DAMI34 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 37 minutami, solorider pravi: zgoditi se ti ne more nič, če sediš za računalnikom! lahko, poglej une k so meli samsungove telefone v žepu pred 6 minutami, Kmet2 pravi: lizo Bmflar, builder, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: lahko, poglej une k so meli samsungove telefone v žepu to je isto kot v temi GP, ko oni učijo kako bi morali dirkači voziti in ko je nekdo peti za njih že ne zna voziti builder, Bmflar, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: lahko, poglej une k so meli samsungove telefone v žepu lizo Pa vidiš ,da se mu ne da nič dopovedat builder, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Pa vidiš ,da se mu ne da nič dopovedat vidim. builder, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: .Kot vidim bo šlo do konca. Prav, naj gre, si bom vzel čas in nabijal s tabo do onemoglosti, kajti za zgornje pisanje se lahko samo napiše: teorije razvite iz nekih opažanj, kjer nekdo opisuje moped (SX) in podobno. Najprej: Ne pozabi pa, da se pogovarjaš s človekom, ki je delal preko 90.000km letno v vseh vremenskih pogoji, da do sedaj nisem imel nesreče, da imam kar veliko iskušenj s situacijo in reševanjem situacij, zato nisem ravno lolek, matematiko in fiziko pa tudi zelo dobro obvladam. Ampak, tvoji zgoraj napisani teoriji nekaj manjka in to so DEJSTVA. Zaključke vlečeš iz tabelc, grafov, hvaljenja mopeda? Najprej osebno menje in brez dejstev ampak po filingu: Misliš da nisem miljonkrat že premislil, kaj bi lahko v dotičnem primeru storil, da do tega ne bi prišlo? Pa nimam rešitve, ker gre za zelo kompleksno in zajebano situacijo. Da, mogoče sem bil malce zamišljen, pa nisem takoj videl, vseeno, pa velik prej ne bi mogel. Verjemi da grem skoraj vsak teden mimo in pogledam, in vsakokrat vidim, kako je zajebano pravzaprav izredno nevarno, tam je bilo že veliko trčenj. In nihče med nami ne more biti imun in si misliti, meni se kaj takega ne more zgoditi, ker se lahko, kjub vsem upoštevanjem predpisov. Pa da se vrnem na dejstva: če imaš dokaze ali mi lahko dokažeš, da sem šel prehitro mi dokaži, v nasprotnem razvijaš teorijo zarote, v kateri so vsi motoristi divjaki, objestneži in budale. Moja teža je znana, kje sem ležal je znano in iz tega je moč izračunati kolika mora biti hitrost, da neko telo vržeš toliko stran. Iz tega, ti je lahko popolnoma jasno, da je bila hitrost motorista manjša od te, ki jo boš izračunal (oziroma max enaka če se ustavi na mestu), saj se telo ni ustavilo takoj. Toliko o tem kar se tiče moje nesreče. Do sedaj nisi še nič dokazal. Si pa razvil zanimive teorije. Je pač tako, da nisem jaz prilepil tistih slik na ta forum, kjer nekdo visi na drugo stran. Zato pomagaš nemotoristom verjeti v objestnost motoristov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 Iz prve roke , kot da bi o vladi in butcih, ki sprejemajo butaste zakone pisal že nekje ........kolega Borutt? http://klip.si/novice-to-so-besede-policista-iz-kopra-ki-bi-jih-moral-prebrati-vsak-slovenec-74 DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Je pač tako, da nisem jaz prilepil tistih slik na ta forum, kjer nekdo visi na drugo stran. Zato pomagaš nemotoristom verjeti v objestnost motoristov. govora je o moji prometni nesreči. Slike in nemotoristi je moj drugi odgovor. Pričakujem pa dejstva okrog XSARE Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: Evo spet teorija razvita iz enega ovinka in enega videa, pardon dveh videev na istem mestu. Še vedno te vprašam, koga hudiča tam ogrožam? A kje koga vidiš? Prcanje se je začelo pri tebi, po objavi. Jaz nisem nikogar prcal, kvečjemu sem se zabaval. Da sva letos skupaj prevozila cca 1000km skupaj si pozabil? A misliš, da kaj drugače vozim, ko sem sam in ko sem s tabo? Iz tega ne znaš potegniti zaključkov kako kdo vozi? Jaz jih namreč znam, v 1000km dodobra spoznam človeka s katerim se vozim, njegov stil, njegove, muhe, napake, prednosti. Saj tudi z vožnjo skozi rdečo luč nikogar ne ogrožaš, če ni nikogar drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Je pač tako, da nisem jaz prilepil tistih slik na ta forum, kjer nekdo visi na drugo stran. Zato pomagaš nemotoristom verjeti v objestnost motoristov. Kakšno kazen mi lahko napišeš za mojo vožnjo skozi ovinek , pa recimo ,da sem šel po omejitvah , a mi lahko napišeš kazen za to oz. je predpisana kazen za vožnjo preblizu sredinske črte , ker ogrožal nisem nikogar .....? Pa tud redeče niti semaforju ni bilo DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 12 minutami, solorider pravi: Teorija zarote II Vozim večinoma bližje sredinski črti kot ne. Se počutim bolj varno in vidim dlje v desni ovinek, če me kje čaka Borutt. Z omembo desnega ovinka si vse pokvaril . Misliš, da so levo ovinkaši razumeli globino tvojega zapisa ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Borutt pravi: Saj tudi z vožnjo skozi rdečo luč nikogar ne ogrožaš, če ni nikogar drugega. točno tako, kolikokrat si me pa videl? Al maš civilnega opazovalca? Pa, izmikaš se odgovorom, na vprašanja, ki sem jih postavil. Popravljeno December 23, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Z omembo desnega ovinka si vse pokvaril . Misliš, da so levo ovinkaši razumeli globino tvojega zapisa ? boš moral to prevesti, ker te nič ne razumem. Ali si še kar pri tistih slikah pa ne moreš več prešaltati na tekočo vožnjo. DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: govora je o moji prometni nesreči. Slike in nemotoristi je moj drugi odgovor. Pričakujem pa dejstva okrog XSARE Sem ti že napisal. Samo verjetno nočeš razumeti. Predvidevanje se skriva v tistem mojem zapisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 6 minutami, Borutt pravi: Sem ti že napisal. Samo verjetno nočeš razumeti. Predvidevanje se skriva v tistem mojem zapisu. ali vedeževanje! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 25 minutami, Kmet2 pravi: Kakšno kazen mi lahko napišeš za mojo vožnjo skozi ovinek , pa recimo ,da sem šel po omejitvah , a mi lahko napišeš kazen za to oz. je predpisana kazen za vožnjo preblizu sredinske črte , ker ogrožal nisem nikogar .....? Pa tud redeče niti semaforju ni bilo Se moram držati tiste knjižice, da ti odgovorim ? pred 26 minutami, DAMI34 pravi: točno tako, kolikokrat si me pa videl? Al maš civilnega opazovalca? Pa, izmikaš se odgovorom, na vprašanja, ki sem jih postavil. Kaj naj bi te videl ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 3 minutami, Borutt pravi: Se moram držati tiste knjižice, da ti odgovorim ? Kaj naj bi te videl ? Ja čist resno te sprašujem ....pač zanima me , vem da nisem nobenega ogrožal , kaj bi mi sledilo da bi padel v postopek? DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 Mene tudi zanima. Člen, višina kazni in tako dalje za izpeljan ovinek, za katerega organ smatra da "ni pregleden" - pa pustimo zdaj polemiko ČE je pregleden ali ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 31 minutami, Kmet2 pravi: Ja čist resno te sprašujem ....pač zanima me , vem da nisem nobenega ogrožal , kaj bi mi sledilo da bi padel v postopek? Nič ne bo s kaznijo. Kajti po eni knjižici je vožnja upravljanje vozila, po drugi knjižici se ne sme voziti po ali preko polne črte, po tisti prvi knjižici moraš upoštevati prometno signalizacijo, po tisti drugi knjižici nič ne piše, da ne smeš peljati po ali preko prekinjene črte, ponovno po tisti prvi knjižici moraš voziti po desni strani smernega vozišča, vendar takrat ni nikjer nobene črte. Če nisi razumel; visenje preko polne črte (ker prekinjeno lahko prevoziš, ne smeš pa voziti po nasprotni strani) ni vožnja preko, ker ne zajema elementa vožnja. Da ne boš sedaj rekel, da so tiste knjižice brez veze. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Borutt pravi: Nič ne bo s kaznijo. Kajti po eni knjižici je vožnja upravljanje vozila, po drugi knjižici se ne sme voziti po ali preko polne črte, po tisti prvi knjižici moraš upoštevati prometno signalizacijo, po tisti drugi knjižici nič ne piše, da ne smeš peljati po ali preko prekinjene črte, ponovno po tisti prvi knjižici moraš voziti po desni strani smernega vozišča, vendar takrat ni nikjer nobene črte. Če nisi razumel; visenje preko polne črte (ker prekinjeno lahko prevoziš, ne smeš pa voziti po nasprotni strani) ni vožnja preko, ker ne zajema elementa vožnja. Da ne boš sedaj rekel, da so tiste knjižice brez veze. Zaradi tega sem te tudi vprašal , ker sem preveril ,sam čakal sm te Se pravi moja vožnja je bila v skladu z predpisi , ki so zapisani v teh knjižicah in ni prekršek ? P.S, Hvala za odgovor prejšnji in prihajajoči . Popravljeno December 23, 2016. Popravil Kmet2 Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 27 minutami, Kmet2 pravi: Zaradi tega sem te tudi vprašal , ker sem preveril ,sam čakal sm te Se pravi moja vožnja je bila v skladu z predpisi , ki so zapisani v teh knjižicah in ni prekršek ? P.S, Hvala za odgovor prejšnji in prihajajoči . Nej blema . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 12 urami, maus pravi: niso me izvajalci .. novinarji imajo dokaze o miljonih .... .. pa noben noče povedat kje so ... a ti sploh kj štekaš al nć štekam..poleg tega da so te nategnili si še zmeraj isti in brez miljonou.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 pred 8 urami, thumper pravi: štekam..poleg tega da so te nategnili si še zmeraj isti in brez miljonou.. misliš thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 pred 13 urami, DAMI34 pravi: govora je o moji prometni nesreči. Slike in nemotoristi je moj drugi odgovor. Pričakujem pa dejstva okrog XSARE Ti si zaključil s to zadevo ali se še vedno boriš za pravico na sodišču? Opažam pa, da je prometna nesreča pustila posledice ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 pred 58 minutami, DL650 pravi: Ti si zaključil s to zadevo ali se še vedno boriš za pravico na sodišču? Opažam pa, da je prometna nesreča pustila posledice ... Že zdavnaj zaključeno, zame, le Borutt je potegnil nove zaključke iz fotografij in posnetkov na MS, ter našel druge vzroke, predvsem pa izjavo, da bi moral predvideti. Povzročitelj je dobil ovadbo za povzročitev hujših telesnih poškodb, ker sem se strinjal nismo šli na sodišče ampak ji je državni tožilec naložil kazen 200€ v dobrodelne namene. Za pravico se mi ni bilo potrebno boriti, ker je bilo vse jasno. Sem se pa moral boriti z zavarovalnico za pošteno ovrednotenje materialnih stroškov (vrednost totalke motorja), kjer je Snecer uredil pritožbo in izposloval pravo vrednost odškodnine. Prav tako sem dobil odškodnino za nematerialne stroške. Čakam pa še pregled in cenitev stanja še po dveh policah nezgodnega zavarovanja, kjer si vzamejo čas celo leto. In če sva že pri tem, da nesreča je pustila posledice, le da tu ne jokcam. Bolečine trpim še vedno v kolenu, roka nima polnega iztega, niti rotacije v desno ter dviga nazaj. Tako da s tem tukaj zakjučim, ker res ni vezano na temo. Lako pa marsikatero informacijo ali razplet napišem kje drugje, če koga zanima. pred 14 urami, Borutt pravi: Kaj naj bi te videl ? tukilele ps. mogoče boš opazil razliko med fotografskim aparatom in mobitelom celo. lp z Jadranke pred 15 urami, Borutt pravi: Saj tudi z vožnjo skozi rdečo luč nikogar ne ogrožaš, če ni nikogar drugega. ne boš verjel, ampak v nekaterih državah lahko pri rdeči desno zaviješ. Nezaslišano, ti povem. vuk76, Kmet2, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Za pravico se mi ni bilo potrebno boriti, ker je bilo vse jasno. Sem se pa moral boriti z zavarovalnico za pošteno ovrednotenje materialnih stroškov (vrednost totalke motorja), kjer je Snecer uredil pritožbo in izposloval pravo vrednost odškodnine. Prav tako sem dobil odškodnino za nematerialne stroške. Čakam pa še pregled in cenitev stanja še po dveh policah nezgodnega zavarovanja, kjer si vzamejo čas celo leto. To o zavarovalnicah ne rabiš govorit, ker so svinjsko prijazne, ko te prepriočajo v zavarovanje, ko pa je treba nekaj uveljavlat, potem pa iščejo luknje v njihovem tisku .... Sem bajto zavaroval za konkretne vsote .... pa so mi po letu dni lopovi vsekali v kletne prostore in ko sem želel iztržit odškodnino za vse električno orodje, ki so ga odnesli, pa so želeli slike kleti, kjer se vidi na policah orodje ... itd. Ker imam zavarovano tudi pred izpadom električne energije, sem vprašal zavarovalnico, če imam pokrito vse meso, ki mi crkne ob večdnevnem izpadu elektrike, pa so rekli ... seveda, če imate račune!! Halo, a kdo špara račune od 5kg zreskov in ostalih mesnih dobrot? Jaz niti sedaj ne šparam tega .... v glavnem, napizdovanje na celi črti so te zavarovalnice, če seveda nisi pozorn. Kaj se tiče posledice, ki jih je pustila tvoja prometna sem se malo "pohecal" ... sem mislil, da boš zaštekal , kaj sem mislil. Kaj sem mislil? Da si potem izbral napačno znamko motorja ... tisto, kar si imel prej je ... uffff ..... za mene 100x boljše, tako, da zanimivo. No, vsaj začneta se na isto črko. Bmflar, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se