sesir Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Ob 10. 10. 2016 at 19:55, Ciko86 pravi: kaka bedasto zdaj jz pišem pa v tujem citatu Moje mnenje je nekje takšno... Prav je da tudi brez veze ustavljajo prekontrolirajo če vse ok in basta... Mene niti najmanj ne moti,ko me policist ustavi in reče "dober dan,kontrola prometa vozniško in prometno prosim...vse preveri,včasih alkotest in reče lep dan še naprej...Tako vsaj vem,da niso plače zaslužili s kako sodelavko na zadnjih sedežih... Seveda pa imamo med vsemi policisti cvetke...saj pa so ljudje... Najbolj smešno pa je ko jim sodniki celo delno ugodijo njihovim paranojam in s tem podpihujejo take,da nadaljujejo z nebulozami v svoji glavi.... Dejstvo je,da jih plačujemo zato,da vzdržujejo red in mir po črki zakona...žal se pa med njimi najdejo tudi takšni,ki si to po svoje...pač ljudje!Ne vidim vzroka in možnosti,da bi bil policist v službi popoln!! maus, GoBobi, DAMI34 in 4 others 7
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 treba jim zamrzniti plače in bomo imeli mir. Pol so bolj človeški! Bmflar, builder, maus in 1 other 4
Bmflar Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Pravkar, solorider pravi: treba jim zmanjšatii plače in bomo imeli mir. Pol so bolj človeški! pred 6 urami, Arzen pravi: Tako da lahko iz tvojega posta razberem, da si že moral bit pameten in prcat, vsaj tu na forumu tak deluješ. Tukaj - ali pa se osebno poznata ? pred 50 minutami, Arzen pravi: In kaj ti smatraš da je bil napad z moje strani? Eto, gor sem nalepil Arzen. Kmet2 in maus 2
maus Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, solorider pravi: treba jim zamrzniti plače in bomo imeli mir. Pol so bolj človeški! treba jim je odmrznt plače in njih zamrznt k prletim da zmrzne in se ne muva štekate Popravljeno December 18, 2016. Popravil maus DAMI34, builder, solorider in 1 other 4
SMX17 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Pa dej ne serte no ..............ti ga narobe pogledaš in ti potem izvaja šerifovsko kavbojske prijeme , pomanjkanje inteligence . Kaj pa jaz lahko naredim ko so plavi pajaci nesramni brez razloga in pokažejo odnos do mene kot do gnoja ..............kaj pa jaz lahko takrat naredim ,dej razmišljajte v obe smeri , ok Tomaž je bil malce našpičen , šerif pa je moral takoj pokazat da ima on značko in pištolo ,škoda da ne premore še malo pameti in besedno konstruktivno umiri stranko v postopku ....a ne gremo takoj pokazat , koliko dolgega pa ima on s tomfo za pasom On za moje obnašanje lahko takoj uporabi srednjeveške prijeme , kaj lahko jaz naredim v obratnem primeru ......pritožba,sodno varstvo in ostale bučke si zataknite nekam , ker za navadnega državljana niso napisane ..........skratka bljak in fuj ........... Če naredim napako , prekršek , ki se mu lahko reče prekršek pa bom dal glavo vedno dol in plačal brez pardona in pritoževanja ....... Tu se ne gre za dokazovanje moči ali dajanja dol glave. Oseba je v SLUŽBI in ponoči naredi rutinski pregled. Ti vse kar vidiš je njegova pištola in avtoriteta in se ne znaš brzdati. Ko je nekdo v privliegiranem položaju se počutiš ogroženega, zato pa tak odpor do kontrole. Zakaj ne moreš na snidenje ali kontrolo gledati iz kolegialnega vidika? Pozdraviš, pokažeš kar imaš, če ti karkoli manjka (žarnica, pas pri avtu, malenkosti) se pač opravičiš, pohecaš... ne vem, neka sinhronija dveh udeležencev. Namesto da se gre kdorkoli dokazvat, kdo je močnejši in bol alfa. Če pa je on tak, super, naj bo. Ni treba se spuščati na raven nekoga, za kogar sam meniš da je slab človek. pred 4 urami, HD-Dyna pravi: Pa vidva sta res en čisti primer vzornih državljanov, me je kar sram, da sem na istem forumu. Brezmadežni, ponižni, bogaboječi državljani... Zaradi takih nas stiskajo povsod do konca, ker ne znate izraziti svojega prav, četudi veste da imate prav... Pahor vama bo dal medajlo Lepo te prosim, ko so ustavili ministra, je bilo lepo rečeno, da te ne sme ustaviti in nadlegovati brez utemeljenega suma... Ne vem zakaj bi me ustavljal, če vozim po predpisih in z izpravnim vozilom ? Ker mu je dolgčas ? Te stvari ne grejo tako, je pa res, da imajo oni vedno prav, na žalost ... Če voziš po predpisih in z izpravnim vozilom, potem te ta kontrola nebi smela nikakor prizadeti. Doberdan, izvolite dokument, hvala, srečno vožnjo tudi vam. In gremo dajle. Če pa te vsak ki ga ustaviš napizdi in se s tabo obnaša kot s kretenom potem jasno da je nestrpnost iz obeh strani. Tu se ne gre za vznorne državljane, ni polemike glede brezmadežnih voznikov. Gre se za nek splošen odnos, da ti sereš policaju samo zato ker imaš dovol časa pa se ti da malo jebat z njimi. pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Pijance, drogerante, diujake, telefoniste, une k vozijo v rdečo, izsiljujejo prednost, na AC vozijo samo po prehitevalnem pasu ... pa naj kar ustavljajo ... Nimam popolnoma nič proti ! Kako pa naj oni odčitajo, če je kdo drogerant? Po znamki motorja? Spet je ta zgodba... "mene pustite pri miru, vse ostale pa daje ustavljat!" Potem pa greš na kak hašišarski forum in bereš "js sm zadet in vozim počasi, te nore kamikaze motoriste pa dejte kr ustavljat! Spet je "mi proti nam", in to s strani nekoga, ki druge označi za "brezmadežne". Nisi konsistenten v svojih teorijah, ti malo bi da ustavljajo malo da nebi, sam da je tebi kul. Ne gre to tak. pred 3 urami, solorider pravi: Ampak to te hlapčevske pizde ne razumejo. Lepo si napisal. Ja ker če te nekdo vpraša dokument je najmanj hlapčevsko to, da mu težiš in se delaš bebca. To ni heroizem, nič se ne dokaže razen negotovosti, pomankanje samopodobe. pred 1 uro, builder pravi: ne strinjam se z nekaterimi, da naj se ustavlja samo z utemeljenim vzrokom , sm pač malo poseben noč je predvsem čas, ko dolgoprsteži delajo, če je neka oseba ustavljena pri rutinski kontroli, popisana s strani policista, tudi če ni bila v prekršku in je na tem področju preko noči izvršena kaka tatvina ali podobna zadeva, je možnost, da le tega najdejo veliko večja ko policist od tebe zahteva, da mu pokažeš žarnice ali prvo pomoč, je to izgovor, da se odpre kuferam in se prečekira, kaj se vozi Točno tako, vsi bi radi ustavili "druge" prekškarje, samo "nas" pustite na miru. Problem je ker "drugi" in "mi" niso so relativni. pred eno uro, DinDiin pravi: Js nimam nic proti njim, dokler mi ne zacne z poloznico mahat in ja, ce se normalno obnasas, je odnos velikokrat boljsi, kot ce ti ze z liziko pritisk dvigne in si potlej s svojimi izjavami ti provokativen. Jaz sem itak mnenja, da so inkasantje in da bi kazen moral placat tist, k razbije vse skp na cesti, ker je skodo naredil.... Ne pa pravljice kok sem potencialno nevaren, ker grem 80 po celovski. Na oko pa lahko vsak oceni, da je nekdo ubrisan, ne rabmo pistolc za merjenje kilometrov, to je res sam za lupljenje. Izkusenj s policisti mam pa prevec, k sm baraba zgleda haha, tko da.... Vec je blo butastih, kokr kul, robotki brez custvene inteligence... Se popolnoma strinjam z vsem kar si napisal. Večinoma slabe izkušnje, parkrat pa zelo pozitivno presenečen. Pri nekaterih tudi prizjna beseda ne zaleže, pri drugih pa se vidi človeški občutek. Frenk 67, blazzarss, fazerčk in 2 others 5
Bmflar Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Nimam jaz problemov s tem, da mene ustavljajo, probleme imam s tem, da se ne upajo ustavljat tistih, ki bi jih morali. Jaz sem ena tako prijazna oseba, da z mano nimajo nikoli problemov, jazbi ga še na kavo pol peljal DAMI34, Frenk 67, solorider in 3 others 6
SMX17 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 (popravljeno) Potem pa ne vem kaj si misliti, ker se tvoje izjave iz posta v post ne ujemajo več To da so na prostosti in vsi dlierji, "stari znanci" policije, kriminalci (od malih ki kradejo trafike do večjih ki trgujejo z orožjem, drogo in ljudmi) je za v drugo temo in glavni razlog, zakaj zadeve so tam kjer so. Rutinski pregledi mislim da niso namenjeni preprečvevanju le tega, ker se balkan in policija držijo za rokice in podpirajo en drugega, v nasportnem primeru dobijo policaji po nosu. Iščejo predvsem male ribe in udarijo po prstih kake male prekškarje, občasno pa še take ki se delajo frajerje in zanalašč slabšajo dan policistu Popravljeno December 18, 2016. Popravil SMX17
builder Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ne bo držalo, če ga zanima kufr, lahko vpraša. (pri kombiju je to rutina) Žarnice, pa imam spredaj v predalu. osebni avto je "zasebni prostor" in sovpada v pregled samo z nalogom, ki ga izda sodnik, če pa reče, da mu pokaži opremo, je to naredil brez seveda mu ti lahko rečeš, da opreme nimaš, plačaš, lahko je kazen cenejša kot druga kazen za stvar, ki jo prevažaš v kuferamu ps to za pregled ne velja za prečkanje meje in na obmejnem območju GoBobi 1
.... Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 7 urami, Arzen pravi: Tako da lahko iz tvojega posta razberem, da si že moral bit pameten in prcat, vsaj tu na forumu tak deluješ. Tukaj - ali pa se osebno poznata ? A ga moram osebno poznat, da mu kaj takega rečem? Prosim, samo ne mi povedat, da se ne da iz vpisov videt kakšni smo določeni osebki. Jaz pač ne jemljem tako osebno vse kar si folk piše in to sem pisal zato, ker je on začel z takim tonom. Pa še vedno mi ni odgovoril kakšni so ti srednjeveški prijemi. pred 1 uro, Arzen pravi: In kaj ti smatraš da je bil napad z moje strani? Eto, gor sem nalepil Arzen. Hvala, da vsaj vem, zakaj sem bil deležen posebne obravnave z tvoje strani. GoBobi 1
Kmet2 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 7 urami, Arzen pravi: Jah glej, mene so avstrijski policaji ustavili in sicer prvo kibla, potem se dva pripeljeta v policijskem touranu, pa še dva v civilnem avtu, torej 6 policajev me je masiralo, delalo ne vem kakšen pregled celotnega vozila in prtljage. In kaj naj ga jebem nazaj ali pa sem pameten? Naj naredi svoje in grem. Če pa te moti, ker špilajo šerifa, saj je šerif. So me ustavili že velikokrat, pa nobenemu ne morem očitati,da je špilal šerifa ali imel kakršnokoli grdo obnašanje. Tako da lahko iz tvojega posta razberem, da si že moral bit pameten in prcat, vsaj tu na forumu tak deluješ. Kakšne srednjeveške prijeme pa so delali? Prosim povej, ker me resno zanima kaj delajo naši šerifi. Kolega če nisi razbral mojega bistva ti ga povem ................Če sem piker in ne žaljiv ima policaj razne prijeme in če hoče ti nekaj najde , če ne, se pa izmisli,da te oglobi Kaj pa ti lahko storiš ,če je policaj piker ali celo žaljiv ? Sem že doživel , pa ne enkrat ,da so bili postopki zoper mene sila sumljivi in to sem tudi že vse opisal prav tu na forumu , pa sam nisem đek da bi pametoval policaju brez veze , a ko serje, serjem tudi jaz ,skoraj vedno na svojo škodo v obliki položnice .....on je lahko žaljiv in piker jaz pa sem za to isto oglobljen ........štekaš ? Dejmo met iste vatle za vse .... Morem pa tudi povedat ,da sem bil večkrat korektno v postopku kot ne in je večina policajev dobrih ,samo tistih par kretenov pa skazi celotno sliko , kar bi lahko primerjali z motoristi , večina normalnih , neki nas je pa taužganih jbg maus, DAMI34, solorider in 4 others 7
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 31 minutami, SMX17 pravi: Potem pa ne vem kaj si misliti, ker se tvoje izjave iz posta v post ne ujemajo več To da so na prostosti in vsi dlierji, "stari znanci" policije, kriminalci (od malih ki kradejo trafike do večjih ki trgujejo z orožjem, drogo in ljudmi) je za v drugo temo in glavni razlog, zakaj zadeve so tam kjer so. Rutinski pregledi mislim da niso namenjeni preprečvevanju le tega, ker se balkan in policija držijo za rokice in podpirajo en drugega, v nasportnem primeru dobijo policaji po nosu. Iščejo predvsem male ribe in udarijo po prstih kake male prekškarje, občasno pa še take ki se delajo frajerje in zanalašč slabšajo dan policistu pa človek to se dogaja! Prečitaj nam nekaj nočnih cvetk... "stari znanec policije" Zakaj? Pa ne reči, da je sodstvo slabo! Kmet2 in Bmflar 2
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 38 minutami, HD-Dyna pravi: Nimam jaz problemov s tem, da mene ustavljajo, probleme imam s tem, da se ne upajo ustavljat tistih, ki bi jih morali. ... Te babje čenče nesi v dom za upokojence. GoBobi 1
maus Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 najbolje je souzico spusti in rečt... sj naum več ... ako prođe prođe, ako ne ... najbeo si Bmflar, Kmet2, GoBobi in 1 other 4
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 19 minutami, builder pravi: osebni avto je "zasebni prostor" in sovpada v pregled samo z nalogom, ki ga izda sodnik, če pa reče, da mu pokaži opremo, je to naredil brez seveda mu ti lahko rečeš, da opreme nimaš, plačaš, lahko je kazen cenejša kot druga kazen za stvar, ki jo prevažaš v kuferamu ps to za pregled ne velja za prečkanje meje in na obmejnem območju Premalo poznaš zakonodajo. Obstaja več vrst pregledov in z enim si lahko pomagam pri pregledu vozila. In to brez papirologije. GoBobi 1
builder Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Premalo poznaš zakonodajo. Obstaja več vrst pregledov in z enim si lahko pomagam pri pregledu vozila. In to brez papirologije. izobrazi me
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Te babje čenče nesi v dom za upokojence. daj ustavi onega ministra in se za nas poslikaj in te bom imel za pravega policaja. Najbolje, da policajka naredi video, da vidimo kako bo iskal prvo pomoč!
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Kolega če nisi razbral mojega bistva ti ga povem ................Če sem piker in ne žaljiv ima policaj razne prijeme in če hoče ti nekaj najde , če ne, se pa izmisli,da te oglobi Kaj pa ti lahko storiš ,če je policaj piker ali celo žaljiv ? Sem že doživel , pa ne enkrat ,da so bili postopki zoper mene sila sumljivi in to sem tudi že vse opisal prav tu na forumu , pa sam nisem đek da bi pametoval policaju brez veze , a ko serje, serjem tudi jaz ,skoraj vedno na svojo škodo v obliki položnice .....on je lahko žaljiv in piker jaz pa sem za to isto oglobljen ........štekaš ? Dejmo met iste vatle za vse .... Morem pa tudi povedat ,da sem bil večkrat korektno v postopku kot ne in je večina policajev dobrih ,samo tistih par kretenov pa skazi celotno sliko , kar bi lahko primerjali z motoristi , večina normalnih , neki nas je pa taužganih jbg Ne piši o istih vatlih, ker so te že velikokrat spustili brez kazni. pred 4 minutami, solorider pravi: pa človek to se dogaja! Prečitaj nam nekaj nočnih cvetk... "stari znanec policije" Zakaj? Pa ne reči, da je sodstvo slabo! Kdo spusti prijetega kriminalca na prostost ? Vse po zakonu, kajne. GoBobi 1
Kmet2 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 SMX17 Tu se ne gre za dokazovanje moči ali dajanja dol glave. Oseba je v SLUŽBI in ponoči naredi rutinski pregled. Ti vse kar vidiš je njegova pištola in avtoriteta in se ne znaš brzdati. Ko je nekdo v privliegiranem položaju se počutiš ogroženega, zato pa tak odpor do kontrole. Zakaj ne moreš na snidenje ali kontrolo gledati iz kolegialnega vidika? Pozdraviš, pokažeš kar imaš, če ti karkoli manjka (žarnica, pas pri avtu, malenkosti) se pač opravičiš, pohecaš... ne vem, neka sinhronija dveh udeležencev. Namesto da se gre kdorkoli dokazvat, kdo je močnejši in bol alfa. Če pa je on tak, super, naj bo. Ni treba se spuščati na raven nekoga, za kogar sam meniš da je slab človek. Izgleda kot da me poznaš no tukaj gor me pozna veliko št. forumašov osebno ........sem bolj zajebantske,optimistične in šaljive narave ,tud Borutt ti lohk pove , a ne Borutt da sem Cool......... Tak ,da mal si pihnu mimo , samo imel sem par slabih izkušenj ....... builder in Bmflar 2
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, builder pravi: izobrazi me Varnostni pregled . pred 5 minutami, solorider pravi: daj ustavi onega ministra in se za nas poslikaj in te bom imel za pravega policaja. Najbolje, da policajka naredi video, da vidimo kako bo iskal prvo pomoč! Včasih se sprašujem, kdo od nas tukaj je zaposlen v policiji. Ker vas večina ve vse in še več. pred 3 minutami, Kmet2 pravi: ... Izgleda kot da me poznaš no tukaj gor me pozna veliko št. forumašov osebno ........sem bolj zajebantske,optimistične in šaljive narave ,tud Borutt ti lohk pove , a ne Borutt da sem Cool......... Tak ,da mal si pihnu mimo , samo imel sem par slabih izkušenj ....... Jst sm pulcaj in plačn, d jebm folk . Ker me že izzivaš, ti bom zjebu imiđ in napisal, da si poštenjak in dbest tovariš Samo vžigalna vrvica je kratka . Popravljeno December 18, 2016. Popravil Borutt builder, GoBobi, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 3 minutami, Borutt pravi: Ne piši o istih vatlih, ker so te že velikokrat spustili brez kazni. Kdo spusti prijetega kriminalca na prostost ? Vse po zakonu, kajne. Nč ne vem , kdo pa me je to spustil ? Če bi natančno prebral moj post bi med vrsticami moral razbrati da sem vas celo pohvalil GoBobi 1
Bmflar Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 6 minutami, solorider pravi: daj ustavi onega ministra in se za nas poslikaj in te bom imel za pravega policaja. Najbolje, da policajka naredi video, da vidimo kako bo iskal prvo pomoč! Je treba imeti nekaj za kaj takega Lahko se je na nas izživljat ... solorider 1
SMX17 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 10 minutami, solorider pravi: pa človek to se dogaja! Prečitaj nam nekaj nočnih cvetk... "stari znanec policije" Zakaj? Pa ne reči, da je sodstvo slabo! Vem da se in vem da je narobe, a je trenutno tematika o dečku, ki je policaju gnjavil da ga svetijo dolge luči, zato ker je hotel biti frajer GoBobi 1
Bmflar Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Slabo si slišal. Zelo slabo. Moj odgovor je enka prejšnjemu ! Kaj sedaj, te sme ali ne sme ustaviti ? Ker na začetku stavka pišeš, da te ne sme ustaviti, nato pa, da te lahko. Pojasni, da ne bomo zmedeni. Moj odgovor je enka prejšnjemu ! Ti pozivaš k uporu za neko stvar, katero sploh ne poznaš. Raje si kakšno stvar preberi, da ne boš spet neumnosti pisal. Pa tista stvar naj bo zakonodaja in ne babje čenče. Moj odgovor je enka prejšnjemu ! Ne, pol jih ni barab . Moj odgovor je enka prejšnjemu ! solorider in Kmet2 2
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 7 minutami, Borutt pravi: Ne piši o istih vatlih, ker so te že velikokrat spustili brez kazni. Kdo spusti prijetega kriminalca na prostost ? Vse po zakonu, kajne. Ampak ga policaj spet ulovi! Ne pa, da se na meni izživlja, ker mu jaz ne bom krogle v glavo spustil. Bmflar 1
Bmflar Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 7 minutami, Borutt pravi: Varnostni pregled . Moj odgovor je enka prejšnjemu ! Včasih se sprašujem, kdo od nas tukaj je zaposlen v policiji. Ker vas večina ve vse in še več. Moj odgovor je enka prejšnjemu ! Jst sm pulcaj in plačn, d jebm folk . Moj odgovor je enka prejšnjemu !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se