš : CocaColaLight=CocaCola+DonatMG :D :D B) pol pa :blink:
Manu Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Tumač.Tumač.Tumač. :angry: :angry: :angry: p.s. Se mi je zdelo.... že na Vranskem.... rooozaaaaaa :unsure: , volančki.... :blink: ...zapetost...... <_< Ej, pa to ni to!!!! :( p.p.s. Mislm. Haloooooo!!!!!!!!! Neobvezen klepet??????? :blink: Kdaj pa je "klepet" sploh lahko obvezen?! Ma se se nam razburjala.... ma se se nam..... sam mal mi ni vseeno..... pismo ja, pa kar članica sem..... HUDOOOOO!!! p.p.p.s. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manu Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Hmnja, a je blo res kaj v CityParku? :D ..razprodaja pižam.... :ph34r: :P :P :P :P :P :P
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Manuela, a maš ti ta drugo najstarejšo dr.Cosby-evo hčerko v avatarju? :P :rolleyes: ;)
Manu Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Manuela, a maš ti ta drugo najstarejšo dr.Cosby-evo hčerko v avatarju? :P :rolleyes: ;) Ne, ta je moja. Je lepa, ne? Mucek......moja, moja... sam na motor še ne more ....:rolleyes: :P :D Moja lubika.... Gajčica..... Kakšen Kozbi neki!!!???? :blink: :D :D :D :D
MARJA Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Druženje bo potekalo vsako prvo soboto v mesecu, do oktobra.
kekec III Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Druženje bo potekalo vsako prvo soboto v mesecu, do oktobra. ..si že zapisujem v menstrualni koledarček... :ph34r:
Thundercat Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 hah... :D :D Bo treba jit pogledat kako to zgleda! :)
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 iz cajtnga. Dne 7.6 2003 ob 10h.In vsako prvo soboto v mesecu maju do meseca oktobra vabimo vse motoriste in voznike skuterjev na ploščad pred Citypark,kjer boste lahko obiskovalcem pokazali svoje jeklene konjičke in izmenjavali izkušnje.Skupaj bomo uživali ob dobri glasbi radia Dur
Wobewt Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 A ta r. Dur je od unga Uršiča? :unsure: Čuden tič...Zadnič je blo pa kao v okviru Maxija, sej par mopedov je pa bilo. B) B) B)
Jure Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Hmm.. 7.6. to je petek a ne? No ura je res čudna, ni mi jasno kako lahko zberejo uro ob 10 dopoldne, ker še vedno je pouk, ljudje ki se ne šolajo več, pa imajo službe, zato veliko ljudi ne bo moglo prit :huh: Čudno vse skup <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se