Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

lej ... če bi kdo na moj privatni parkirni prostor v garaži parkiral ... misliš res, da bi ga kar tam pustil... in pol naj tam parkira zmeraj .. jaz pa zunaj na ulici :? ... ja valda in tako 10 let in si prilasti mojo nepremičnino ... ja valda :lol1: 

da pride v stanovanje in se uleže na mojo postlo ... kaj mu pa morm ...  ne povem javno :P

p.s.

vem, da so problemi ... ampak ... sm dećko iz ulice in sem se marsikaj na ulici nauču ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Ciko86 pravi:

ne diujam več :slap:

sj vem da ne :P

tam bi se blo bolj uprašat, kaj delajo vzdrževalci cest in ne policija :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 24 minutami, maus pravi:

sj vem da ne :P

Tudi mene zanima, zakaj na asfaltu tistih črt od kolen ne popravijo :lol1:.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Tudi mene zanima, zakaj na asfaltu tistih črt od kolen ne popravijo :lol1:.

:ras:

raj povej, kaj nardit z vandalom, ki parkira na tvojem parkirnem mestu ... a ga boš ti nalomu al js :?

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 37 minutami, maus pravi:

Mrse muda :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, HD-Dyna pravi:

Mrse muda :P

ja sj .. vzdrževalci ceste bi morali opozort na nepravilnosti .. sj delajo preglede ceste ne pa da pijejo na kalu in se zgražajo, kako eni diujajo :P

zgroženo sem zgrožen .. kr policijo bom poklicu :huh: 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, maus pravi:

ja sj .. vzdrževalci ceste bi morali opozort na nepravilnosti .. sj delajo preglede ceste ne pa da pijejo na kalu in se zgražajo, kako eni diujajo :P

zgroženo sem zgrožen .. kr policijo bom poklicu :huh: 

A da boš še njim kafe plaču :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

:ras:

raj povej, kaj nardit z vandalom, ki parkira na tvojem parkirnem mestu ... a ga boš ti nalomu al js :?

Lhku ti pumagm pr lomlenu :P.

Zakonsko pa veš, kaj in kako.

Popravljeno . Popravil Borutt
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, jskrablin pravi:

Če pa ni na javni ali nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cesti promet? In je na zasebni površini? Se pa lahko slikaš. Razloženo s strani Policije in mestnega redarstva. Na mesten redarstvu so lepo povedali - če bi bil kamion parkiran cca 2m bolj proti cesti, bi bil na javni površini. In bi ga oni z veseljem odstranili. Tako pa je vse prepuščeno lastniku zemljišča. So procedure o prisvojitvi... samo niso enostavne. Na koncu je zmagala ZKP pa nekaj blefa - slučajno smo srečali človeka, ki je poznal lastnika kamiona in mu preko njega sporočili, da delamo na uradni prisvojitvi kamiona. Pol pa ga kmal ni bilo več tam.

Cerar je predsednik Vlade. Če boš ti kdaj zasedal kak podobni položaj, bo tudi metanje jajc v tvojo bajto obravnavano ene malo drgače, kot metanje jajc v mojo bajto.

To pravim , dvojna merila .  Pustimo , da more biti drugače obravnavan v varnostnem smislu in podobnih segmentih .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes dobil pozdrave iz avstrije stacjonarn radar 65 na 50. Jebo te fakker see. Ampak ni slikce, kako je kej s tem pa da pošta pride 3 mesce kasnej?? So pa ugodni po ceni seveda pov vinjete hihi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, SMX17 pravi:

Pa vi te proklete xsare ne morete prebolet? Samo o tem se nabija 

ti zgleda ne slediš temi temveč bereš selektivno..

pred 10 urami, jskrablin pravi:

In kaj naj bi Policija ukrenila? Lej, bom nabavil en star avto za 300€, pa ti ga parkiral na dvorišče. Odstrani ga, če ga lahko. Ti mirno povem, da ga ne boš... ne brez posledic - zate.

da te vidim če boš ti uradni lastnik ..

pred 10 urami, Borutt pravi:

Saj lahko napišeš, kdo dela pizdarije in jih skriva. 

saj ne da bi vi za svojo povišano plačo znali kaj narediti .. zastonjkarske špiclje potrebujete za poslovni izkaz ..

pred 10 urami, jskrablin pravi:

Točno tako. Metanje jajc v fasado in pizdenje je neprijetno. Ne spada pa med prekrške ali kazniva dejanja..

V tem primeru si definitivno najebal. Poškovanje tuje lastnine, povzročitev splošne nevarnosti, požig. To so kr resne zadeve. Za motenje posesti se je treba pa osebno zmenit.

saj ne bo motenje posesti .. ko potegnejo avto iz gojitvenega potoka ribiške družine se začne stvar pravilno odvijat..

pred 8 urami, jskrablin pravi:

Mam praktične izkušnje z do parkiranega, zapuščenega tovornjaka. Kaj misliš, kdo na koncu faše obiske inšpektorjev in obvestila o potencialnih kaznih v višini 10k€ in več? Lastnik. Veš kaj lahko narediš, ko ti nekdo parkira neregistriran kamion s prikolico na tvoje zemljišče? Nič. Veš kaj na to poreče Policija? "Z motenjem posesti se ne ukvarjamo".

Lejte fantje. Eno je forumsko trolanje in nabijanje. Drugo je situacija v dejanskem življenju. In tudi ko pomisliš, da bi se tovornjaka znebil na kak kreativen način... takoj zraven je cesta, čez cesto so bloki. Zdaj pa skuri hudiča. Pa da se kak naključni mimoidoči poškoduje. Me zanima kako bi piskali, ko se začnejo zapisniki, informativni razgovori na Policiji, ovadbe in sodišča.

en soliden traktor potegne tudi kamion z dvorišča na cesto .. tako deluje tudi celotna država - prelaganje problemov na druga ramena .. ko je na cesti in ti ovira izvoz iz tvoje parcele potem so dolžni ukrepat.. na osnovi prijave na anonimno številko ..kao anonimno .. :P

pred 7 urami, jskrablin pravi:

Če pa ni na javni ali nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cesti promet? In je na zasebni površini? Se pa lahko slikaš. Razloženo s strani Policije in mestnega redarstva. Na mesten redarstvu so lepo povedali - če bi bil kamion parkiran cca 2m bolj proti cesti, bi bil na javni površini. In bi ga oni z veseljem odstranili. Tako pa je vse prepuščeno lastniku zemljišča.

Cerar je predsednik Vlade. Če boš ti kdaj zasedal kak podobni položaj, bo tudi metanje jajc v tvojo bajto obravnavano ene malo drgače, kot metanje jajc v mojo bajto.

zate je metanje jajc v fasado hiše predsednika vlade terorizem? vseeno čigava fasada je - gre za poškodovanje tuje lastnine ..

pred 3 urami, solorider pravi:

pa še tvoja mi ga neha vlečt! :lol1:

:lol1:

pred 2 urami, dejcpob pravi:

Danes dobil pozdrave iz avstrije stacjonarn radar 65 na 50. Jebo te fakker see. Ampak ni slikce, kako je kej s tem pa da pošta pride 3 mesce kasnej?? So pa ugodni po ceni seveda pov vinjete hihi

2.55e si dobil kazen???

Popravljeno . Popravil thumper
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato ker ne mine dan brez da se omeni xsare ne sledim temi? Si ti malo butast? Ni treba odgovorit, že poznam odgovor.

Kako pa naj bi se tu karkoli sledilo, sej to je praktično postal blog s štirimi rednimi udeleženci ki se med sabo trepljajo po ramenih in kvarijo sledljivost tem ter kakovost prispevkov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, SMX17 said:

Zato ker ne mine dan brez da se omeni xsare ne sledim temi? Si ti malo butast? Ni treba odgovorit, že poznam odgovor.

Kako pa naj bi se tu karkoli sledilo, sej to je praktično postal blog s štirimi rednimi udeleženci ki se med sabo trepljajo po ramenih in kvarijo sledljivost tem ter kakovost prispevkov.

:lol1:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 32 minutami, gusar pravi:

Klekla ste sami priviligiranci. Mene pa noben policaj neče ustavt in me maltretrat.:blush:

Brez zamere, za to rabiš motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, SMX17 pravi:

Kako pa naj bi se tu karkoli sledilo, sej to je praktično postal blog s štirimi rednimi udeleženci ki se med sabo trepljajo po ramenih....

Fouš :P

Nabijanje pa je samo v temi "Krneki" in "Ljubezen" , ki jo vedno lahko izključiš ali pa se priključiš, mogoče bomo pa končno izvedeli kaj pametnega :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, tomash pravi:

Brez zamere, za to rabiš motor.

Pol jih pa prodejte pa boste mel gmah:jezik:

Popravljeno . Popravil gusar
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, SMX17 pravi:

Se pravi, če se mi nekaj očita, ne smem odgovoriti, podati svojega stališča? Prav tako lahko nekdo drug da kontraargumente meni in hitro nastane klobasa.

Včasih se pa iz prepričevanja drugega lahko izcimi tudi kaj pametnega. Žal je pa potrebno prebrati in razumeti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

posamezniki tvorijo skupino ... skupina gre na vrniški klanec in se vozi gor pa dol ... in pol policija skupino opazuje in si zapisuje registrske številke in pol te ponoč počakajo in napendrikajo .. al pa šokirajo z elektrošokerji ...

tko .. pa sm izdal skrivnostno skriunost :huh: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, maus pravi:

posamezniki tvorijo skupino ... skupina gre na vrniški klanec in se vozi gor pa dol ... in pol policija skupino opazuje in si zapisuje registrske številke in pol te ponoč počakajo in napendrikajo .. al pa šokirajo z elektrošokerji ...

tko .. pa sm izdal skrivnostno skriunost :huh: 

Za četrtek si mal preveč pameten ....

S tabo se naum več družu, k lohka samo batine pričakujem :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, SMX17 pravi:

Mal sem prečekiru tvoje objave odkar si na forumu ........bravo , prinesel si velik doprinos MS in preglednosti ,tudi veliko motoristom si pomagal z odličnimi nasveti ....not .....vse bolj pomoč na osebni ravni ,kritike, tudi žalitve itd ......te ki jih vidiš ,da se oglašajo so vsi z mano na čelu vsaj 20+ let motoristi ,ampak motoristi ki se vozimo ne čistimo motorje in jih 5 mesecev pred zimo zapremo v garaže na prezimovanje . To pomeni veliko izkušenj in posledično lahko marsikaj poveš , pokažeš in naučiš , toda več kot to ne , teme živijo prav zaradi diskusij (včasih neokusnih )  a, ko človek potrebuje pomoč jo dobi , kljub solati ki jo pridelamo skupaj ,tudi tvojih 35 objav ni ravno cvet  modrosti in pomoči ,temveč bolj ....sem že opisal . Pa brez zamere, vrjetno se ne poznamo in se tudi ne bomo , vsaj po tvoji nastrojenosti , zato se malo ohladi in ne teži . 

P.S. Na MS bodo navdušeni , če se prijaviš za moderatorja in vrjetno bi z tvojimi ukrepi MS tudi ugasnil ......so že probal biti zelo strogi , pa se ni obneslo ,saj pljunejo v svoj žep .....

Sem za red in higieno v temah kot GS, Tracer in podobno .................v temah kr,neki pa se lahko nabija do onemoglosti in prav v tem temah se to tudi dogaja , tako ,da če si premalo na forumu in ne poznaš pravil , ti pomagamo . Imaš tudi funkcijo ignor in daš vse ki pišejo po forumu in ti grejo na qrac enostavno eliminiraš iz tvojih pogledov na MS .

Pa brez zamere , nisem mislil nič slabšalno , samo diskutiramo .......od ljudi ki so se srečali z Xarami , ograjami in so večino leta na cesti z enoslednimi vozili se lahko veliko več naučiš , prebereš izkušnjo kot z vsemi , ki so bolj tiho in imajo motor , ker ga ima tudi sosed , kava v Portorožu pa je že pravi izlet , ki ga načrtujejo vsaj 2 dni prej ........mal karikirano :P

Mal sem spremljal poročila pa nam lahko naš predstavnik malo pojasni ravnanje Brežiškega komandirja policije, ker itak vse ve kaj se dogaja po Sloveniji......;)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!