Skoči na vsebino

MK BALKAN RIDERS SKOPJE - Makedonija

Priporočene objave

Objavljeno

bla :P bla :P bla :P ,... Res je, bi rekla Miša :D . Na žalost :( sem iz Ministrstva za zunanje zadeve izvedel, da so samo govorice da se bodo ukinile vize in do nadalnega so še oboje stranske - vsaj na ministerstvu so mi tako trdili.

Bomo videli!

Lep pozdrav!

Lunardi

Objavljeno
bla :P bla :P bla :P ,... Res je, bi rekla Miša :D . Na žalost :( sem iz Ministrstva za zunanje zadeve izvedel, da so samo govorice da se bodo ukinile vize in do nadalnega so še oboje stranske - vsaj na ministerstvu so mi tako trdili.

Bomo videli!

Lep pozdrav!

Lunardi

MATKURBLA upam da nimaš prav :o :( :angry:

Objavljeno

Ukinili vize za Srbijo. Zdaj bomo pa prišparal <_< <_<

Objavljeno

Sram naj jih bo :angry: , ker na ministrstvu za zunanje zadeve sploh ne vejo zakaj gre :unsure: . Res pa je da bova z Matjažem ki greva sedaj skupaj privarčevala vsaj 9.500 sit.

V dnevniku piše:

V Srbijo in Črno goro od včeraj brez vizumov

(STA)

LJUBLJANA - Veleposlaništvo Srbije in Črne gore (SČG) v Ljubljani je sporočilo, da so na podlagi odločitve vlade SČG od včeraj za slovenske državljane ukinjeni vizumi za vstop in bivanje do 90 dni na ozemlje SČG. V Črno goro pa bodo ob tem lahko kot turisti vstopali samo s potnim listom ali z osebno izkaznico. Odprava vizumov sicer od danes velja za državljane skupno 40 držav.

Vlada SČG je v četrtek odločila, da bo za državljane sedanjih petnajstih in desetih prihodnjih članic Evropske unije, med njimi Slovenije, kot tudi za državljane še nekaterih evropskih in držav z drugih celin, odpravila vizume za vse potne listine ter da se bodo lahko na ozemlju SČG mudili do 90 dni.

Režim vizumov za Republiko Črno goro pa je nekoliko drugačen. Državljani BiH, Hrvaške, Makedonije in Slovenije lahko tako vstopajo na ozemlje te članice SČG brez vizumov in samo s potnim listom ali samo z osebno izkaznico. Za državljane Albanije, Ruske federacije in Ukrajine pa velja, da lahko kot turisti vstopajo le s potnimi listi, a še vedno brez vizuma.

Vir: dnevnik_06.gif

Objavljeno
Sram naj jih bo :angry: , ker na ministrstvu za zunanje zadeve sploh ne vejo zakaj gre :unsure: . Res pa je da bova z Matjažem ki greva sedaj skupaj privarčevala vsaj 9.500 sit.

:rolleyes: :P :D

lp matjaž

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Qua je devovc?

A si se vrnu živ in zdrav, ejga?

Kako je blo, Lunardi, dej mal napisat.

Objavljeno
Zdravo, po zboru v Sremski Mitrovici bom nadaljeval obisk 1. BALKANSKE MOTORIJADE v Skopju. (06. - 08. 07. 2003)

Lunardi

Za tole zgoraj se opravičujem vsem ki ste razmišljali da bi šli z mano. Po tipkovnici se mi je sprehajal tiskarski škrat, pa je zamočil datum, tako da je blo to vse v mesecu JUNIJU. Pa kdaj drugič.

LP

Mobilko, veš da sem se vrnil v prelepo Slovenijo in to še celo živ in zdrav. Na hitro povedano bilo je "NORO". Sedaj pa sestavljam potopis in skup mečem slike da bodo priromale sem gor. Ni mi pa nič žal, da sem šel iz Slovenije sam, verjemi tudi Srbi so OK prijatelji.

LP Lunardi

Objavljeno

Dej hitr zmeč skupi,a misliš srbi al makedonci oz makedonke :)

Objavljeno

LP

Poslus ti glista Gorenska, a bos kej objavu al moram jaz iz Iraka gor pridt in te v r.. brcnt da bo kej.... Posljes mi slike potem pa nic... Glej, da te ne bi fehtu ....

Ajd uzivancija

P.S. Kaj je zdej z Bolgarijo???

ajd uzivancija

Dane

N. Iraq

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

J &#163;$%^&*&*(( ti a si ziv ?

kaj je sedaj obljubis potem pa... ne bom rekel da smo ze vajen...ampak kej bi lahko vrgu gor vsaj za mal gust delat....

Dane

negde u Iraku...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ja, ja, ja,... vem da sem poden, pa če mi verjameš al pa ne nisem uspel spravt skupi še nič, je pa v pisanju in pripravljanju.

Jaz za Bulgarijo nebom šel ke mi pridejo iz srbije, da gremo na zbor v Postojno (no name riders).

Ta vikend pa grem na The Crows, Novi Travnik BiH (DaNe "a slučajno veš kje je to, HA, HA, HA,....

Ko spravim vse skupi bom pa tud objavu.

ČAO Lunardi

Objavljeno

Aloha

Koncno sem mislu da si ze vmrl ... ja vem kje je Novi Travnik in to bolje kot ti sem bil tam dvakrat...hehe

Ni kaj dec uzivaj in pozdravi mi celotno ekipo sed posebej Stipeta in njegovo ... Ce pa kje naletis na lansko ekipo pa prisrcen pozdrav ....

Pravis, da pridejo na No name riderse... jaz sem doma. Ce bos kaj rabil - prenocisce ali kaj podobnega samo javi...

Ajd po pameti.

LP Dane

Objavljeno

Propadlo, na grem v Novi travni (na žalost) spet me je deu poje...

Za Postojno pa pridejo v četrtek do mene imam vse zrihtan, mogoče pa prideta tudi Mensud in pa Mirza (pravkar so me klical)

Več ti bom pa kasnej napisal na tvoj e-mail.

Pa lep žalosten (iz moje strani) pozdrav.

Lunardi

P.S. Lanskoletna ekipa je pravkar na morju v Dubrovniku, tako da tud iz tega nebi bilo nič.

Objavljeno

Ja dec ni kaj vcasi pa pac ne gre... iz lastnih izkusenj.... he he. Ni pa panike

Ja definitivno mi napisi na mail v zvezi z prihajajoco ekipo. Mirza in Mensud sta lahko pri men...

LP Dane

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!