nazo13 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 maus, FLY, Dadi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 23, 2016 Deli Objavljeno Julij 23, 2016 (popravljeno) To je pa predanost svojemu poslanstvu Lp, Yagi Popravljeno Julij 23, 2016. Popravil Yagi-san DAMI34 in FLY 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 varnost pri delu ..potekla.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 Slikal je prometno nesreco.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 Pa pravijo, da slika pove več, kot tisoč besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 (popravljeno) Jaz bi rekel da je hotel zvišat svoj položaj. No vsaj povišico je diobil takoj. Popravljeno Julij 24, 2016. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 pred 7 minutami, StaraFeltna pravi: Jaz bi rekel da je hotel zvišat svoj položaj. No vsaj povišico je diobil takoj. sj če bi dol padu, bi pa odškodnino StaraFeltna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Julij 24, 2016 Deli Objavljeno Julij 24, 2016 16 hours ago, Yagi-san said: To je pa predanost svojemu poslanstvu Lp, Yagi Kamijonistu pa nič jasno od kod uhelj na njegovem špeglu. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 13 urami, Borutt pravi: Te slika od spredaj ali od zadaj ? Mogoče se tukaj skriva odgovor za izgubljenega poštarja. majo različno, nekateri spredaj, drugi zadaj, kolikor vem še ni pogodbe s Slovenijo. Vem pa da so glupe omejitve na AC tut 60km/h.........sicer pa BMK Bmflar, builder, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: majo različno, nekateri spredaj, drugi zadaj, kolikor vem še ni pogodbe s Slovenijo. Vem pa da so glupe omejitve na AC tut 60km/h.........sicer pa BMK Slike veselo prečkajo meje. 3nity, maus in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Slike veselo prečkajo meje. že eno leto so postavljeni radarji na obvoznici, vsaj 10x sem šel mim, pa nikol po pravilih, pa nobenga selfija, čist sm razočaran Kmet2, Bmflar, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: že eno leto so postavljeni radarji na obvoznici, vsaj 10x sem šel mim, pa nikol po pravilih, pa nobenga selfija, čist sm razočaran Popuščaš, popuščaš ..... Razočarao si me kao čovek i kao komunista maus, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: že eno leto so postavljeni radarji na obvoznici, vsaj 10x sem šel mim, pa nikol po pravilih, pa nobenga selfija, čist sm razočaran Verjetno slikajo samo lepe . builder, ukica, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 16 minutami, Borutt pravi: Verjetno slikajo samo lepe . mene tut še niso .. potrkou sm ob les .. torej to ne vela DAMI34, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: mene tut še niso .. potrkou sm ob les .. torej to ne vela samo lepim, kazen odpustijo... .sicer pa a je že kdo sploh kdaj dobil kak radar iz CRO po pošti domov? Kar vem ne. Parkirnine so pa druga muska, tist je pa biznis. Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 21 minutami, HD-Dyna pravi: Popuščaš, popuščaš ..... Razočarao si me kao čovek i kao komunista a mene kao ćowek byker in kao ninđa builder, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred eno uro, Borutt pravi: Slike veselo prečkajo meje. na, pravkar jo je poštar prnesu, naslov je: Srdačan pozdrav iz Rijeke Kmet2, Bmflar, Andro Asgaard in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 On 29. 7. 2016 at 6:29 PM, DAMI34 said: Radarji na riješki obvoznici so baje aktivni, jaz vedno vozim 120 16 hours ago, Borutt said: Te slika od spredaj ali od zadaj ? Mogoče se tukaj skriva odgovor za izgubljenega poštarja. 3 hours ago, DAMI34 said: Vem pa da so glupe omejitve na AC tut 60km/h.........sicer pa BMK 2 hours ago, DAMI34 said: .sicer pa a je že kdo sploh kdaj dobil kak radar iz CRO po pošti domov? Kar vem ne. Najbrž so bile na Avto.mobilizmu objavljene fotke s teh radarjev. Problem je, da pošiljajo ločeno za vsak pas, ker imajo dva očesa Na motorju te težje zmerijo, ker večina te slika v obraz, menda je samo eden proti Sloveniji tak, ki slika v rit. Je pa tudi res, kot si že sam ugotovil, da so glupe omejitve (pozabi 120 ) - v enem tunelu je omejitev celo 50. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 omejitve so verjetno z razlogom, glupi so pa sam tisti ki 120 vozjo.... msjr in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 3 minutami, pajkica pravi: omejitve so verjetno z razlogom, glupi so pa sam tisti ki 120 vozjo.... a je omejitev 70 km/h na osebo Bmflar, ukica in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: a je omejitev 70 km/h na osebo ne, na karakter..... če ga maš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 1 minuto, pajkica pravi: ne, na karakter..... če ga maš nimam ga .. torej sem brez omejitev Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: že eno leto so postavljeni radarji na obvoznici, vsaj 10x sem šel mim, pa nikol po pravilih, pa nobenga selfija, čist sm razočaran Kaj se pa voziš tam , vozi se pri nas boš mel selfijev toliko da jih boš lohk na Hrvaško pošiljal pred 3 urami, Borutt pravi: Verjetno slikajo samo lepe . Nism nč dobil tudi jaz Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 album je paketna dostava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 33 minutami, Snecer pravi: album je paketna dostava... če maš slikce za tapkat ... a si kdaj tapkou Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se