Skoči na vsebino

STOP Policija !

Thundercat

Priporočene objave

pred 8 minutami, solorider pravi:

samo da še sence preštudira pa ti pošlje zapisnik, "guilty!  :lol1:

žal, za Hrvaško nima pristojnosti :P

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Želiš dokazati, da ni nikogar nasproti ? Jih je že preveč poskusilo. Dokazati namreč. Pa so nas vedno počakali. Tihi in umirjeni. 

ne nabijaj :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, skalar36 pravi:

Ma kurac. Če ne bi (upam da je prav, da ne bo spet nebo-SSKJ) bilo policije, bi se že zdavnaj vsi pobili med sabo. Pa tud prva stvar k se nam kej zgodi, pokličemo taplave. Tud jz jih ne mamram, sam sm vesel, da so! Vse mor bit, "palca in cuker".

Če kdo ne dojame kwa sm napisu je povablen k men, da mu u živo obrazložim...

Mam za pit pa tud za jest! :) (dost za cel MS)!

Sarkazem off , cinizem off marsikdo teh dveh besed ne šteka čist dobr :cool:......Policije v 40 letih kolikor sem star nisem nikoli poklical , vedno so jo klicali zaradi mene drugi :)resno ! 

pred 2 urami, Borutt pravi:

Bom šel po vrsti, da ne boš kje našel kakšno banko ali pa sušilnico sadja :jezik:

Jaz obrazložim zadevo tako, da lahko vsakdo zve pravilen postopek. Kakor hitro nekomu ne paše sprejeta in veljavna zakonodaja, začne omenjati še neki drugo plat. Sorči, ampak jaz lahko odprem samo tisto knjižico, katera je veljavna. Zato pa vedno prilepim kakšen del besedila, da lahko vsi vidite, da nisem tega slišal viseč za šankom. 

Nisem napisal, da nimam časa odgovarjati, ampak, da je izguba časa, če ti moram napisati, da spet nabijaš in zavajaš. Daj mi en primer, da lahko treniram nekaj v podstrešju z iskanjem zakonodaje. Ker vse ostalo v stilu, da je nekdo nekaj slišal, je lahko samo plevel. 

Ti poznaš veliko policistov, ki so nad mano ? Sem ti že povedal, da je naša postaja v najvišjem nadstropju  ? 

Ne vem, zakaj omenjaš bučke. Si zaradi njih zrasel v tako velikega fanta ?

Ne , ampak zato ker so me policaji skoz vlekli za ušesa :Pskoz sem bil kao jaz kriv .

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Policije v 40 letih kolikor sem star nisem nikoli poklical , vedno so jo klicali zaradi mene drugi :)resno ! 

Ah, jest jih pa doskrat, ker morjo odpelat tiste, ki sm jih prpravu za njih:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 45 minutami, DAMI34 pravi:

očitno se boš moral tudi o sencah in letnih časih podučit.

A si že zračunal koliko sem vozil pred trkom?

A misliš da se jaz komu opravičujem? Mi je pa smešna izjava "ogrožanje", nevarna vožnja iid...pizda žive duše ni bo decembra na jadranki.

In med tem je eden od naju stal na ovinku kjer je lahko videl v obe smeri ......kaj naj rečem ,sam ste razvili teorij o nevarni vožnji kot zakaj ne bi meli BMW :lol1:........človek mal namaže limance , pa se užge :lol1:vidim da mi ne bo dolgčas na bolniški postelji , hvala :worship:.......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

In med tem je eden od naju stal na ovinku kjer je lahko videl v obe smeri ......kaj naj rečem ,sam ste razvili teorij o nevarni vožnji kot zakaj ne bi meli BMW :lol1:........človek mal namaže limance , pa se užge :lol1:vidim da mi ne bo dolgčas na bolniški postelji , hvala :worship:.......

ja, oba sva v bistvu objestna, tut un k snema, k je stal na cesti, pa njegova senca je šla čez celo cesto. Zgrožen sm :(

a te niso še narezali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

ja, oba sva v bistvu objestna, tut un k snema, k je stal na cesti, pa njegova senca je šla čez celo cesto. Zgrožen sm :(

a te niso še narezali?

Ravnokar so me odpustili ,sem že doma v postelji , kjer ustavljam Policijo na pooolnooo :lol1:zdej še držijo zdravila , dobr je :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 minutami, builder pravi:

Ah, jest jih pa doskrat, ker morjo odpelat tiste, ki sm jih prpravu za njih:D

bi bilo bolje, da bi poklical totngrobarje...  :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, Kmet2 pravi:

No, posnetek je šolski primer nevarne vožnje (voznika na LT, drugi je ujel linijo) in tu ni kaj dodati.

Kam pa vodi takšna vožnja, ki te ni nič izučila, pa boš očitno spet občutil na novem remontu.

Morda pa bo vsaj za druge poučen posnetek.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Snecer pravi:

No, posnetek je šolski primer nevarne vožnje (voznika na LT, drugi je ujel linijo) in tu ni kaj dodati.

Kam pa vodi takšna vožnja, ki te ni nič izučila, pa boš očitno spet občutil na novem remontu.

Koga ti ustavljaš ? Mene al policijo ......a veš v kateri temi si ....... ne to ni Zakaj ne bi imel ......ne ne :D

12310445_1667738820169320_7458211625368107800_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta tema, ki jo bežno spremljal, je presegla vse ostale :) nima kaj dosti veze s policijo, razen, da se dajete s forumskim miličnikom.

Južni citat pa ne sodi na cesto in še kam, ker živiš med ljudmi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Snecer pravi:

Ta tema, ki jo bežno spremljal, je presegla vse ostale :) nima kaj dosti veze s policijo, razen, da se dajete s forumskim miličnikom.

Južni citat pa ne sodi na cesto in še kam, ker živiš med ljudmi.

13232956_1025761510848724_130552831818269254_n.jpg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Pa sej sm reku, jasnovidec. Daj izračunaj hitrost, sem ti tut večkrat poudaril. A si že? Al rabiš pomoč strokovnjakov? Če ne gre, naj ti oni pomagajo (moja teža, pa razdalja od mesta trčenja, vse je znano, ni ti pa znana izjava povzročiteljice). Ne maram pa, da me nekdo na pamet obsoja. Povzročitelj je v mojem primeru priznal svojo malomarnost, da je enostavno speljal, pa čeprav ga je oslepilo sonce. Gre se za dogodek in splet okoliščin, ki so pa potem dokrajčile zadevo in to je, da se cesta v tistem delu 10m od znaka 60 do mesta trčenja še rahlo zavije v desno in tako me niti ona, pa niti jaz nje, nisva mogla videti, ampak sva se opazila šele, ko je bila na celi moji vozni površini. Poleg tega je vstop na cesto z njene strani meni neviden, saj ga zakriva zid in rastlinje preko njega. Tako da, tudi ti včasih obsojaš na pamet.  

Pozabljaš pa, da prcat začneš ti, na podlagi nekih fotografij ali 10 sekundnih filmčkov. Naslednjič ti bom spodaj dopisal:

pričujoči material je bil posnet v zaprtem območju in s stunt driverjem. Pa se nam ne bo potrebno več zapenjat. Namreč, pokaži mi eno sliko, na kateri gre kontra vozilo (bilokakšno) in da se je zgodilo ogrožanje. 

Z leti in z izkušnjami postajamo previdnejši, modrejši in znamo bolj predvidevati. Glede na svoja leta bi bil lahko bolj previden oziroma bi lahko bolj predvideval. Ta tvoja prometna nesreča se ti je zgodila v domačem okolju. Ker si sam opisal, kako je tista cesta oziroma izvoz na glavno cesto zaj..., je očitno, da si zanemaril neprijatelja, koji vreba izza ugla. Ja, doma se nam ne more nič zgoditi in doma se vozi na pamet. Zato lahko sedaj prebereš, da ne obsojam na pamet, ampak samo omenjam dejstva. Kakor tudi dejstvo, da je znak konec naselja veliko pred mestom trčenja. In SX tako dobro vleče v vseh prestavah, kajne. Spet dejstva, prebrana na tem forumu. Pa čeprav je nekaj metrov pred mestom trčenja znak 60, dvomim, da ga kdorkoli vidi, kaj šele upošteva. Pač pišem, kar vidim na tisti relaciji, katero večkrat prepeljem.

Prometna nesreča se je zgodila, ker je nekdo nekomu odvzel prednost. Dejstvo. Pa bi izsiljeni lahko omilil trdost pristanka ? Če bi predvideval, da se lahko zgodi najslabše, kar se tudi je, bi mogoče lahko nekaj naredil. Ampak je če vmes. In jaz ne obsojam na pamet, temveč pogledam zadevo z več strani. Torej, kdo je kaj naredil, zakaj je naredil, kar je naredil in, kaj bi lahko drugače naredil, da ne bi naredil, kar je naredil. Zapleteno ? Niti najmanj, če nekdo predvideva. Ampak SX tako dobro vleče. 

Nisem jasnoviden niti ne obsojam na pamet. To ti lahko potrdijo vsi tisti, katerim sem preko mejla ali zasebne pošte, na dolgo in široko odgovoril v zvezi njihove prometne nesreče ali neke situacije. Pravzaprav sem ugotovil marsikatero stvar, katera se je kasneje izkazala za resnično oziroma sem lahko nekoga pripravil na nadaljnji postopek, ker sem mu razložil, kaj in kako ga bodo obtoževali. Pravzaprav iščem napake enega in drugega, da se lahko nekdo pripravi na obrambo. Če nekoga obtožujejo, da hitrosti vožnje ni prilagodil ..., potem jaz poiščem dokaze, ki kažejo nasprotno. Napake iščem. In, če je cesta brez sledi zanašanja ali bočnega drsenja, sledi zaviranj v nedogled, ..., potem nimam težkega dela in z lahkoto ovržem njihovo teorijo. Nato so pa oni na vrsti, da dokazujejo brez dokazov. Vidiš, nič ni na pamet. Vedno so nekje neka dejstva. In knjižica s črnimi črkami. Ko vse to povežem, je stvar zaključena. 

Prcanje se začne s sliko ali videom, kjer lahko vidimo nespametno, nezrelo in neumno vedenje nekoga, ki bi zaradi svojega užitka lahko tisti ovinek speljal veliko pravilneje in varneje. Ti je sedaj jasno, da jaz pišem o neumnem ravnanju ? Ker takšna vožnja skozi totalno nepregleden ovinek je višek neumnosti. In sedaj mi pametuješ o nekem ogrožanju in nasprotnem prometu. Seveda ogrožaš sebe in ostale s takšno vožnjo. Ker nekoč bo prišel nekdo nasproti, pa boš pogledal skozi vetrobransko steklo ali pa izstrelil raketo iz ovinka. Ali si pa jasnoviden, da vidiš skozi tiste dalmatinske skale. Verjetno je Vidoviti tvoje drugo ime. Ker imenu Predvidevanje si se odrekel. 

pred 57 minutami, Kmet2 pravi:

Sarkazem off , cinizem off marsikdo teh dveh besed ne šteka čist dobr :cool:......Policije v 40 letih kolikor sem star nisem nikoli poklical , vedno so jo klicali zaradi mene drugi :)resno ! 

Ne , ampak zato ker so me policaji skoz vlekli za ušesa :Pskoz sem bil kao jaz kriv .

Klicanje mene pa ne šteje ? :ras:

Iz krivega si zrasel v postavnega možakarja. Zahvali se jim :lol1:.

pred 48 minutami, Kmet2 pravi:

Saj te lahko pridem za koleno šlatat, da boš namesto sobotne sirene oznanjal poldne :jezik:.

pred 22 minutami, Snecer pravi:

Ti bi pa lahko vedel, kaj je nevarna vožnja oziroma, kateri pogoji morajo biti izpolnjeni, da gre za nevarno vožnjo :jezik:.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Všečka sem ti dal ker si rekel ,da sem postaven :D.....za nepregledni ovinek ,sem ti pa malo prej napisal , dej nehi nooo nabijat :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Borutt pravi:

Ti bi pa lahko vedel, kaj je nevarna vožnja oziroma, kateri pogoji morajo biti izpolnjeni, da gre za nevarno vožnjo :jezik:.

A smo govorili o nevarni vožnji po tvojem "učbeniku"?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, Snecer pravi:

to je verjetno  le  prehitra vožnja. Nevarna vožnja je lahko tudi počasna, če ne znaš voziti! 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, Snecer pravi:

Vedno po veljavnem učbeniku :jezik:.

pred 22 minutami, Kmet2 pravi:

Všečka sem ti dal ker si rekel ,da sem postaven :D.....za nepregledni ovinek ,sem ti pa malo prej napisal , dej nehi nooo nabijat :lol1:

Rezultat iskanja slik za  ovinekRezultat iskanja slik za nepregleden ovinek Pregledno, kajne. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Borutt pravi:

Vedno po veljavnem učbeniku :jezik:.

Rezultat iskanja slik za  ovinekRezultat iskanja slik za nepregleden ovinek Pregledno, kajne. 

No zdaj pa postavi snemalca Damija v sredino ovinka kjer ima pregled na obe strani in da znak če bi kdo vozil slučajno sredi decembra po tem odseku , po moje sva bila eno 15 min tam pa ni bilo enega avta . In ker si polen izkušenj in načitan pa tudi dobro znaš pogledat iz vseh strani boš lahko končno ugotovil ,da tu ni bilo nevarne vožnje v nobenem primeru . 

Naj še dodam ,da sva se menila ali dat to gor ali ne , prav zaradi takšnih cvetov pa sem reku ...prlimej pa da slišmo ......no lepo se je razvilo :OK:

Ker imam motor ki ne prenese globokih nagibov brez nevarnih situacij ,smo se tudi zmenili tako , ovinek sem zajel zato bolj na ohlapno in iskal dotik centralnega stojala z asvaltom , kar se lepo sliši tudi na posnetku in tu je samo še par cm nagiba in so maline . Zato borut smo tudi snemali , drugače v ovinke s tem motorjem ne vozim na meji in v prometu , vseno par sivih še imam ;) in tudi skupaj sva se nekaj prevozila , ne vrjamem ,da bi se vozil z čistim idiotom ......al se pa motim .....če bi vozili tako kot nam očitate bi bili že zdavnaj pod rušo , tolk sreče pa človek spet ne more imeti :PNo pa bodi fer in mi povej z dejstvi ki jih veš , komu sva bila nevarna s  svojo vožnjo , razen samim sebi ? No vse lepo poveži , potegni vse izkušnje in ustreli ,ajde ......:)

Za vse tiste tapametne pa  več se voziš , več je možnosti ,da si udeležen v kakšni nesreči , za kompom se ti ne more zgoditi nič , pa to ni letelo na tebe Borutt. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, Kmet2 pravi:

No zdaj pa postavi snemalca Damija v sredino ovinka kjer ima pregled na obe strani in da znak če bi kdo vozil slučajno sredi decembra po tem odseku , po moje sva bila eno 15 min tam pa ni bilo enega avta . In ker si polen izkušenj in načitan pa tudi dobro znaš pogledat iz vseh strani boš lahko končno ugotovil ,da tu ni bilo nevarne vožnje v nobenem primeru . 

Naj še dodam ,da sva se menila ali dat to gor ali ne , prav zaradi takšnih cvetov pa sem reku ...prlimej pa da slišmo ......no lepo se je razvilo :OK:

Ker imam motor ki ne prenese globokih nagibov brez nevarnih situacij ,smo se tudi zmenili tako , ovinek sem zajel zato bolj na ohlapno in iskal dotik centralnega stojala z asvaltom , kar se lepo sliši tudi na posnetku in tu je samo še par cm nagiba in so maline . Zato borut smo tudi snemali , drugače v ovinke s tem motorjem ne vozim na meji in v prometu , vseno par sivih še imam ;) in tudi skupaj sva se nekaj prevozila , ne vrjamem ,da bi se vozil z čistim idiotom ......al se pa motim .....če bi vozili tako kot nam očitate bi bili že zdavnaj pod rušo , tolk sreče pa človek spet ne more imeti :PNo pa bodi fer in mi povej z dejstvi ki jih veš , komu sva bila nevarna s  svojo vožnjo , razen samim sebi ? No vse lepo poveži , potegni vse izkušnje in ustreli ,ajde ......:)

Za vse tiste tapametne pa  več se voziš , več je možnosti ,da si udeležen v kakšni nesreči , za kompom se ti ne more zgoditi nič , pa to ni letelo na tebe Borutt. 

Vožnja ob sredinski črti je neumnost in pokazatelj znanja. Da o strahu sploh ne pišem. Je pa zelo pozitivno to, da nekdo snema, saj bodo preiskovalci tako lažje našli krivca, če se bo vožnja zalomila :ras:

Lahko omenim tvoje bojne rane z mednarodnih bojišč, ko že omenjaš, da si še vedno živ ? :jezik:

Ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. Zato si tudi pri veliko prevoženih kilometrih varnejši od nekoga, ki ne obvlada zadeve ali pa ima pomanjkanje pameti. Mislim, da si kvaliteten, s kakšno prasko tu in tam. Še kvantiteto izboljšaj :lol1:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Z leti in z izkušnjami postajamo previdnejši, modrejši in znamo bolj predvidevati. Glede na svoja leta bi bil lahko bolj previden oziroma bi lahko bolj predvideval. Ta tvoja prometna nesreča se ti je zgodila v domačem okolju. Ker si sam opisal, kako je tista cesta oziroma izvoz na glavno cesto zaj..., je očitno, da si zanemaril neprijatelja, koji vreba izza ugla. Ja, doma se nam ne more nič zgoditi in doma se vozi na pamet. Zato lahko sedaj prebereš, da ne obsojam na pamet, ampak samo omenjam dejstva. Kakor tudi dejstvo, da je znak konec naselja veliko pred mestom trčenja. In SX tako dobro vleče v vseh prestavah, kajne. Spet dejstva, prebrana na tem forumu. Pa čeprav je nekaj metrov pred mestom trčenja znak 60, dvomim, da ga kdorkoli vidi, kaj šele upošteva. Pač pišem, kar vidim na tisti relaciji, katero večkrat prepeljem.

Prometna nesreča se je zgodila, ker je nekdo nekomu odvzel prednost. Dejstvo. Pa bi izsiljeni lahko omilil trdost pristanka ? Če bi predvideval, da se lahko zgodi najslabše, kar se tudi je, bi mogoče lahko nekaj naredil. Ampak je če vmes. In jaz ne obsojam na pamet, temveč pogledam zadevo z več strani. Torej, kdo je kaj naredil, zakaj je naredil, kar je naredil in, kaj bi lahko drugače naredil, da ne bi naredil, kar je naredil. Zapleteno ? Niti najmanj, če nekdo predvideva. Ampak SX tako dobro vleče. 

Nisem jasnoviden niti ne obsojam na pamet. To ti lahko potrdijo vsi tisti, katerim sem preko mejla ali zasebne pošte, na dolgo in široko odgovoril v zvezi njihove prometne nesreče ali neke situacije. Pravzaprav sem ugotovil marsikatero stvar, katera se je kasneje izkazala za resnično oziroma sem lahko nekoga pripravil na nadaljnji postopek, ker sem mu razložil, kaj in kako ga bodo obtoževali. Pravzaprav iščem napake enega in drugega, da se lahko nekdo pripravi na obrambo. Če nekoga obtožujejo, da hitrosti vožnje ni prilagodil ..., potem jaz poiščem dokaze, ki kažejo nasprotno. Napake iščem. In, če je cesta brez sledi zanašanja ali bočnega drsenja, sledi zaviranj v nedogled, ..., potem nimam težkega dela in z lahkoto ovržem njihovo teorijo. Nato so pa oni na vrsti, da dokazujejo brez dokazov. Vidiš, nič ni na pamet. Vedno so nekje neka dejstva. In knjižica s črnimi črkami. Ko vse to povežem, je stvar zaključena. 

.Kot vidim bo šlo do konca. Prav, naj gre, si bom vzel čas in nabijal s tabo do onemoglosti, kajti za zgornje pisanje se lahko samo napiše:

teorije razvite iz nekih opažanj, kjer nekdo opisuje moped (SX) in podobno.

Najprej:

Ne pozabi pa, da se pogovarjaš s človekom, ki je delal preko 90.000km letno v vseh vremenskih pogoji, da do sedaj nisem imel nesreče, da imam kar veliko iskušenj s situacijo in reševanjem situacij, zato nisem ravno lolek, matematiko in fiziko pa tudi zelo dobro obvladam.

Ampak, tvoji zgoraj napisani teoriji nekaj manjka in to so DEJSTVA. Zaključke vlečeš iz tabelc, grafov, hvaljenja mopeda?

Najprej osebno menje in brez dejstev ampak po filingu:

Misliš da nisem miljonkrat že premislil, kaj bi lahko v dotičnem primeru storil, da do tega ne bi prišlo? Pa nimam rešitve, ker gre za zelo kompleksno in zajebano situacijo. Da, mogoče sem bil malce zamišljen, pa nisem takoj videl, vseeno, pa velik prej ne bi mogel. Verjemi da grem skoraj vsak teden mimo in pogledam, in vsakokrat vidim, kako je zajebano pravzaprav izredno nevarno, tam je bilo že veliko trčenj. In nihče med nami ne more biti imun in si misliti, meni se kaj takega ne more zgoditi, ker se lahko, kjub vsem upoštevanjem predpisov. 

Pa da se vrnem na dejstva:

če imaš dokaze ali mi lahko dokažeš, da sem šel prehitro mi dokaži, v nasprotnem razvijaš teorijo zarote, v kateri so vsi motoristi divjaki, objestneži in budale. Moja teža je znana, kje sem ležal je znano in iz tega je moč izračunati kolika mora biti hitrost, da neko telo vržeš toliko stran. Iz tega, ti je lahko popolnoma jasno, da je bila hitrost motorista manjša od te, ki jo boš izračunal (oziroma max enaka če se ustavi na mestu), saj se telo ni ustavilo takoj.

Toliko o tem kar se tiče moje nesreče. Do sedaj nisi še nič dokazal. Si pa razvil zanimive teorije. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, Borutt pravi:

Vožnja ob sredinski črti je neumnost in pokazatelj znanja. Da o strahu sploh ne pišem. Je pa zelo pozitivno to, da nekdo snema, saj bodo preiskovalci tako lažje našli krivca, če se bo vožnja zalomila :ras:

Lahko omenim tvoje bojne rane z mednarodnih bojišč, ko že omenjaš, da si še vedno živ ? :jezik:

Ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. Zato si tudi pri veliko prevoženih kilometrih varnejši od nekoga, ki ne obvlada zadeve ali pa ima pomanjkanje pameti. Mislim, da si kvaliteten, s kakšno prasko tu in tam. Še kvantiteto izboljšaj :lol1:.

:ras:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Borutt pravi:

Prcanje se začne s sliko ali videom, kjer lahko vidimo nespametno, nezrelo in neumno vedenje nekoga, ki bi zaradi svojega užitka lahko tisti ovinek speljal veliko pravilneje in varneje. Ti je sedaj jasno, da jaz pišem o neumnem ravnanju ? Ker takšna vožnja skozi totalno nepregleden ovinek je višek neumnosti. In sedaj mi pametuješ o nekem ogrožanju in nasprotnem prometu. Seveda ogrožaš sebe in ostale s takšno vožnjo. Ker nekoč bo prišel nekdo nasproti, pa boš pogledal skozi vetrobransko steklo ali pa izstrelil raketo iz ovinka. Ali si pa jasnoviden, da vidiš skozi tiste dalmatinske skale. Verjetno je Vidoviti tvoje drugo ime. Ker imenu Predvidevanje si se odrekel. 

Evo spet teorija razvita iz enega ovinka in enega videa, pardon dveh videev na istem mestu. Še vedno te vprašam, koga hudiča tam ogrožam? A kje koga vidiš?

Prcanje se je začelo pri tebi, po objavi. Jaz nisem nikogar prcal, kvečjemu sem se zabaval.

Da sva letos skupaj prevozila cca 1000km skupaj si pozabil? A misliš, da kaj drugače vozim, ko sem sam in ko sem s tabo? Iz tega ne znaš potegniti zaključkov kako kdo vozi?

Jaz jih namreč znam, v 1000km dodobra spoznam človeka s katerim se vozim, njegov stil, njegove, muhe, napake, prednosti.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teorija zarote II   :whistle:

Vozim večinoma bližje sredinski črti kot ne. Se počutim bolj varno in vidim dlje v desni ovinek, če me kje čaka Borutt. :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!