dotem Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 to si verjetno mislil overjeno kopijo ? a original maš pa lahko doma ? ja tako :grim
motofrik Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 In zakaj bi nosil s sabo kopijo...? Resno.
dotem Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Zivjo, nekateri motoristi so mi rekli, da majo s sabo vedno samo skopirano prometno dovoljenje in da original puscajo doma. Je kopija prometnega dovoljenja dovolj za policiste al lahko imamo probleme zaradi tega ?
GregaSLO Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Pozdrav! Eno hitro vprašanje... Imam izpit, ki sem ga prejšnji teden dal zamenjat za novo kartico... Zdej imam kartonček, ki velja v SLO... Me pa drži, da bi se odpeljal malo po hrvaških otokih... Samo ta karton velja samo v SLO, tako so mi rekli... Mam lahko kakšne hude probleme z CRO policaji če me ustavjo? Mal neprimeren trenutek sem izbral za menjavo izpita vem
ludiluka Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 V tujih državah je to kat da bi vozil motor brez izpita ker njim kartonček ne pomeni nič
RSTDRIVER Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 po mojem, so te pri izdaji začasnega kartončka vprašali, če boš šel v tujino? če bi rekel DA, bi dobil še posebno potrdilo za tujino drugač pa počakej slab teden.....
ludiluka Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Ne vprašajo nič in tudi ko sem jaz uprašal če obstaja kako potrdilo za tujino so rekli na občini da ne obstaja in si tisti teden omejen samo na slovenijo
GregaSLO Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Jap, men so tud tako rekli... je pa že 7 delovnih dni od takrat, res ne vem kaj mečkajo mater jim... Jah pa nč, pa drug teden kam dlje
mataur Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 jest sem doplačal in ga dobil v dveh dneh...
GregaSLO Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Jah vem ja, sem nekak pričakoval da skoraj v 2 tednih pa dobim ane... Samo naša javna uprava je itak golazen in enega vozniškega ne znajo zamenjat v roku 7 dni... jao,..
RSTDRIVER Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Ne vprašajo nič in tudi ko sem jaz uprašal če obstaja kako potrdilo za tujino so rekli na občini da ne obstaja in si tisti teden omejen samo na slovenijo potem je pa to odvisno od upravne enote al pa od referentke? ne govorim na pamet, sm zaradi selitve maja menjal vse dokumente....
Steen Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Tudi sam sem zamenjal izpit pred dobrim mesecem in so me vprašali za potovanja v tujino, če bi se odločil bi lahko star izpit obdržal do izdaje novega, ki pa bi ga lahko prevzel samo osebno na UE.
nxyz Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 (popravljeno) Jah vem ja, sem nekak pričakoval da skoraj v 2 tednih pa dobim ane... Samo naša javna uprava je itak golazen in enega vozniškega ne znajo zamenjat v roku 7 dni... jao,.. Če si napisal, zgoraj, da je že en teden mimo imaš do 14dni še nekaj časa UE pošlje še isti dan, ko se tam oglasiš naprej, čaka se Cetis in ne golazni v pisarnah Ne vprašajo nič in tudi ko sem jaz uprašal če obstaja kako potrdilo za tujino so rekli na občini da ne obstaja in si tisti teden omejen samo na slovenijo Waw a zdaj pa že na občini to delajo Včasih prioritetna izdelava reši kakšen problem... Popravljeno Julij 6, 2012. Popravil nxyz
ludiluka Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Am ja pri nas mamo to v občinski stavbi tako da Goričani rečemo kr u občini
RSTDRIVER Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Am ja pri nas mamo to v občinski stavbi tako da Goričani rečemo kr u občini tko k mariborčani na občini 'pejt u trafiko po koleke'.... pa pozabjo povedat, de je to pisarna znotraj stavbe... :) :)
Urban K. Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Živjo. Ali imajo radarji v civilnih avtomobilih (v mojem primeru siv Clio) tudi kamero, da te slikajo še od zadaj, ker motorji pač nimajo spredaj tablice, zato ker me je prejle v Planini slikal, imel pa sem dobrih 80...
MiDge Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 radar te lahko slika od spredaj ali zadaj, v obe smeri naenkrat pa ne. Torej če te je fleš oslepil ne dobiš kazni. BinaBana 1
JONI 46 Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Kje je pa stal radar v planini, sem se ces peljal pa nisem nic opazil ?
GregaSLO Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 (popravljeno) Evo tukaj je bil, tudi danes... Kamera samo zadaj, notri nikogar... Popravljeno Julij 8, 2012. Popravil GregaSLO
-diablo- Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Evo tukaj je bil, tudi danes... Kamera samo zadaj, notri nikogar... Ob keri uri je bilo to?
Ruf Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Evo tukaj je bil, tudi danes... Kamera samo zadaj, notri nikogar... če ni blo nobenga notri, zakaj ga nisi polil z bencinom in zažgal BelaStrela, -diablo-, DXR16 in 1 other 4
KeC Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Živjo. Ali imajo radarji v civilnih avtomobilih (v mojem primeru siv Clio) tudi kamero, da te slikajo še od zadaj, ker motorji pač nimajo spredaj tablice, zato ker me je prejle v Planini slikal, imel pa sem dobrih 80... Imajo.
GregaSLO Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Slikano ob 18:43 Bili pa so tam že ob 18:00... Pa ob 19:30 tudi... Zažgal pa ga nisem zato ker sta bila 2 tipa tam zraven na drugi strani ceste hehe Ruf 1
repca01 Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 GregaSlo ali je ta slika pogled v smeri proti Ljubljani ali proti Kopru? LP Repca
GregaSLO Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Proti Kopru. To je na koncu ravnine. Slikal je v obe smeri, oz. bliskalo se je ko je šel avto proti KP ali pa proti LJ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se