Thundercat Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Hrane, mrtve muzke, cigaret in večine pijače je itaq zgodaj (beri zjutraj-after 2/3) zmanjkalo. O kavi pa nič ne vem. En bend je bil zelo v redu (pavza zaradi debilnega polivanja in preoblačenja), taborni ogenj OK. Za prvič je kar blo. Aja, vode ni bilo, pa sam dva skreta :BUA: tisti bend je bil Črna Gradnja(ker je pevca polil en navdušen bedak :BUA: (apachi) so pač končali špilat...vendar so po striptizu ponovno zaigrali)...basist pa moj bratranec :notworthy: ....voda je bila tam kjer je bila kača.... na tistemu nabrežju...mogoče ni bila dovolj vidna....
rebel Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 naslednji vikend ponovno v rakek.... da ne boste pozbli zaradi debatiranja v POMEMBNIH temah :D :D ........
Jurij Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 detajli? al morm it v debeuga na pir, da bom zvedu? :huh:
rebel Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 detajli? al morm it v debeuga na pir, da bom zvedu? :huh: ← detajlov ne vem... sm nekaj prebral na plakatu, se spomnem da je nekaj dobre muzike in vse kar se spodobi za dober žur... vreme bo tudi ok. ....
jezdec Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Itak da bo dobr žur. Še vsako leto je bil. Lepo bi bilo če bi kdo kak letak še gor nalimal.
Sanda7 Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 čakam letak da ga dobim mi je bil danes obljubljen pa,ga nisem dobila mogoče ga jutri pa pol nalimam gor
Sanda7 Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 kaj pride gdo črna gradnja bo pa neki kao ac/dc,to mi je uspelo ujet iz avta v plakat.Itak bo pa žur,verjetno zadnji na tej lokaciji
PriVal Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Pridem sigurno, sej tam je stalno dobra fešta, tudi v petek!! :kva2: V soboto zjutraj kot vsa leta pa na "JOB"
Sanda7 Objavljeno Maj 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 zgleda da bo bl mal motomarsovcev prišlo,mim grede bo to že 5.moto zbor
burgy Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Jaz se bom ziher kaj pojavil tam, samo še ne vem ali z motorjem ali brez!?
rebel Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 zgleda da bo bl mal motomarsovcev prišlo,mim grede bo to že 5.moto zbor ← alora če ne bo njih bo tolko boljše.......... važno da bomo mi......če bo vreme seveda........ baje da bo jutr grdo......
kađiva Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 ...pridem in danes in jutri gotov :grim
Jure Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Jaz sem zagotovo tam, danes in jutri! :)
burgy Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Jaz sem pa mislil, da je šele naslednji vikend :blush: No jutri pridem pogledat, ampak zagotovo brez motorja, ga še ne bo doma :(
metalbike Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 ...pridem in danes in jutri gotov :grim ← Ja, pol se pa že dons vidmo! Midva z Incubationom bova najvrjetneje tm prespala. Ti?
burgy Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 No Dex se bova slišala ko jutri po izpitu domov pridem! Če bom pa kakšen pir spil si bom za nazaj pa koga z avtom poiskal, da ne bom ogrožal voznika s svojim ravnotežjem :blush:
MARJA Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 zgleda da bo bl mal motomarsovcev prišlo,mim grede bo to že 5.moto zbor ← Pridem, ampak ko pade noč. Me žena prej ne spusti. Te pokličem in greva na pivo.
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 sem bla včeraj,je bil kr dobr žur potem ko je padla noč,danes pa spet v akcijo :OK:
flero Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 sem bla včeraj,je bil kr dobr žur potem ko je padla noč,danes pa spet v akcijo :OK: ← ...uf uf...pa čevapi so pasal, da j blo kej :grim ... ...mogoč se vidmo tud dons... lp flero
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 lepo bi bilo,da bi pripeljal še bratca in kr*neki naokol :OK:
Jure Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 Mene pa zanima kdaj je danes panoramska vožnja? Da ne bom zamudil.. .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se