thumper Objavljeno April 13, 2015 Opozori Objavljeno April 13, 2015 sej je kamion bremzal na pas mater, ker je kiksnu ulico, posledično si ti tudi, ja kje se boš ustavu, za ritjo, normalno, ves srečen, da si se zbremzal :grim , še prej si pa študiru, da ga boš prehitu , jeba je to, tip pa v rikverc, ti pa rikverca nimaš, če nimaš Golde , dobr občutek mora bit, ko vidiš, da gre v rikverc, ti pa veš, da si pečen V soboto se z ženo peljeva in malo pred Slunjom dohitiva kombi, pogledam, frej, grem ven, a dedc enako, fak, prehitevat se je spravu skuterista, jest ga nism vidu, ker je bil skrit pred kombijom, komi sm se polovu, očitno sm se mu skril v mrtvi kot in me možakar ni videl. Ko sm ga le uspel prehitet sm malo krilu z roko in mu kazu pešico, je ded nakazu in se opravičeval, da me ni opazu. Živmu človeku se svašta zgodi bremza , sklopka izogibanje , poravnanje , bremza ... na levo ali na desni strani da vidim zakaj je prišlo do nastale situacije in kje sem sploh jaz zajebal da sem moral odreagirati na tak način ..pa zarad firbca tud - prznam.. zanč je - men se zdi da je naš član "builder" -nekaj omenil o gledanju naprej...zelo naprej .. pa še ena njegova se mi je utisnila v spomin : prečekirat do obisti stanje pred vozilom , ki ga želimo prehitevati in to tako na levi kot na desni ,, s tem se obenem - pod pogojem da ima vsaj špegle naštimane - pokažemo vozilu pred sabo v vseh vzvratnih ogledalih .. no viš sej si kej zapomnem k poveš .. builder 1
builder Objavljeno April 13, 2015 Opozori Objavljeno April 13, 2015 splet okoliščin, zaprt kombi, na desni nisem videl nikogar, na levi tudi ne, gas, prehiteval sm dve vozili, a da nisem vedel, da sta dva , ko se stvari poklopijo, lahko čekiraš do obisti, če ti horoskop ni naklonjen, zagnojiš :grim , če sam paziš in voziš po omejitvah, kot v avtošoli, obiskuješ tečaje varne vožnje, te bo zbil idiot na parkirplacu, ki je skočil čez pločnik, ko si se pripravljal vsest na motor, ali pil kavo na terasi bifea, zvezde so tiste, ki so ti naklonjene ali ti niso , če si baksuz, ti ne pomaga nič , ena majhna napaka, pa si ob vse Lahko pametovat drugemu, vem iz lastnih izkušenj TOMCAT in thumper 2
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Tole imam: http://www.natv-rld.si/radar-laser-detektor-akcija?p=natv&utm_source=mailing&utm_medium=email-content&utm_campaign=13-4-2015&utm_term=newsletter-rld2&variation=B3
nazo13 Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Tole imam: http://www.natv-rld.si/radar-laser-detektor-akcija?p=natv&utm_source=mailing&utm_medium=email-content&utm_campaign=13-4-2015&utm_term=newsletter-rld2&variation=B3 Vrži bek. Za pištolo neučinkovito. Pištola ni skozi vklopljena in predno ti detektor javi, da je v bližini radar ter da ti zmanjšaš hitrost, ima službeno lice že napisano položnico zate. Pips in maus 2
maus Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Vrži bek. Za pištolo neučinkovito. Pištola ni skozi vklopljena in predno ti detektor javi, da je v bližini radar ter da ti zmanjšaš hitrost, ima službeno lice že napisano položnico zate. sem ravno hotel napisat ... če slučajno pozabiš in greš na Hrvaško ali Italijo ... če te dobijo s tem, znaš imeti velike probleme ... najbolje jih zajebat tako, da se vozmo po omejitvah .. ajnfok :krneki: thumper 1
I30 Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 ... najbolje jih zajebat tako, da se vozmo po omejitvah .. ajnfok :krneki: Še mal spod. Pa obvezno polcaju pomahat in lep dan zaželet. maus 1
maus Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Še mal spod. Pa obvezno polcaju pomahat in lep dan zaželet. js jih vedno pozdravim, ko se mimo njih peljem .. še pokimam ... tut kj rečem, sam me ne slišjo ... tko da ... js sm prijazen ćlowek poln ćustew :krneki: DAMI34, thumper in I30 3
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 mene je že večkrat rešila, razen zadnjič, ko ni reagirala na pištolo. Drugače rešila že 1000X maus in Kmet2 2
nazo13 Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 mene je že večkrat rešila, razen zadnjič, ko ni reagirala na pištolo. Drugače rešila že 1000X Divjak!!! I30 1
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Divjak!!! to imam v službenem avtu, na motorju se vozim po mausovem... maus 1
maus Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 to imam v službenem avtu, na motorju se vozim po mausovem... po mausovem ... ... diwjak diwjakast :angry: :krneki: thumper 1
jozexj6 Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 to imam v službenem avtu, na motorju se vozim po mausovem... Če bi se po mausovem nebi dnarja za ribe prej zapravu maus 1
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 po mausovem ... ... diwjak diwjakast :angry: :krneki: čisto po predpisih! maus in thumper 2
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 (popravljeno) Če bi se po mausovem nebi dnarja za ribe prej zapravu če butasti hrvat ne ve, da se po ovinku vozi 100 in ne 60... ps: sem pa enga njihovga ferdirbal, da ga je Samo z vilcami ven vlekel Popravljeno April 14, 2015. Popravil solorider TakeALookAround in maus 2
maus Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Ja sj .. če v SSKJ vpišeš ... voziš po mausovo, mausova vožnja, stil MAUS ect ect. to pomeni, da voziš po predpisih komentar ni potreben :krneki:
solorider Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Ja sj .. če v SSKJ vpišeš ... voziš po mausovo, mausova vožnja, stil MAUS ect ect. to pomeni, da voziš po predpisih komentar ni potreben :krneki: po mausovem sem napisal, ker te policaji poznajo in bi jaz imel malo protekcijo pri njih! maus 1
thumper Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 splet okoliščin, zaprt kombi, na desni nisem videl nikogar, na levi tudi ne, gas, prehiteval sm dve vozili, a da nisem vedel, da sta dva , ko se stvari poklopijo, lahko čekiraš do obisti, če ti horoskop ni naklonjen, zagnojiš :grim , če sam paziš in voziš po omejitvah, kot v avtošoli, obiskuješ tečaje varne vožnje, te bo zbil idiot na parkirplacu, ki je skočil čez pločnik, ko si se pripravljal vsest na motor, ali pil kavo na terasi bifea, zvezde so tiste, ki so ti naklonjene ali ti niso , če si baksuz, ti ne pomaga nič , ena majhna napaka, pa si ob vse Lahko pametovat drugemu, vem iz lastnih izkušenj ne ne ..nisi pogledal..no pa saj to ali kaj podobnega se je tudi meni že zgodilo po moji lastni neumnosti , neizkušenosti ali premajhni pozornosti .. tko kot si rekel sem zagnojil.. zaenkrat mi še prav paše dokler mi drugi berejo levite .. to pomeni da se komot še kaj naučim ...pa da sem še živ.. in res je - pri sebi nikoli ne opazim neumnosti ali napake , ki jo pri nekom drugem. je pa tudi res , da se redko vozim za sabo ali s sabo vštric ali kakorkoli že , da bi se videl celega tako kot me vidijo med vožnjo drugi... najbolje jih zajebat tako, da se vozmo po omejitvah .. ajnfok :krneki: Še mal spod. Pa obvezno polcaju pomahat in lep dan zaželet. zmenit bi se morali pa vsi vozit 55-60% do max 75% maksimalne omejitve ... pa jest pa brezalkoholn pir pit pa kadit pa po nosu vrtat... ženske pa da si ne bi kje drugje kot v avtu delale frizure pa mejkapa... kako pravta maus pa kmet ? kar ni prepovedano je dovoljeno... builder, Kmet2 in maus 3
Borutt Objavljeno April 14, 2015 Opozori Objavljeno April 14, 2015 Zanima me kaj zakon pravi za primer odstopa prednosti. Verjetno pametno molči. Pravzaprav v sledečem primeru niti ne gre za odstop prednosti... Evo primer: Tovornjak iz glavne ceste zavija desno na neprednostno. Na neprednostni avto stoji in čaka, da bo zavil levo. Tovornjak ne more zaviti v preozko ulico, zato pomaha avtu naj spelje. V trenutku, ko avto spelje v križišče,motorist pravilno pelje mimo tovornjaka po glavni naravnost. Sledi trčenje avta in motorista. Jasno je, da je kriv avto ampak, dokler ne sprosti stranske ceste, promet na glavni stoji. Iz avta je možno videti motorista šele, ko se ta sigurno napiči na havbo. In še... če avto zapelje samo do polovice križišča, tovornjak še vedno ne more zaviti mimo njega. Na koncu je zaključek, da mora motorist reševati situacijo s predvidevanjem. Ampak, če poči in ste vi v avtu???????? V zakonu marsikaj piše; o vključevanju na prednostno cesto, o vožnji mimo, ... Zato ga je pa potrebno brati in pri tem uporabljati ZKP. Sedaj bo pa debata.
Kaldu Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Tole imam: http://www.natv-rld.si/radar-laser-detektor-akcija?p=natv&utm_source=mailing&utm_medium=email-content&utm_campaign=13-4-2015&utm_term=newsletter-rld2&variation=B3 Celo deluje, če imaš srečo, da te inkasant ne zadane iz prve pobremzaš in rešen si. Imam jo v službenem avtu in odkrije vse stacionarne radarje. Je pa res da piska na vsaka senzorska vrata
solorider Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Celo deluje, če imaš srečo, da te inkasant ne zadane iz prve pobremzaš in rešen si. Imam jo v službenem avtu in odkrije vse stacionarne radarje. Je pa res da piska na vsaka senzorska vrata Ja, mimo pump tudi, lahko tudi nekaj izključiš pa nisem hotel, ker naj cvili, da ne nabašem na inkasante!
nazo13 Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Enostavnejša rešitev je garmin, ki te opozarja na omejitve hitrosti. Pelješ po predpisih in nimaš težav s kaznimi, tudi če spregledaš znak za omejitev hitrosti.
Kaldu Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Enostavnejša rešitev je garmin, ki te opozarja na omejitve hitrosti. Pelješ po predpisih in nimaš težav s kaznimi, tudi če spregledaš znak za omejitev hitrosti. Kako naj med telefoniranjem, kajenjem in pitjem kave gledam še garmina? thumper, maus in builder 3
maus Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Kako naj med telefoniranjem, kajenjem in pitjem kave gledam še garmina? pa hkrati še na zadnjem aja .. pa MP3 mi na glas žvižga .. BOLJ BITI PIJAN NEGO STAR ... ne pa da mi una baba govori ... prekoračili ste hitrost ... ma kaj ma baba men za govort .. še bolj prtisnem thumper, Bmflar in builder 3
bentley Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Jutri vsi na cesto, slovenska policija bo imela akcijo, ce das dovolj evrov zraven dobis tudi pike od MNZ. Da bo vsem omogoceno enakopravno sodelovanje bo policija povecala stevilo merilnih mest na vec kot 200. Popravljeno April 15, 2015. Popravil bentley thumper 1
TOMCAT Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Jutri vsi na cesto, slovenska policija bo imela akcijo, ce das dovolj evrov zraven dobis tudi pike od MNZ. Da bo vsem omogoceno enakopravno sodelovanje bo policija povecala stevilo merilnih mest na vec kot 200. a to je to, vsaj enkrat na leto bojo malo bolj delali
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se