ImenitnaPriložnost Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Kaj naredite ko pred gradbiščem na polni avtocesti zagledate rjavo malo kanto (radar)? Ali se peljete z isto hitrostjo kot vsa skupina vozil ki je cca 20kmh hitrejša od omejitve na tabli (60kmh). jst sem vedno v dilemi kaj naredit? Gas pa prehitiš kolono mimo oranžno-belih stožcev, pa je ... Gasperr, hilton, nejcgs in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 bravo mašina sem imel tudi podobno idejo aja enemu bom pa zobe ven polomil, ker mi minuse daje in to me res prizadane tako, da ne morem spat gandi, vuk76, Gasperr in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 A je kdo mogoče nocoj gledal SVET NA KANALU A ??? Nekje so naši vrli,vsega mogoči in superiorni,sposobni in sploh naj,naj palicaji ustavili voznika Mercedesa,ki je vozil po avtocesti...si morate misliti neverjetnih 174 km/h,to je seveda novica dneva in voditelj,vidno zgrožen nad vrtoglavo hitrostjo je cifro povedal enih 10X ter za konec dodal,da so palicaji vozilo na srečo vseh nas zasegli. A jo je, al je ni prekoračil? Kramp, Gasperr, vuk76 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 varjanat je tud da se za nekom skrijes,pa ce bo,bo tistega slikal hilton,ne se razburjat,sprost se mal ....na tle mas en plus Gasperr, domina in Kramp 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 (popravljeno) A jo je, al je ni prekoračil? Je, in kar se same kazni tiče, se nima kdo kaj bunit... Ni pa '174km/h' na avtocesti neka blazno nevarna hitrost, ki bi si kakorkoli 'zaslužila' pozornost medijev in ne vem česa še. Ajd, če bi blo 374, potem še moogoče... So nekateri, ki vozijo 'varnih' 115 km/h veliko nevarnejši (kot sem včeraj izkusil sam)... D. Popravljeno November 19, 2009. Popravil danci1973 Gasperr in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Podobnih privatnih posnetkov imam sam kar nekaj,itak nima smisla,ker vrana vrani ni še nikoli iskopala oči. Me pa zanima.če je sploh kdo nad njimi,kakšna njihova notranja kontrola ali kakšna agencija,ki nadzira to čemu oni pravijo delo. Zanimivo je,da delajo tak cirkus iz kakšnega palicajskega uspeha,pa saj zastopim,da jih je miniaturno malo ampak a ni to njihova služba,njihovo delo,zato so jih baje šolali-ne samo palicajskih psov,baje so tudi oni in one sedeli v šolskih klopeh...ni videt. Pravzaprav je pravi paradoks nocoj,ko naši palicajčki čuvajo ruske mafijaše v Mariboru pred poštenimi Slovenčki.Ha ,ha,..da te ubije Posebna tožilska skupina ustanovljena pri vrhovnem državnem tožilstvu... v3sn4, Kramp, Gasperr in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Je, in kar se same kazni tiče, se nima kdo kaj bunit... Ni pa '174km/h' na avtocesti neka blazno nevarna hitrost, ki bi si kakorkoli 'zaslužila' pozornost medijev in ne vem česa še. Ajd, če bi blo 374, potem še moogoče... So nekateri, ki vozijo 'varnih' 115 km/h veliko nevarnejši (kot sem včeraj izkusil sam)... D. Danči jo je, la je ni?? In ker so bili zraven novinarji je bila to zgodba za ovce, tako pač je..... Pustima zdaj to , al je to neka hitrost ali ni.....Novinarji so pa tako lešinarji.... vuk76, Kramp in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Ni pa '174km/h' na avtocesti neka blazno nevarna hitrost Seveda je nevarna!!! Zadnjič se je en pred mano glih tolko vozil, pa sem mu moral vsaj 10x poblendat, da me je nehal nevarno ovirat in se je umaknil na desni pas... hilton, Kramp, gandi in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Seveda je nevarna!!! Zadnjič se je en pred mano glih tolko vozil, pa sem mu moral vsaj 10x poblendat, da me je nehal nevarno ovirat in se je umaknil na desni pas... Čuj, kaj je pol cinquecento poleto?? Gasperr, Kramp, MowzancR in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Čuj, kaj je pol cinquecento poleto?? saj veš 8 mesecev čakalne dobe( pomojem so tjuning naredli) kafe mogoče al pa pir čez pol ure, meni ni za delat, pa saj mamo danes nekaj za proslavljat halls in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Čuj, kaj je pol cinquecento poleto?? Ne ne, fiata (500, ne cinquecento!!!) mam samo za po mestu. Za kam dalje mam audija, za na vikend pa nivo. Pa saj te človek ne more met sam enega avta, tak ko ne samo enega mopeda...kak te zgleda to pred sosedi... Kramp, Ervin93, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 meni ni za delat Od kdaj pa ti delaš? vuk76, anja37, Gasperr in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Ne ne, fiata (500, ne cinquecento!!!) mam samo za po mestu. Za kam dalje mam audija, za na vikend pa nivo. Pa saj te človek ne more met sam enega avta, tak ko ne samo enega mopeda...kak te zgleda to pred sosedi... Aja...500 ni cinquecento....zanimivo... vuk76, Ervin93, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Aja...500 ni cinquecento....zanimivo... Abuh, cinquecento je ja drugi model!!! Ki te delaš, da te gledajo takega, nevednega? anja37, gandi in Kramp 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Od kdaj pa ti delaš? od takrat ko sem za jodlare začel, ne prav kaj dosti kaj zaj ja al ne? al ni cajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Abuh, cinquecento je ja drugi model!!! Ki te delaš, da te gledajo takega, nevednega? Hmja.....qurc mala sta oba dva.....Pir indukcijski peči, zakaj vprašaš?? vuk76, anja37, grepavl in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 kaj zaj ja al ne? al ni cajta Danes bo težka, ker čakam en kup butastih kravatarjev, ki itak nikol nič pametnega ne povejo. Je pa res, da mi vedno celi hladilnik spraznijo, mater da jim... Kramp, anja37 in Gasperr 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Danes bo težka, ker čakam en kup butastih kravatarjev, ki itak nikol nič pametnega ne povejo. Je pa res, da mi vedno celi hladilnik spraznijo, mater da jim... ej za praznjene hladilnika pa mam vedno cajt halls, gandi, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Pir indukcijski peči, zakaj vprašaš?? Ma nemoj!!! Jaz sem bil ziher, da si frizer... anja37, pajkica, Kramp in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Tomorrow, maybe? Same time, same placee?? anja37, Gasperr, pajkica in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Tomorrow, maybe? Same time, same placee?? Of course! Kramp, anja37, Gasperr in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Ma nemoj!!! Jaz sem bil ziher, da si frizer... Po potrebi me lahko spustiš, da se ti v čodre zaženem......boš vsaj enkrat nekam vun zgledo. ...Obišči me kdaj, ti pokažem njeno delovanje...op.p.kako iz deda nastane štručka "kruha" Of course! Povabiva Hiltona?? Da bo plačilni, seveda .... Kramp, pajkica, grepavl in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Po potrebi me lahko spustiš, da se ti v čodre zaženem......boš vsaj enkrat nekam vun zgledo. ...Obišči me kdaj, ti pokažem njeno delovanje...op.p.kako iz deda nastane štručka "kruha" Povabiva Hiltona?? Da bo plačilni, seveda .... a tak se bi vi2 to šla. se vama kaj za bozička prnesem Kramp, pajkica, halls in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Povabiva Hiltona?? Da bo plačilni, seveda .... Valda ga povabima!!! Zdaj ko jodlarji nimajo več šilingov, nima več izgovora, da kao ne more plačat... anja37, pajkica, hilton in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 se vama kaj za bozička prnesem Jaz bi mel vstopnico za božični koncert orkestra slovenske policije... hilton, v3sn4, pajkica in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se