SMX17 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 builder počasi me res zanima, na kaj sploh namiguješ? Zakon veleva da ti lahko pregledajo koferam, ti pa praviš da tebi ne smejo. Kuaje to? pred 45 minutami, DinDiin pravi: Tale je tut huda. http://val202.rtvslo.si/2016/12/jermanovo-uho-5/ Torej, policist te ustavi, ti skočiš iz avta, odpreš gepek in pričneš panično nekaj vleči ven iz jakne. Prvo kot prvo, če te policaj ustavi NE skačeš ven iz avta, globa 500€, dobro poznan zakon, logičen. Ignorantia juris non excusat. Drugo, "ej dejte me pustit tle nekaj skočim do brata" Tretje - Imate dovljenej za tabilice? - "joj veš to sm si nekaj sposodil ta avto kaj pa vem" Četrto "nič mu nism reku js sm sam sedel v avtu pa so mi dali kazen za jezikanje" - bol ko se "intervrju" nadaljuje, več se možakar odpre in več pove o svojih odgovorih do policaja. Prepričan sem, da bi s časom priznal še kaj... Ne vem zakaj mi vse skupaj diši da ta možakar ni najbolj čist, zelo rad bi slišal še kaj pravi policist na vse obtožbe. Glede kazni: Skajno, skrajno previsoke za standard naše države! Za marsikoga je takešn udarec po denarnici ne samo prometna kazen ampak več mesečno trpljenje na robu minimalca. Pa to so skoraj TRI minimalne plače!! (za katero marsikdo dela) Norost! za take neumnosti... nimaš papirja pa te finančno potolčejo... sramota. Še dobro da je marjanovo uho in ne glas ker tega ne moreš več kot 10 min poslušat Bmflar, DAMI34, GoBobi in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 23 minutami, SMX17 pravi: builder počasi me res zanima, na kaj sploh namiguješ? Zakon veleva da ti lahko pregledajo koferam, ti pa praviš da tebi ne smejo. Kuaje to? Torej, policist te ustavi, ti skočiš iz avta, odpreš gepek in pričneš panično nekaj vleči ven iz jakne. Prvo kot prvo, če te policaj ustavi NE skačeš ven iz avta, globa 500€, dobro poznan zakon, logičen. Ignorantia juris non excusat. Drugo, "ej dejte me pustit tle nekaj skočim do brata" Tretje - Imate dovljenej za tabilice? - "joj veš to sm si nekaj sposodil ta avto kaj pa vem" Četrto "nič mu nism reku js sm sam sedel v avtu pa so mi dali kazen za jezikanje" - bol ko se "intervrju" nadaljuje, več se možakar odpre in več pove o svojih odgovorih do policaja. Prepričan sem, da bi s časom priznal še kaj... Ne vem zakaj mi vse skupaj diši da ta možakar ni najbolj čist, zelo rad bi slišal še kaj pravi policist na vse obtožbe. Glede kazni: Skajno, skrajno previsoke za standard naše države! Za marsikoga je takešn udarec po denarnici ne samo prometna kazen ampak več mesečno trpljenje na robu minimalca. Pa to so skoraj TRI minimalne plače!! (za katero marsikdo dela) Norost! za take neumnosti... nimaš papirja pa te finančno potolčejo... sramota. Še dobro da je marjanovo uho in ne glas ker tega ne moreš več kot 10 min poslušat Evo to se pa zelo navezuje na tisto , zaradi česar si me skurcal ! DAMI34 in Bmflar 2
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: lej če bo policaj reku odpri prtljažnik, ga bom pač odprl, al misliš da se bom z njim pogajal če ma nalog? jaz bi mu rekel naj ga sam, ker ga imam na bombo aktiviranega... builder, DAMI34 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, solorider pravi: jaz bi mu rekel naj ga sam, ker ga imam na bombo aktiviranega... ne smejo sami, sem jim že večkrat rekel, da je odprto (pri kombiju) pa sem vedno moral jaz odpret. Okrog bombe pa zna bit potem zanimivo, kdo bo odpiral Popravljeno December 18, 2016. Popravil DAMI34 solorider, builder in Bmflar 3
builder Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 8 minutami, solorider pravi: jaz bi mu rekel naj ga sam, ker ga imam na bombo aktiviranega... takoj si izpolnil pogoje za varnostni pregled GoBobi, DAMI34 in Bmflar 3
solorider Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: takoj si izpolnil pogoje za varnostni pregled bi mu rekel ,da imam dinamit v riti DAMI34, builder in Bmflar 3
builder Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 39 minutami, SMX17 pravi: builder počasi me res zanima, na kaj sploh namiguješ? Zakon veleva da ti lahko pregledajo koferam, ti pa praviš da tebi ne smejo. Kuaje to? so rekli "organ", da nimam pojma, Dami34 ti je že delno odgovoril, post ali dva višje če ne dovolim, ga ne bo odprl nihče, razen, z nalogom, takrat me tudi več spraševali ne bodo GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 18 minutami, builder pravi: takoj si izpolnil pogoje za varnostni pregled tut rektalnega pred 17 minutami, solorider pravi: bi mu rekel ,da imam dinamit v riti odgovor je enak prejšnjemu solorider, Bmflar in builder 3
Frenk 67 Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Ker me že izzivaš, ti bom zjebu imiđ in napisal, da si poštenjak in dbest tovariš Samo vžigalna vrvica je kratka . @Kmet2 A vidš k hodš s pulcajem u savno, zdej je pa vsem povedu, da maš mejhnga. DAMI34, dr.looney, Kmet2 in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Kazni so bolne. 500,ker iz avta stopiš,fukjeno. Pol se bojo pa cudili,da se vsake tolk sname komu....in bo spet jamranje kolk je to nevarn poklic pa tko naprej.. Kmet2 1
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 23 minutami, DinDiin pravi: Kazni so bolne. 500,ker iz avta stopiš,fukjeno. Pol se bojo pa cudili,da se vsake tolk sname komu....in bo spet jamranje kolk je to nevarn poklic pa tko naprej.. Seveda si mi kar sami zmišljujemo višino kazni za določen prekršek.
TakeALookAround Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 Ja tko zgleda v prispevku
Borutt Objavljeno December 18, 2016 Opozori Objavljeno December 18, 2016 pred 18 minutami, DinDiin pravi: Ja tko zgleda v prispevku Saj ti nihče ne brani verjeti.
Bmflar Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 pred 11 urami, solorider pravi: bi mu rekel ,da imam dinamit v HLAČAH Tkole bi popravil solorider in DAMI34 2
thumper Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 Ob 17. 12. 2016 at 18:12, Borutt pravi: Brskanje po žarnicah in pregled prve pomoči je pač opravljanje službe. Za nekatere je to nepotrebno in odveč, za druge pač ne. eh te vaše fore... če mi reče kontrola prometa ima računalnik , ki mu v par sekundah vrže podatke o lastniku in vozilu .. ko ima podatke o lastniku ga lahko preveri in se potem odloči ali bi ustavil vozilo.. Ob 17. 12. 2016 at 18:42, SMX17 pravi: To ni lov na Čarovnice, pač daš prometno in pokažeš opremo in ti zaželijo srečno vožnjo. Pa brez zamer, samo ne gre mi v glavo zakaj, če ne delate prekrška, se tako jezite ker preverijo veljavnost dokumentov... če reče kontrola dokumentov je to to .. ne pa da potem brska in teži če vidi , da z dokumenti in voznikom ni nič v neskladju z zakonom.. pred 17 urami, builder pravi: ne strinjam se z nekaterimi, da naj se ustavlja samo z utemeljenim vzrokom , sm pač malo poseben noč je predvsem čas, ko dolgoprsteži delajo, če je neka oseba ustavljena pri rutinski kontroli, popisana s strani policista, tudi če ni bila v prekršku in je na tem področju preko noči izvršena kaka tatvina ali podobna zadeva, je možnost, da le tega najdejo veliko večja ko policist od tebe zahteva, da mu pokažeš žarnice ali prvo pomoč, je to izgovor, da se odpre kuferam in se prečekira, kaj se vozi malo poseben ? a si star ratal pa skromen? ko policist to zahteva je v kabini pri rokah.. zadaj nima kaj šnofat .. itak pri meni vse vidi ko je zadnja klop položena pa šara noter.. pa si po tisti svinjariji ne želi kopati če bi mu rekel da je prva pomoč noter ker se mu nebi dalo dajat rokavic gor.. pred 15 urami, Borutt pravi: Ne, pol jih ni barab . od kdaj korupcija ne šteje med barabinstvo? tomash 1
maus Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 js jim pa use pokažem ... pa policistki se prepustim da pregleda moj telešćek ćist ampak ... ponavad mi pol reče, da obrneva pozicije a štekate ,... štekate dr.looney, builder, Bmflar in 4 others 7
tomash Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 Ob 17. 12. 2016 at 17:31, Borutt pravi: Vsaj malo se zamisli nad sabo. Ker iz tega in ostalih zapisov lahko vsi ugotovimo, koliko poznaš zakonodajo in, kakšen odnos imaš do nekoga, ki opravlja svojo službo. Sem se zamislil in malo poguglal. Preko 800 zakonov in preko 18.000 podzakonskih aktov, ki jih ne poznam. Odnos do nekoga, ki me brez veze ustavi s plavimi lučmi sem imel temu primeren. Preberi si vsaj listino naše države, mislim na ustavo, da ne boš preveč iskal. V tej temi pač napišem svoja opažanja in izkušnje, skladno s prvim postom, ki je bil objavljen ob odprtju te teme. Zdaj me pa zanima, kaj boš na tole lahko spesnil? Kmet2 1
maus Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 v demokratičnem Texasu te najprej uklenejo, pol se pa pogovarjaš kaj maš al kaj nimaš... tko da ... naši so še kr u redu hajoktejn, Bmflar, GoBobi in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 (popravljeno) pred 9 urami, Borutt pravi: Seveda si mi kar sami zmišljujemo višino kazni za določen prekršek. ne vsi, nekateri jih pa zlo radi pišejo pred 9 urami, Borutt pravi: Saj ti nihče ne brani verjeti. še komandirju se je zdela kazen "previsoka", beri v opombah nesmislna pred 4 minutami, maus pravi: v demokratičnem Texasu te najprej uklenejo, pol se pa pogovarjaš kaj maš al kaj nimaš... tko da ... naši so še kr u redu tm te najprej ustrelijo, pol pa rečejo: vozniško in prometno prosm ps. pol naših je u redu, za drugo polovico se pa mormo še zment!! Popravljeno December 19, 2016. Popravil DAMI34 tomash, builder, maus in 2 others 5
solorider Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 pred 13 minutami, maus pravi: v demokratičnem Texasu te najprej uklenejo, pol se pa pogovarjaš kaj maš al kaj nimaš... tko da ... naši so še kr u redu Eni ali drugi pa so kaubojci! Bmflar, DAMI34, tomash in 3 others 6
Borutt Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 pred 4 urami, tomash pravi: Sem se zamislil in malo poguglal. Preko 800 zakonov in preko 18.000 podzakonskih aktov, ki jih ne poznam. Odnos do nekoga, ki me brez veze ustavi s plavimi lučmi sem imel temu primeren. Preberi si vsaj listino naše države, mislim na ustavo, da ne boš preveč iskal. V tej temi pač napišem svoja opažanja in izkušnje, skladno s prvim postom, ki je bil objavljen ob odprtju te teme. Zdaj me pa zanima, kaj boš na tole lahko spesnil?
DAMI34 Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 (popravljeno) Mah zadnjič je en mene z lučkami pa sireno lovu. Pol na mostu sm ustavu, pa nism šu vn z avta (k si nism upal) on pa tut k meni ni pršu, je sam lučke pa sireno navijau. Zdej pa ne vem a sm kriu al nism kriu? moram pa priznat, da je bila moja vožnja nekoliko cik cak (so bli stožci preblizu) Evo tule je dokaz sm vse snemu, krivica vam povem. Popravljeno December 19, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2, maus, Bmflar in 1 other 4
maus Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Mah zadnjič je en mene z lučkami pa sireno lovu. Pol na mostu sm ustavu, pa nism šu vn z avta (k si nism upal) on pa tut k meni ni pršu, je sam lučke pa sireno navijau. Zdej pa ne vem a sm kriu al nism kriu? moram pa priznat, da je bila moja vožnja nekoliko cik cak (so bli stožci preblizu) Evo tule je dokaz sm vse snemu, krivica vam povem. če bi biu js namest nega, bi te na haubo dau DAMI34, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 19, 2016 Opozori Objavljeno December 19, 2016 pred 13 minutami, maus pravi: če bi biu js namest nega, bi te na haubo dau ja sj, pol sm pa neki sikou, pa reku da sm js šef k sm od DARSA, pol se je pa začela brutalnost. Tut to sm posnel:( Bmflar, Frenk 67, builder in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se