stuhec Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 26 minutami, ZdravkoK pravi: hehehe tole z ustrelil je dobra.....name je šel s pendrekom....ko sem dvignil roke me ni udaril sicer bi me....(budala policijska) seveda sem prekoračil 19km na uro (čisti kriminal!). aja s tem da mu je kao vmes ugasnil radar in ni mel nič za pokazat!!!! pritožba jasno plus 150e dodatka ker sem se upal prtožit. Kazen si dobil in ti ni pokazal kolko si se peljal ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: .....izginil je Maus .... A še nisi vedel , za male prekrške so se pripravljeni tudi tepsti .....za velike od kravatarjev pa glavo kot noj v zemljo , nič ne vidimo nič ne slišimo ....... ja in zanimivo ko so bili nemiri ravno ti policaji v prvih vrstah tepejo državljane....hmmmmm....potem seveda strajkajo ker nič za to niso dobili in pričakujejo našo podporo? kaj bo na to reku g policaj? Borutt? pred 3 minutami, stuhec pravi: Kazen si dobil in ti ni pokazal kolko si se peljal ? Ne ni mo mogel pokazati ker se mu je medtem ugasnil lasarski merilnik...no u glavnem ugasnjen je bil in ni imel kaj pokazat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Za razliko od tebe imam partnerko magistro i je preveč brihtna , da bi razpraljala s tebo ,pojdi ti jutri raši na sladoled , in če bi kdo v vaši familiji imel gene za magistre in doktorje bi vrjetno bila pametnejša in bi iz postov razbrala kam pes taco moli .....skratka pa .... ja štekam, brez da mi piše spred mag .... kriva je PBS in NKBM da ti ne morš po rdečem tepihu vozit. a sem prou povedala? lahk preveriš pri mag ti bo razložu..... drgač pa spodnje gate so tut krive za radar, če še ne veš, al pa pasja taca vidim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 12 minutami, ZdravkoK pravi: ja in zanimivo ko so bili nemiri ravno ti policaji v prvih vrstah tepejo državljane....hmmmmm....potem seveda strajkajo ker nič za to niso dobili in pričakujejo našo podporo? kaj bo na to reku g policaj? Borutt? Ne ni mo mogel pokazati ker se mu je medtem ugasnil lasarski merilnik...no u glavnem ugasnjen je bil in ni imel kaj pokazat. Pa kazen si dobil ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, stuhec pravi: Pa kazen si dobil ? Jasno. Ker sem gosp.policajki ki je stala ob cesti podaril prijazen nasmeh in s prstom pokazal na merilnik hitrosti in pokazal NE nE neboš me ker se peljem počasi.....sta se usedla v avto 5km vozla za mano me prehitela na silo v ozki ulici sireno skočla iz vozila planla name eden držal pištolo drugi pa pedrek name....samo roke sem dvignil sicer bi jih dobil,,,,,seveda kazen z trditvijo da sem se peljal 70 na omejitvi 50. Ob pozivu naj pokaže radar je ta bil ugasnjen na armaturi. ob pozivu naj pokaže dokumente o usposobljenosti z delom z njim in o umerjenosti sem jih skoraj spet dobil z pendrekom....kazen seveda polna in ob pritožbi plus 150e. čista resnica. Aha s tem da ta isti policaj nima blage veze o tem kaj je zunanji prometni pas in kaj je notranji prometni pas....preveril pri njegovem nadrejenem ampak to ni moj problem. Seveda ko mi je dal položnico sem mu zabrusil da jaz bom to plačal on bo pa še vedno policaj. Ampak to je bilo ob slovesu. takšne naj bi podprli pri stavki? pa ja!!! Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil ZdravkoK drmr69, ciciban, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Ne razumem, zakaj se nisi pritožil? Prijavil idiotov....Borutt lahko tudi v tem primeru prilepi člene, poleg tega obstaja kaka priča? Vzameš telefon vklopiš snemanje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Ne razumem, zakaj se nisi pritožil? Prijavil idiotov....Borutt lahko tudi v tem primeru prilepi člene, poleg tega obstaja kaka priča? Vzameš telefon vklopiš snemanje.... Sem skoraj prepričan, da nismo slišali povsem cele zgodbe skalar36 in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 uro, ZdravkoK pravi: hehehe tole z ustrelil je dobra.....name je šel s pendrekom....ko sem dvignil roke me ni udaril sicer bi me....(budala policijska) seveda sem prekoračil 19km na uro (čisti kriminal!). aja s tem da mu je kao vmes ugasnil radar in ni mel nič za pokazat!!!! pritožba jasno plus 150e dodatka ker sem se upal prtožit. Radar ima spomin in bi ti lahko pokazal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Radar ima spomin in bi ti lahko pokazal. Kaj bi pokazal, saj ne pokaže koga je takrat meril. Sem pa pričakoval, da boš napisal kako bi moral ravnati policist v takem primeru ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: .....izginil je Maus .... A še nisi vedel , za male prekrške so se pripravljeni tudi tepsti .....za velike od kravatarjev pa glavo kot noj v zemljo , nič ne vidimo nič ne slišimo ....... Ti res ne morem dopovedati, da tisti policisti, ki jih vidiš v uniformi na cesti, nimajo nič z gospodarskim kriminalom in ostalimi lopovomi s kravato okoli vratu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Ti res ne morem dopovedati, da tisti policisti, ki jih vidiš v uniformi na cesti, nimajo nič z gospodarskim kriminalom in ostalimi lopovomi s kravato okoli vratu ? ti res ni jasno , da jaz to razumem,še napisal sem ti in vem da ti nimaš s tem nič in vem da nisi butelj ,si fer ......mah zdej te bom pa še hvalil Tukaj piše tema "Stop policija" in pač napišem primerjave ki se dogajajo na cesti in v gospodarstvu(politiki) ,ene treba strogo sankcionirat za minorne prekrške , ostali pa kradejo,spravljajo državljane na kant, dokazi čudežno izginjajo če se pa to ne da, pa zastarajo ....zakaj meni ni nobeden ukrep zastaral ?...........a boš odprl oči al boš še kar neprej eno te isto ..... In oglašaš se sam ,se pravi če nimaš s tem nič ne repliciraš , opozarjam samo na razlike in inkasantstvo kar je v mojem navedenem primeru tudi bilo ,pa se pojdi ti tvoje člene kakor želiš in znaš . In temi ni naslov " Stop prometna policija" ......... je splošna in tako sem tudi komentiral ,ne vem kaj ti ni jasno teb in uni k prede pred 1 uro, ZdravkoK pravi: ja in zanimivo ko so bili nemiri ravno ti policaji v prvih vrstah tepejo državljane....hmmmmm....potem seveda strajkajo ker nič za to niso dobili in pričakujejo našo podporo? kaj bo na to reku g policaj? Borutt? Ne ni mo mogel pokazati ker se mu je medtem ugasnil lasarski merilnik...no u glavnem ugasnjen je bil in ni imel kaj pokazat. Kaj bo reku .....da nima nič s tem , on je samo za inkasantstvo nastavljen...Me zanima koliko ukradenih motorjev so našli ,vsak teden izginejo samo v Lj 3-4 ........a je kakšna enota na policiji ki to ureja ......nimajo časa , lovijo nepripete kot kriminalce ,bravo mi ....... pred 1 uro, pajkica pravi: ja štekam, brez da mi piše spred mag .... kriva je PBS in NKBM da ti ne morš po rdečem tepihu vozit. a sem prou povedala? lahk preveriš pri mag ti bo razložu..... drgač pa spodnje gate so tut krive za radar, če še ne veš, al pa pasja taca vidim Ti bi bila res dobra za policaja pred 31 minutami, DAMI34 pravi: Ne razumem, zakaj se nisi pritožil? Prijavil idiotov....Borutt lahko tudi v tem primeru prilepi člene, poleg tega obstaja kaka priča? Vzameš telefon vklopiš snemanje.... Nisi prebral se je pritožil ,toda proti državi nimaš šans , že v naprej izgubljeno,samo še povečuješ stroške. Sem že povedal kako so mi izločili priče v sodnem postopku ...........obrazložitev je bila,da so policajove priče tako verodostojne , da mojih sploh ne rabi zaslišat ,to je vse nekje zabeleženo in policaj težek alkoholik je vozil za mano izven službenega časa ,se pogovarjal po telefonu in organiziral blokado v Ribnici .....ja takle mamo ,ampak je šiba zrasla tudi za tega visokega g. Kotarja in je zdej navaden papak za volanom kamiona ker je večkrat kršil etiko ,bil vinjen na svojem delovnem mestu ...golazen modra in sodstvo poleg in pol mi navajajo člene in zakone ,ti povem bi jih potolkel ko zajce če bi imel primer kot Viski , bi vsaj vedel zakaj sem v zaporu !!! In to me niti ne bi spravilo na obrate ,čistunsko navajanje zakonov in kako se jih moramo držati , ampak ker sem bil sam večkrat žrtev modrih butljev ...........aja nisem bil žrtev bilo je vse po knjigici men gre pravljice govort ...... pred 29 minutami, Borutt pravi: Radar ima spomin in bi ti lahko pokazal. Se pravi bi moral postopek na sodišču padet , če ti ni pokazal ? stuhec, Bmflar, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 uro, ZdravkoK pravi: Aha s tem da ta isti policaj nima blage veze o tem kaj je zunanji prometni pas in kaj je notranji prometni pas....preveril pri njegovem nadrejenem ampak to ni moj problem. takšne naj bi podprli pri stavki? pa ja!!! načeloma je to tvoj problem ja .. ker komandir policijske postaje je tisti "prekrškovni organ" kateri tudi obravnava tvojo pritožbo.. pri prejšnji ja..pri tej pa ne več .. pred 25 minutami, Borutt pravi: Ti res ne morem dopovedati, da tisti policisti, ki jih vidiš v uniformi na cesti, nimajo nič z gospodarskim kriminalom in ostalimi lopovomi s kravato okoli vratu ? a tisti , ki so tolkli po - pa ne bomo sedaj ali je bilo upravičeno ali ne - tistih civilih pred parlamentom so bili pa v kaj napravljeni ? v pajkice? in tisti lopovi noter v parlamentu so imeli vsi metuljške okoli vratu? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Ne razumem, zakaj se nisi pritožil? Prijavil idiotov....Borutt lahko tudi v tem primeru prilepi člene, poleg tega obstaja kaka priča? Vzameš telefon vklopiš snemanje.... priča ne velja nič. ko dva policaja lažeta si pogorel....preverjeno!!!! pred eno uro, Borutt pravi: Radar ima spomin in bi ti lahko pokazal. Ni mi hptel, sem napisal bil je neodziven se usedel v avto in pisal, radar bil ugasnjen na armaturki in je reku da men pač nebo kazal papirjev itd....resno. sem vse omenil v pritožbi pa vse zastonj. itak žakle skp držijo... stuhec, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 6 urami, HD-Dyna pravi: Ali je to mogoče prepovedano s kakšnim zakonom ? Nalepi prosim člen če mi ti ne bi povedal bi še kar taval v temi! Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 39 minutami, ZdravkoK pravi: priča ne velja nič. ko dva policaja lažeta si pogorel....preverjeno!!!! Ni mi hptel, sem napisal bil je neodziven se usedel v avto in pisal, radar bil ugasnjen na armaturki in je reku da men pač nebo kazal papirjev itd....resno. sem vse omenil v pritožbi pa vse zastonj. itak žakle skp držijo... Tako je ,preverjeno tudi pri meni s tem da je bil policaj znan alkoholik ,delal iste prekrške kot jaz in ni bil v službi !!! stuhec in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 3 urami, ZdravkoK pravi: ja in zanimivo ko so bili nemiri ravno ti policaji v prvih vrstah tepejo državljane....hmmmmm....potem seveda strajkajo ker nič za to niso dobili in pričakujejo našo podporo? kaj bo na to reku g policaj? Borutt? Ne ni mo mogel pokazati ker se mu je medtem ugasnil lasarski merilnik...no u glavnem ugasnjen je bil in ni imel kaj pokazat. Ne krši, pa ne boš obravnavan, kot kršitelj. Na voljo si imel zahtevo za sodno varstvo. Bmflar in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 2 minutami, Borutt pravi: Ne krši, pa ne boš obravnavan, kot kršitelj. Na voljo si imel zahtevo za sodno varstvo. Sem mu hotel že jaz napisat ......... solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 33 minutami, Borutt pravi: Ne krši, pa ne boš obravnavan, kot kršitelj. Na voljo si imel zahtevo za sodno varstvo. Zdej si pa tako povedal, da mi mal diši na "utopijo". Prjatu, če se tvoji kolegi spravijo na nekoga se bodo spravili, ali ta krši ali ne....razn če se na ministra, pol so lahko manjši problemi. In četudi kršim, mi ne more nič več kot je na tvojih papirčkih napisano. Kako gre že una globoka: pol policajev je.... p.s.s. vem kako je če dva takrat še Miličnika lažeta, pa vendar je treba vztrajat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 TakeALookAround in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 5 urami, ZdravkoK pravi: Jasno. Ker sem gosp.policajki ki je stala ob cesti podaril prijazen nasmeh in s prstom pokazal na merilnik hitrosti in pokazal NE nE neboš me ker se peljem počasi.....sta se usedla v avto 5km vozla za mano me prehitela na silo v ozki ulici sireno skočla iz vozila planla name eden držal pištolo drugi pa pedrek name....samo roke sem dvignil sicer bi jih dobil,,,,,seveda kazen z trditvijo da sem se peljal 70 na omejitvi 50. Ob pozivu naj pokaže radar je ta bil ugasnjen na armaturi. ob pozivu naj pokaže dokumente o usposobljenosti z delom z njim in o umerjenosti sem jih skoraj spet dobil z pendrekom....kazen seveda polna in ob pritožbi plus 150e. čista resnica. Aha s tem da ta isti policaj nima blage veze o tem kaj je zunanji prometni pas in kaj je notranji prometni pas....preveril pri njegovem nadrejenem ampak to ni moj problem. Seveda ko mi je dal položnico sem mu zabrusil da jaz bom to plačal on bo pa še vedno policaj. Ampak to je bilo ob slovesu. takšne naj bi podprli pri stavki? pa ja!!! In potem svizec ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Zanima me kaka je kazen če me policaj ustavi na mopedu za a1 kategorijo in motor ima papirje in jaz izpit samo moped ni registriran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, miha9977 pravi: Zanima me kaka je kazen če me policaj ustavi na mopedu za a1 kategorijo in motor ima papirje in jaz izpit samo moped ni registriran. II. REGISTRACIJA VOZIL Prvi oddelek: Splošne določbe 26. člen (pogoji za udeležbo v cestnem prometu) (1) Za udeležbo v cestnem prometu morajo biti vozila registrirana, imeti veljavno prometno dovoljenje ali veljavno dovoljenje za preskusno vožnjo in biti označena s predpisanimi registrskimi ali preskusnimi tablicami, izdanimi za njihovooznačitev. (2) Ne glede na prejšnji odstavek lahki priklopniki niso registrirani, morajo pa imeti brezhibne predpisane naprave inopremo, biti označeni s ponovljeno registrsko tablico vlečnega vozila in imeti veljavno potrdilo o opravljenem tehničnem pregledu, na katerem je označen rok, ko mora vozilo opraviti tehnični pregled, ali obvestilo o roku prvega tehničnega pregleda. V cestnem prometu smejo biti tudi neregistrirani motokultivatorji in delovni stroji, če imajo brezhibne predpisane naprave in opremo. (3) Vozila diplomatskih in konzularnih predstavništev, misij tujih držav, predstavništev mednarodnih organizacij v Republiki Sloveniji in njihovega osebja, tujih gospodarskih, prometnih, kulturnih in drugih predstavništev, tujcev, ki stalno ali začasno prebivajo v Republiki Sloveniji več kot šest mesecev, ter druga vozila, ki so v Republiki Sloveniji sproščena v prost promet ali dana v postopek začasnega uvoza, ki traja več kot šest mesecev, smejo biti v cestnem prometu v Republiki Sloveniji, če so registrirana v Republiki Sloveniji. (4) Določba prejšnjega odstavka ne velja za vozila tujcev, ki stalno ali začasno prebivajo v Republiki Sloveniji več kot šest mesecev, in so vozila registrirana v eni od držav članic Evropske unije. (5) Vozila, registrirana v tujini, smejo biti v cestnem prometu v Republiki Sloveniji, če imajo registrsko tablico in listino oregistraciji vozila. Vozilo mora biti označeno z oznako države, v kateri je vozilo registrirano, kot jo predpisuje veljavna mednarodna konvencija o cestnem prometu. Oznaka države sme biti na posebni nalepki ali na registrskih tablicah. (6) Ne glede na prejšnji odstavek smejo biti v cestnem prometu tudi vozila, označena s tujimi preskusnimi ali začasnimi tablicami, če so tehnično brezhibna, imajo sklenjeno obvezno zavarovanje odgovornosti v mednarodnem prometu in veljavno listino za preskusno vožnjo ali veljavno listino o registraciji. (7) Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s prvim ali tretjim odstavkom tega člena. (8) Ne glede na prejšnji odstavek se voznik vozila, ki mu je veljavnost prometnega dovoljenja potekla, pa od poteka veljavnosti prometnega dovoljenja ni poteklo več kot 30 dni, kaznuje z globo 100 eurov. (9) Z globo 5000 eurov se kaznuje za prekršek pravna oseba, samostojni podjetnik posameznik ali posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, ki ravna v nasprotju s prvim ali tretjim odstavkom tega člena, njihova odgovorna osebapa z globo 500 eurov. Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek tudi odgovorna oseba državnega organa ali organasamoupravne lokalne skupnosti, ki ravna v nasprotju s prvim ali tretjim odstavkom tega člena. (10) Ne glede na prejšnji odstavek se z globo 1000 eurov kaznuje za prekršek pravna oseba, samostojni podjetnik posameznik ali posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, ki ravna v nasprotju s prvim odstavkom tega člena, njihova odgovorna oseba pa z globo 150 eurov, če od poteka veljavnosti prometnega dovoljenja ni poteklo več kot 30 dni. (11) Z globo 200 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z drugim ali petim odstavkom tega člena. Voznik vozila, registriranega v tujini, ki mu na vozilu manjka samo oznaka države, v kateri je vozilo registrirano, se kaznuje z globo 100 eurov. (12) Z globo 1000 eurov se kaznuje za prekršek pravna oseba, samostojni podjetnik posameznik ali posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, ki ravna v nasprotju z drugim odstavkom tega člena, njihova odgovorna oseba pa z globo 200 eurov. Z globo 200 eurov se kaznuje za prekršek tudi odgovorna oseba državnega organa ali organa samoupravne lokalne skupnosti, ki ravna v nasprotju z drugim odstavkom tega člena. Povezava: KLIK Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil C eagle napačna vsebina... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Novega Borutta smo dobil C eagle, drmr69 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Ma sem hotu možu samo pomagat, pol pa zgleda, kot da ga vsi tepemo... I30, Kmet2, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Zakaj pa sploh imate opravka s policaji, če vam gredo na živce ? C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se