Skoči na vsebino

STOP Policija !

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Varnostni pregled :P.

ne želiš si tega:whistle:, moraš za to imeti pa res utemeljen sum, drgač si zmrznu:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 minutami, Borutt pravi:

Ne piši o istih vatlih, ker so te že velikokrat spustili brez kazni. 

Moj odgovor je enka prejšnjemu !

Kdo spusti prijetega kriminalca na prostost  ? Vse po zakonu, kajne. 

Moj odgovor je enka prejšnjemu !

Objavljeno
pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Izgleda kot da me poznaš :lol1:no tukaj gor me pozna veliko št. forumašov osebno ........sem bolj zajebantske,optimistične in šaljive narave ,tud Borutt ti lohk pove , a ne Borutt da sem Cool.........:P

Tak ,da mal si pihnu mimo , samo imel sem par slabih izkušenj .......

Res je, te ne poznam in ni to napad nate. samo tako se mi dozdeva da obstaja pri tebi nek konflikt z avtoriteto. Pa verjemi, tudi jaz sem imel ZELO ZELO slabe izkušnje, in če se osredotočimo prav na tak primer rutinskega pregleda:

Pozno ponoči peljem punco dam, redni pregled, alkotest, trikotnik, oprema, žarnica... vse štima, pokamo šale tako js kot policist, vsi se imamo fajn pol pa reče "evo, ker si vredu ti dam samo 120 ker nisi imel pasa"

Na motorju da niti ne govorim! Imel sem že take podlasice ki so lezle v rit nadrejenim, odredili vse možne kazni ko sem najmanj škodil komurkoli okrog sebe. Pa sem bil glasen, se prepiral...

Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

ne želiš si tega:whistle:, moraš za to imeti pa res utemeljen sum, drgač si zmrznu:P

Sedaj si pokazal vse svoje znanje. Sedi 1.

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Eto vidiš, zdej že misli, da je učitelj in da lohka cveke tala ....

Tkole si policisti vzamejo pooblastila, ki jim ne grejo :P isto kot na cesti

Objavljeno
pred 2 minutami, HD-Dyna pravi:

Eto vidiš, zdej že misli, da je učitelj in da lohka cveke tala ....

Tkole si policisti vzamejo pooblastila, ki jim ne grejo :P isto kot na cesti

:lol1::OK: sam res .....pr men je tud že zdravnika špilu :P

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

da mi preiščeš avto, brez da ti to jaz dovolim, bi postal nezaposlen,

mene lahko varnostno pregledaš, pa moliš boga, da mi najdeš to, za kar si me pregledoval, v nadsprotnem primeru ti sledi enako, kot v prejšnjem stavku:lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, SMX17 pravi:

Narobe.

Sej sem vedel , rjetno bi se moral nasmejat pa eno šalo z rokava strest :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, SMX17 pravi:

Potem pa ne vem kaj si misliti, ker se tvoje izjave iz posta v post ne ujemajo več :)

To da so na prostosti in vsi dlierji, "stari znanci" policije, kriminalci (od malih ki kradejo trafike do večjih ki trgujejo z orožjem, drogo in ljudmi) je za v drugo temo in glavni razlog, zakaj zadeve so tam kjer so. Rutinski pregledi mislim da niso namenjeni preprečvevanju le tega, ker se balkan in policija držijo za rokice in podpirajo en drugega, v nasportnem primeru dobijo policaji po nosu. 

Iščejo predvsem male ribe in udarijo po prstih kake male prekškarje, občasno pa še take ki se delajo frajerje in zanalašč slabšajo dan policistu

verjem da kontrola žarnic ne pomaga niti enim, niti drugim in je zgolj in sama sebi namen, -a si vidu že koga ponoči žarnico menjat ,sploh xsenon? :P

pred eno uro, maus pravi:

treba jim je odmrznt plače in njih zamrznt :P

k prletim da zmrzne in se ne muva :jezik:

štekate :huh:

plače dvignt za 3x, pa da so čist hladni ko gremo mim!!

Mausa za precednika!!!!

Objavljeno
pred 2 minutami, builder pravi:

da mi preiščeš avto, brez da ti to jaz dovolim, bi postal nezaposlen,

mene lahko varnostno pregledaš, pa moliš boga, da mi najdeš to, za kar si me pregledoval, v nadsprotnem primeru ti sledi enako, kot v prejšnjem stavku:lol1:

Neznanje ni izgovor. Pa pazljivo preberi. 

(1) Pri opravljanju policijskih nalog smejo policisti opraviti varnostni pregled osebe, če je glede na okoliščine mogoče pričakovati njen napad ali samopoškodbo.

(2) Varnostni pregled obsega pregled osebe, njenih stvari in prevoznega sredstva, pri čemer policisti ugotavljajo, ali je oseba oborožena in ali ima pri sebi oziroma s sabo druge nevarne predmete ali snovi.

(3) Pri varnostnem pregledu osebe policisti z rokami pretipajo njena oblačila, rokavice, pokrivalo in lase ter pregledajo obutev. Varnostni pregled osebe ne obsega telesnega pregleda niti osebne preiskave.

(4) Pri varnostnem pregledu stvari policisti pregledajo predmete, ki jih ima oseba pri sebi in bi lahko bilo v njih skrito orožje ali drugi nevarni predmeti ali snovi.

(5) Pri varnostnem pregledu prevoznega sredstva, ki je v neposredni bližini in dostopen osebi, ki jo varnostno pregledujejo, policisti pregledajo njegovo notranjost, prtljažnik in druge prostore za prtljago ali opremo vozila. Pri tem ne smejo pregledovati skritih delov vozila.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 49 minutami, builder pravi:

osebni avto je "zasebni prostor" in sovpada v pregled samo z nalogom, ki ga izda sodnik, če pa reče, da mu pokaži opremo, je to naredil brez:P

seveda mu ti lahko rečeš, da opreme nimaš, plačaš, lahko je kazen cenejša kot druga kazen za stvar, ki jo prevažaš v kuferamu:jezik:

ps to za pregled ne velja za prečkanje meje in na obmejnem območju:whistle:

lej če bo policaj reku odpri prtljažnik, ga bom pač odprl, al misliš da se bom z njim pogajal če ma nalog?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

Sej sem vedel , rjetno bi se moral nasmejat pa eno šalo z rokava strest :lol1:

Preberi prilepljeno besedilo. Ne, ni tukaj prilepljeno :jezik:.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 minutami, SMX17 pravi:

Narobe.

Ja, včasih je bla to zlo dobra gostilna ...

pred 3 minutami, Borutt pravi:

Preberi prilepljeno besedilo. Ne, ni tukaj prilepljeno :jezik:.

Moj odgovor je enak prejšnjemu !  :jezik:

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

lej če bo policaj reku odpri prtljažnik, ga bom pač odprl, al misliš da se bom z njim pogajal če ma nalog?

jaz isto, za mene tudi naloga neb dobu:lol1:

tukaj samo razpravljamo, kaj policist sme in kaj ne, s tem, da se je Borutt začel zgovarjat že z pooblastili, katera se ne izvajajo na "navadnem" državljanu in jih lahko uporabi samo, če je res utemeljeno, pa tudi te naloge, če bi do nje prišlo, verjetno neb izvajal on:whistle: , take osebe, na katerih se izvajajo ta pooblastila so najverjetneje že pod "stalnim nadzorom":dry:

Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

tukaj samo razpravljamo, kaj policist sme in kaj ne, s tem, da se je Borutt začel zgovarjat že z pooblastili, katera se ne izvajajo na "navadnem" državljanu in jih lahko uporabi samo, če je res utemeljeno, pa tudi te naloge, če bi do nje prišlo, verjetno neb izvajal on:whistle: , take osebe, na katerih se izvajajo ta pooblastila so najverjetneje že pod "stalnim nadzorom":dry:

Si ti sploh prebral prilepljeno besedilo ? Ker pišeš totalne neumnosti. 

Objavljeno
pred 2 minutami, builder pravi:

Borutt je itak lump :P

js ga mam na sumu da večkat pogleda pod smetano, če je še kej čokolade v kozarčku :D

Objavljeno
pred 1 minuto, DinDiin pravi:

čak...a je zaradi počene gume kmal umrl? Kakti tako piše, do njega ni prišel pravočasno :D

fuj policaj, k ni omogoču počeni gumi preživetja :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ne brat, poslusat je treba :) 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Si ti sploh prebral prilepljeno besedilo ? Ker pišeš totalne neumnosti. 

da razjasnimo, če na meni izvedeš karkoli od zgoraj "priljepljenega", si ostal brez službe:ras:

nisem oseba, na kateri bi ti zakon dovoljeval, da to sprovedeš, tega ne moreš izvajat, kadar se ti to spomneš, ampak morajo biti izpolnjeni pogoji za izvedbo le tega, jaz tega ne izpolnjujem:klicaj:

Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

da razjasnimo, če na meni izvedeš karkoli od zgoraj "priljepljenega", si ostal brez službe:ras:

nisem oseba, na kateri bi ti zakon dovoljeval, da to sprovedeš, tega ne moreš izvajat, kadar se ti to spomneš, ampak morajo biti izpolnjeni pogoji za izvedbo le tega, jaz tega ne izpolnjujem:klicaj:

Se ti res ne da dopovedati, da nimaš prav ? In prenehaj pisati tiste neumnosti o izgubi službe. Raje si dobro preberi prilepljeno besedilo.

Objavljeno
pred 4 minutami, DinDiin pravi:

Ne brat, poslusat je treba :) 

saj je dobro na koncu povedal Jerman, še mal pa nas bodo kaznovali redarji, čez neki časa pa že lovci. :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Borutt pravi:

Se ti res ne da dopovedati, da nimaš prav ? In prenehaj pisati tiste neumnosti o izgubi službe. Raje si dobro preberi prilepljeno besedilo.

zmagu si:grupni:

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!