Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 6 urami, thumper pravi:

in ker ni dokaza v obliki premikajočih se slikic jo bodo udeleženi odnesli samo z opozorilom..

bo pač drug novinar lepše napisal!  :lol1:kaj pa misliš, to je pa že druga kasta. :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

itak je najlažje pometat in metat svinarijo na drug prag ...

povsod se najde gnilo jajce ... tako v policiji, tako v privatnem sektorju, tako v vaši familiji in zato ne pomeni, da so vsi slabi.

tole je pa že globoka, kajne :huh: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, maus pravi:

itak je najlažje pometat in metat svinarijo na drug prag ...

povsod se najde gnilo jajce ... tako v policiji, tako v privatnem sektorju, tako v vaši familiji in zato ne pomeni, da so vsi slabi.

tole je pa že globoka, kajne :huh: 

policaji so vsi pošteni in delajo vse po zakonu! :lol1: Novinar bo zgubil službo! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, solorider pravi:

policaji so vsi pošteni in delajo vse po zakonu! :lol1: Novinar bo zgubil službo! :yea1:

to pa nism js reku :nono:

da pa bi morali novinarji malo bolj odgovarjat kar napišejo, se pa strinjam ... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, maus pravi:

to pa nism js reku :nono:

da pa bi morali novinarji malo bolj odgovarjat kar napišejo, se pa strinjam ... :P

Prav tako bi morala policija kdaj odgovarjat za svoje debilizme , pa se največkrat vse pomete in tiho .......:P od , ko so jim ukradli orožje iz avta ,do helikopter afere in še in še ,toda Borutt za take primere najde kup nepravilnosti , ošteje vse od novinarjev naprej in med vrsticami opravičuje dejanje represivnega instituta ........ne vem zakaj toliko opravičil ne najde za navadno vožnjo ob preglednem ovinku ob sredinski črti .................mogoče ker je to res nevarno , vinjeni policaj  pa se je samo spozabil , zasluži nič več kot opozorilo , kdor dela greši a nede :lol1:

Se pa strinjam , vsi smo ljudje ,vsi grešimo ,samo ko začne Borutt klobasat izgleda kot da so oni popolni nezmotljivi in kaznujejo samo po črki zakona .................če bi se res držali sankcij za butaste policaje in neumne in nepravilno izpeljane  postopke , pa tudi veliko kaznivih dejanj so že zgrešili bi jih bilo pol manj in nove sodelavce bi iskali med avtohtonimi  Kočevskimi prebivalci :lol1:.........ja takle mamo , kot neka politična stranka se mi zdijo policaji ......ko jim je slabo jamrajo ljudstvu in ga prosijo za podporo ko jim vlada da korenček imaš drug dan 600 radarjev po vsej Sloveniji ....................vse za varnost :OK: ali vrana vrani ne izkljuje oči .......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, solorider pravi:

Za slovensko policijo bi lahko Al Pacino posnel nadaljevanje Serpico II  :lol1:

Im je pred časom italijanski mafijski šef lepo povedal , vladi in policiji , kdo je mafija!

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iz Celjske policije so jim ukradli za ene gare konoplje, v Ljubljani Bugatija, avtomat iz avtomobila, vožnja pod vplivom  alkohola ..... to bi bil film. Nominacija za deset Oskarjev  :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, solorider pravi:

iz Celjske policije so jim ukradli za ene gare konoplje, v Ljubljani Bugatija, avtomat iz avtomobila, vožnja pod vplivom  alkohola ..... to bi bil film. Nominacija za deset Oskarjev  :lol1:

še dobr, da mamo poštene državljane, da drži pokonc pulicijo :lol1:

upam, da to berejo, da dobim kakšn odpustek :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, maus pravi:

a dej no .. polcaji so kar tam-tam z rumenim tiskom ..  vse prevečkrat delajo na osnovi izreka "kjer je dim je tudi ogenj" ..cvajtaktakra bom kupu pa nej iščejo ogenj..

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, thumper pravi:

a dej no .. polcaji so kar tam-tam z rumenim tiskom ..  vse prevečkrat delajo na osnovi izreka "kjer je dim je tudi ogenj" ..cvajtaktakra bom kupu pa nej iščejo ogenj..

sj .. k se teb iz motorja kadi, je zihr kj narobe :P

kjer je dim je tudi @thumper:lol1:

novinarji pa itak iščejo novice sam da se prodajajo .. pa če tut so (blagorečeno) lažne ;)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 minutami, maus pravi:

novinarji pa itak iščejo novice sam da se prodajajo .. pa če tut so (blagorečeno) lažne ;)

Sej pravim ,ti ti  novinarji,tud o Darsu so spesnili veliko laži ....:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kmet2 pravi:

kar nekaj :P 

še vedno nisem našel miljonaste miljone .... nj povedo kje so, da naum isku ... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

pa mal resnice tut :P

al kako se že reče, v vsaki laži je tut mal resnice :dry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pr Mausu ne drži tist "če si majhen si vedno kriv ".......sej vem ,neveden sm .....:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kmet2 pravi:

Pr Mausu ne drži tist "če si majhen si vedno kriv ".......sej vem ,neveden sm .....:cool:

je pa res, da te lažje v drek potlačijo, če si majhen :(

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kmet2 pravi:

itak, da js nism kriu :ras:

Pravkar, DAMI34 pravi:

je pa res, da te lažje v drek potlačijo, če si majhen :(

je vsaj toplo, še posebi, če je svež :P

pa kaj ste se name spraul :dry: ... na pulicaje se spraulite :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, maus pravi:

mam take plužne da je hudo narobe če se nč več ne kadi ven.. :smoke:

sej sem rekel..kot policija ko te ustavi brez prekrška pri vseh delujočih lučeh ponoči.. kopljejo samo da nekaj najdejo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, thumper pravi:

mam take plužne da je hudo narobe če se nč več ne kadi ven.. :smoke:

sej sem rekel..kot policija ko te ustavi brez prekrška pri vseh delujočih lučeh ponoči.. kopljejo samo da nekaj najdejo...

men ne .. :jezik:

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odgovarjaš kot on ....mi nič krivi ,vse so drugi .... :fyou:,postal si moj tabulš prjatu :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, maus pravi:

kar nekaj :P 

še vedno nisem našel miljonaste miljone .... nj povedo kje so, da naum isku ... ;)

a so te izvajalci za miljone nategnil ki si jih imel oblublene? sam pol bi mogu bit velik kot pik ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, thumper pravi:

a so te izvajalci za miljone nategnil ki si jih imel oblublene? sam pol bi mogu bit velik kot pik ..

niso me izvajalci .. novinarji imajo dokaze o miljonih .... :P .. pa noben noče povedat kje so ... ;)

a ti sploh kj štekaš al nć :mad: 

pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Odgovarjaš kot on ....mi nič krivi ,vse so drugi .... :fyou:,postal si moj tabulš prjatu :)

če pa nism kriu .. zakaj naj bi izustu, da sm .. će pa nism :ras: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, maus pravi:

niso me izvajalci .. novinarji imajo dokaze o miljonih .... :P .. pa noben noče povedat kje so ... ;)

a ti sploh kj štekaš al nć :mad: 

če pa nism kriu .. zakaj naj bi izustu, da sm .. će pa nism :ras: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!