vapotek Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Povšetova ti zih ne gine... A to pomeni, da dobim še zastonj prevoz do Ljubljane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Plus zastonj batine...Pa čez Marijo reko te bojo pelal k so fajn ovinki, ti pa nisi privezan...Pa zih so pred tabo kacga pijanca pelal k je kozlov zad u kibli...heheeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Mene pa zanima višina kazni, če na policijski avto s ključem al pa šraufcigerjem napišeš "operi me", pa te pri tem dobijo? Odvisno. Če je policaj bolj lene sorte, te samo opere. Tisti z več posluha za stranke te pa še prelufta in ti spolira hrbet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Če je laser, ti mora pokazat na licu mesta. Če je slikal, se lahko pritožiš in potem vidiš sliko (seveda plačaš tudi stroške pritožbe ) a ti lahko z laserjem poškoduje vid :unsure: ... in pol padeš, ker ti je v uč nameru ? ... koga potem tožt ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Če je policaj bolj lene sorte Ne me jebat, kaj "neleni" tut obstajajo? Jaz sem mislil, da so taki bolj pravljična bitja... Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 a ti lahko z laserjem poškoduje vid :unsure: ... in pol padeš, ker ti je v uč nameru ? ... koga potem tožt ? Avtorja Galaktike, ker zarad njega vsi naši policaji mislijo, da so Cyloni... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Mene pa zanima višina kazni, če na policijski avto s ključem al pa šraufcigerjem napišeš "operi me", pa te pri tem dobijo? Probaj :evilgrin: :evilgrin: ...navadno so uslužni, pa ti kasneje še povedo višino kazni. Zate bo (nemesto Povšetove) tud Vošnjakova dobra, da si neoš kaj mislo, kaj si... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Pol saj veš da te ne obravnavajo kot večjiga kriminalca... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Mene pa zanima višina kazni, če na policijski avto s ključem al pa šraufcigerjem napišeš "operi me", pa te pri tem dobijo? Če si boš Matoza nabavu, boš dobu odškodnino ker bo barva na avtu poškodovala tvoj ključ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Zate bo (nemesto Povšetove) tud Vošnjakova dobra, da si neoš kaj mislo, kaj si... :trance_33_sleep: Kaki si, nič mi ne privoščiš. Me boš vsaj obiskat prišo, pa kako bajadero hcoj prineso? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Prebral sem celo temo in nekje na začetku (menda okrog 16-te) strani, je bilo govora o policijskih providah na motornih kolesih, ki to so, ali pa niso. Za Slovenijo ne bom trdil, čeprav poznam kar nekaj policistov (jih pač teh stvari ne sprašujem), ampak v tujini te provide obstajajo. V večini gre za BMW-jeve motocikle, seveda v civilnih barvah, ki ponavadi patruljirajo po cestah, kjer je več motoristov. Ko opazijo kršilca, sprožijo snemanje, snemalnik in monitor imajo ponavadi v kovčkih, potem pa kršilca predpisov prehitijo in ga ustavijo s predpisanimi znaki - svetlobnimi (dodatno prigrajene utripajoče luči, npr. v smerokazih), napisom Polizei- Bitte Folgen, loparčkom, ročnimi znaki... Pogosto delujejo tudi v parih - eden snema, drugi ustavlja. Prav tako lahko naletite tudi na policijski bivalnik (avtodom ), samo ti so po večini bolj na lovu za tovornjaki. Samo v vednost, da ne bo kdo presenečen (če se bo kdo peljal čez Eifel proti kakšnemu "zelenemu peklu" npr. ). LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 sploh ne rabis tako dalec. samo cez severno mejo skoci...... lansko leto so imeli: - sivo CBR 1100 XX - rdeco in svetlo sivo VFR 800 - temno nekaj varadero 1000 vsi s provido. za te vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Hja, jaz sem v teh koncih trenutno, pa sem s temi tu bolj na tekočem. Pač povem, da se ne bo kdo slučajno čudil, če ga bo kdo iz "civilnega" motorja ustavljal. Bo kmalu tudi pri nas, sem prepričan. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Provide imajo v BMW-jih, s to razliko, da niso civilni.......kako dolgo še je pa še samo vprašanje časa....Potem pa zna bit zanimivo na Ridah, Mariji reki, Rakitni, Črnem kalu in še kje.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ah kaki zanimivo, je ni provide, ki bi se zmogla peljat za tapravimi racerji na teh lokacijah.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 @Jure: Optimist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ah kaki zanimivo, je ni provide, ki bi se zmogla peljat za tapravimi racerji na teh lokacijah.. Zanimivo razmišljanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Provide imajo v BMW-jih, s to razliko, da niso civilni..... Mater ej, moram enkrat enega zahaklat, da se bo pripravljen za mano puni šus pelat, da pol ob piru ugotovima kolk mi kaj števec švingla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Čuj mam neke veze na Teznu, tak da če maš kaj cajta.... Boš probal kombinacijo provide in multanove s pridihom ročnega merilnika hitrosti...Ni hudič, da ne boš ugotovil, kolko ti števec švingla.... BTW Prenočišče V Lovranu iz 3/4.9.2009 /Grobnik/ mamo zrihtano..... Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GregaSLO Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ah kaki zanimivo, je ni provide, ki bi se zmogla peljat za tapravimi racerji na teh lokacijah.. Why bother? Itak te posnamejo... Jst bi sam posnel, pa položnco domov in to je to... Pa lepo prijetno bi se vozu okol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Why bother? Itak te posnamejo... Jst bi sam posnel, pa položnco domov in to je to... Pa lepo prijetno bi se vozu okol... Aja? Upam da te posnamejo, pa ti pošljejo položnico domov. Pol boš pa cvilu ko zaklan prašiček. Kar kliči hudiča.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOJAN6 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Hja, jaz sem v teh koncih trenutno, pa sem s temi tu bolj na tekočem. Pač povem, da se ne bo kdo slučajno čudil, če ga bo kdo iz "civilnega" motorja ustavljal. Bo kmalu tudi pri nas, sem prepričan. LP Kot jaz vem so jih že imeli, vendar so ugotovili, da je sistem upravljanja kamer precej zapleten in odvrača pozornost voznika. Zaradi lastne varnosti jih ne uporabljajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Očitno Nemci in Avstrijci menijo drugače, ali pa uporabljajo drugačne siteme (dražje, manjšje, lažje za upravljanje...). Na zadevo se ne spoznam, sploh pa ne v taki meri, da bi lahko o tem sodil. Informacijo sem posredoval, kaj pa počnete z njo, je pa vaša stvar. Kot je napisal Ice - je malo daleč in večina slovenskih motoritov se tako ali tako ne bo vozila po zahodu Nemčije. Za Avstrijo je pa druga zgodba... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Očitno Nemci in Avstrijci menijo drugače, ali pa uporabljajo drugačne siteme (dražje, manjšje, lažje za upravljanje.. .) . Na zadevo se ne spoznam, sploh pa ne v taki meri, da bi lahko o tem sodil. Informacijo sem posredoval, kaj pa počnete z njo, je pa vaša stvar. Kot je napisal Ice - je malo daleč in večina slovenskih motoritov se tako ali tako ne bo vozila po zahodu Nemčije. Za Avstrijo je pa druga zgodba... LP kolikor je meni znano, naši kupujejo večinoma najnovejšo robo. zdej ne vem , a so avstrijci pa nemci tolk boljši,da lahko upravljajo s temi providami na motorju, ali pa naši niso dovolj usposobljeni? ker močno dvomim,da bi naši kupili full zastarelo robo,kam pa pridemo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Ja sej poličniki niso nori da bi na vem kaj dirkal kadar jim ne paše. Oni večinoma ležerno ustavljajo normalne voznike za katerimi ni treba dirkat in ne bežijo. Kaj čmo čez komot ga ni!? Tisti ki pa bežijo se pa zaradi nervoze večkat kar sami kaznujejo. Poznam paciente ki kar uspešno bežijo. Res pa je da se tehnika izpopolnjuje, ne dela pa čudežev. Kar probajte slikat nekaj kar drvi po cesti tako kvalitetno da se vidi tablice. Mislim da zaresna grožnja preži le iz zraka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se