Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 10 urami, motolover pravi:

Če boš uspel homologirati, bo legalno, drugače ne. Tako je moje mnenje. Če stojiš, vklopi štiri smernike, to je dovolj dobro vidno in povsem legalno! 

kawasaki nima gumba za vse 4 smernike :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, ludiluka pravi:

Ja dej pa vžgat prvo leve in pol še desne :P

v takem primeru ko stojimna desni strani  prižgem pač levega ..

Popravljeno . Popravil thumper
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, motolover pravi:

Če si slučajno zadnji v vrsti, se je pametno zdrenjati v varno zavetje vozil pred teboj ali vsaj umakniti na skrajen desni rob ceste. Smerokazov ni ravno režko prižgati, se je pa res treba na to spomniti. Nemci jih na AC redno prižigajo, ko se promet upočasni ali zgosti. S tem poskrbiš za svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Na motorju je to še toliko bolj pomembno, ker si še bolj ranljiv. 

Če si v dvomu zaradi legalnosti, oziroma bi se rad držal pravil, raje ne montiraj!

Pri nas tega skorajda ni, verjetn folk dobi musklfibr, če proba pritisnit tipko za vklop vseh 4ih. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 hours ago, Ciko86 said:

kawasaki nima gumba za vse 4 smernike :)

To nimajo samo nižji modeli, versač ma :P 

Pa na avtocesti se mi zdi, da so ljudje kar pridni s prižiganjem vseh 4ih...

Popravljeno . Popravil sebar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem izvedel, da bomo mogoče zopet ovadeni, ker smo opravili ogled kraja prometne nesreče in z dokazi določili krivca. In ti dokazi so med drugim vidno mesto trčenja in še neka malenkost. Me pa zanima, če bo med ovadenimi tudi državni tožilec, kateri je usmerjal naše delo. Bili živi, pa videli. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Borutt pravi:

Včeraj sem izvedel, da bomo mogoče zopet ovadeni, ker smo opravili ogled kraja prometne nesreče in z dokazi določili krivca. In ti dokazi so med drugim vidno mesto trčenja in še neka malenkost. Me pa zanima, če bo med ovadenimi tudi državni tožilec, kateri je usmerjal naše delo. Bili živi, pa videli. 

to je pa pravna država, vsakdo te lahko toži. Sicer pa moj prjatu bi rekel, sej maš sodno varstvo, vloži pritožbo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, DAMI34 pravi:

to je pa pravna država, vsakdo te lahko toži. Sicer pa moj prjatu bi rekel, sej maš sodno varstvo, vloži pritožbo :P

Hitro se učiš :lol1:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo še moja izkušnja današnjega dne. Peljem se na relaciji Ac Ljubljana Krško. Cca 140 do 150 km/h. Jaz lahko, ker če me dobijo policaji me štrafajo. Ampak, za menoj prileti projektil, kangoo, ki se mu umaknem. Po moji oceni nekje okoli 170 km/h, in v kangooju sedi ne boste verjeli, policaj. Odpiči mimo mene, po desni prehiti še enga ata in po zoženem delu avtoceste (ker so kosili je bila omejitev 60 km/h) oddrvi dalje. In nauk tega današnjega dogodka je: Dokler ne boste sami spoštovali, ne boste spoštovani. Zame so policaji vedno bili samo policaji. Dobre izkušnje z njimi nimam in to je dejstvo. Se mi ne smilijo, kot se njim nikoli ampak res nikoli, nihče ne smili. Še brata bi zaprli, sam da bo šefe srečen. Mimogrede, imam dvakrat močnejši avto od tega civilnega kangooja, samo sem ga raje pustil, naj se sam igra to igro, ki ni bila tako nedolžna. Mislim, da si policaji niste v ponos. Pa še kak primer poznam, da ne bi kdo o izjemah. Stop!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka pa vem, raj vidim policaja al pa civilca pr 180km/h ko piči zbrano po AC, kot pa mulca, mamico al pa policaja pri 110km/h kateri veselo telefonira in maha z rokami.

Tisti, ki gre nekoliko hitreje po AC še ni najbolj nevaren drugim, tak mislim, pa pika :P

ps. pol policajev je čist fajn :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 urami, DAMI34 pravi:

razlika je v tem , da imajo oni že plačane odvetnike , ki jih ščitijo pred tožbami civilov .. civili morajo odvetnika povečini plačati , če ne želijo že v startu pušnit.. 

pred 10 urami, solorider pravi:

odprem pa piše "en z ginekološke klinike" ..sm sam zaprl k me res prou ne briga zakaj je moral moški k ginekologu.. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, thumper pravi:

razlika je v tem , da imajo oni že plačane odvetnike , ki jih ščitijo pred tožbami civilov .. civili morajo odvetnika povečini plačati , če ne želijo že v startu pušnit.. 

Malo drugače je to. Ampak verjetno boljše veš, kot jaz. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, thumper pravi:

odprem pa piše "en z ginekološke klinike" ..sm sam zaprl k me res prou ne briga zakaj je moral moški k ginekologu.. 

Meni odtpre to: 

Za preskok čakalne vrste posredniku 20.000 evrov, med osumljenci tudi policisti

da ti prispevaš za helikopterski polet..........

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam res,glej jih kljukce! Se en nej mi neki pametuje,da naj spostujem kurceve omejitve,opice kradljive!

Pa se najboljse, na koncu se pa ljudje cudijo,da pride en model s pistolo v zdravstveni dom....res cudn,ce pa mimo njega setka folk z 20 jurji,tip pa v nedogled bolan caka.....kaj se ti ne bo snel!?! Zato pa vatnostnike v urgence pa ne vem kaj....ze vedo,da goljufajo na polno,pa se je treba zascitit. Se veze v policiji,da bojo kar s helikopterji hodili na siht,bo bolj varno! Gamad.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Borutt pravi:

Malo drugače je to. Ampak verjetno boljše veš, kot jaz. 

obrazloži ali pa kakšno sliko daj - saj slike ne lažejo ..

pred 2 urami, solorider pravi:

Meni odtpre to: 

Za preskok čakalne vrste posredniku 20.000 evrov, med osumljenci tudi policisti

spodaj na videoposnetku pa " ADOLF LUKANOVIĆ strokovni direktor Ginekološke klinike"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak pluvat vsevprek pa znate vsaka vam čast .Enpolicaj podkupliv vsi podkuplivi ,en Slovenac kradu vsi Slovenci tatovi ,po vaši logiki.Mam občutek ,da en debil na forumu vsi ,ki so na forumu debili:SS

pred 1 uro, DinDiin pravi:

Sam res,glej jih kljukce! Se en nej mi neki pametuje,da naj spostujem kurceve omejitve,opice kradljive!

Pa se najboljse, na koncu se pa ljudje cudijo,da pride en model s pistolo v zdravstveni dom....res cudn,ce pa mimo njega setka folk z 20 jurji,tip pa v nedogled bolan caka.....kaj se ti ne bo snel!?! Zato pa vatnostnike v urgence pa ne vem kaj....ze vedo,da goljufajo na polno,pa se je treba zascitit. Se veze v policiji,da bojo kar s helikopterji hodili na siht,bo bolj varno! Gamad.

Gdo pa tebe sil,da voziš po omejitvah:eek:

Popravljeno . Popravil gusar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kradljivi policisti :) seveda znamo pljuvat,ce moralisti modrujejo nam,da smo kriminalci ce vozimo 60 na 50....medtem pa sami v zepe tlacijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, DinDiin pravi:

Kradljivi policisti :) seveda znamo pljuvat,ce moralisti modrujejo nam,da smo kriminalci ce vozimo 60 na 50....medtem pa sami v zepe tlacijo.

Kva cmergaš pel 50 pa nauš ne kriminalc in tud tujih žepov nauš pounu .A je to tko težko razumet???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!