I30 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Tale Maus ma pa dobre! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 oba bi morala imet (policaj in diujak) .. si izmenjata vse podatke in če še ni dovolj, še gate ... :krneki: p.s. zadnje čase, ko mi pogleda v vozniško, se mu kr mau zatakne, saj imam izpit dalj časa, kot je njegov rojstni datum in preden se odpravim, mi pomagajo ... vzdigne me v naročje in nežno posadi na sedež motorja ... drži mi motor, da vžgem in preden speljem me spusti :krneki: Jaz to dobrodušnost policajev povezujem z tvojim EMŠO-m,saj se bojijo da boš ostal pri njih in težil z čustvi :lol: DAMI34, thumper in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 oba bi morala imet (policaj in diujak) .. si izmenjata vse podatke in če še ni dovolj, še gate ... :krneki: p.s. zadnje čase, ko mi pogleda v vozniško, se mu kr mau zatakne, saj imam izpit dalj časa, kot je njegov rojstni datum in preden se odpravim, mi pomagajo ... vzdigne me v naročje in nežno posadi na sedež motorja ... drži mi motor, da vžgem in preden speljem me spusti :krneki: https://www.louis.de/artikel/motomania-shirt-ueber-50-grau-gr-l-xxl-100prozent-bw/20934105?list=20162198 Pa še kawo moraš furat. Ubogi sirotej. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Jaz to dobrodušnost policajev povezujem z tvojim EMŠO-m,saj se bojijo da boš ostal pri njih in težil z čustvi :lol: Misliš v tem stilu: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Raj se zajebavite z Đon Vejnom kt s ćustvi ... organi pregona imajo tut ćustva ... in ko se organ in diujak dobita ob cesti, ugotovita, da imata ćustva, se prijateljsko razideta ... brez sankcij, brez jeze, sovraštva ... samo ćustva so :krneki: Popravljeno November 13, 2014. Popravil maus Kmet2, thumper in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Sam res, zadnjič sm opazu, da so najbolj čustweni, če jim kdo zbeži, se mi zdi da ga pol po vsej sili hočejo ujeti in objeti (group hug) Če pa to niso čustwa, pol pa res ne vem kaj so.... partyzan07 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Raj se zajebavite z Đon Vejnom kt s ćustvi ... organi pregona imajo tut ćustva ... in ko se organ in diujak dobita ob cesti, ugotovita, da imata ćustva, se prijateljsko razideta ... brez sankcij, brez jeze, sovraštva ... samo ćustva so :krneki: Ob vseh teh ć-jih sem si zaželel ćufte, majke vam ga ćustvene trebor in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 17, 2014 Deli Objavljeno November 17, 2014 Ob vseh teh ć-jih sem si zaželel ćufte, majke vam ga ćustvene Nekam je založil pručko, pa ne doseže napisat č. trebor, maus in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Nekam je založil pručko, pa ne doseže napisat č. on je govoril o mehkih ćustvih... maus in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) sm vas upisu, izdau notranjim organom, pa jim vi pol kažte ćustwa soboto pa nedelo bol mal letečmanou vidu :krneki: Popravljeno November 24, 2014. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Da ne bi bogi Borutt pisal vsakemu posebi, se je odločil napisati brošuro http://www.rtvslo.si/files/polcija/kaj_moramo_vedeti_o_policijskih_postopkih.pdf Še link do novice http://www.rtvslo.si/slovenija/policist-od-vas-ne-sme-zahtevati-da-slecete-tudi-spodnje-perilo/352081 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 . ... ja men je kar mal hudo za naše policaje, k tud za gume nimajo ... http://www.youtube.com/embed/tjPUGMJ86E0?feature=player_embedded Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 . ... ja men je kar mal hudo za naše policaje, k tud za gume nimajo ... http://www.youtube.com/embed/tjPUGMJ86E0?feature=player_embedded Jz bi bil tud policaj tuki pik1, DAMI34 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Jz bi bil tud policaj tuki ... tud če si samo turist tam, ni prov slabo ... DAMI34, Kmet2 in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 ... tud če si samo turist tam, ni prov slabo ... Kok bi se šele Borutt počutu k bi bil turistični policaj tam trebor, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Kok bi se šele Borutt počutu k bi bil turistični policaj tam turistično čist Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 ... tud če si samo turist tam, ni prov slabo ... Drago in dolgočasno. Še posebej, če si pred tem bil v kakšni revnejši a bistveno lepši deželi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Kaj a se ne bi rajši z Bugattijem vozu kot pa z razštelano Škodo DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Kaj a se ne bi rajši z Bugattijem vozu kot pa z razštelano Škodo Sej ereska nema niti 300000 km. Še bo dobra. maus, trebor, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 Sej ereska nema niti 300000 km. Še bo dobra. sam še durex naredi rough rider-ce za na cesto pa ste zmagal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 Sej ereska nema niti 300000 km. Še bo dobra. Veš kok men na firmi rečejo, ko pizdim da grodi ležaj od kolesa: Pa saj ti še ni kolo odpadlo??!! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno December 5, 2014 Deli Objavljeno December 5, 2014 Veš kok men na firmi rečejo, ko pizdim da grodi ležaj od kolesa: Pa saj ti še ni kolo odpadlo??!! :glare: Vidiš zdej v pondelk pridi na firmo in reči da je kolo odpadlo in upraši če lahko greš na servis po nov ležaj Pa je problem rešen trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 6, 2014 Deli Objavljeno December 6, 2014 Uh, Brabus! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 6, 2014 Deli Objavljeno December 6, 2014 Vidiš zdej v pondelk pridi na firmo in reči da je kolo odpadlo in upraši če lahko greš na servis po nov ležaj Pa je problem rešen NE, ne. Mi bodo odgovorili, da imam še 3 kolesa + rezervo. trebor in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se