pero Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Policaji so se začeli upirati onesnaževanju okolja s hrupom!!! Na primorskih koncih, natančneje na Ridah in okolici se policaji pospešeno pripravljajo na testiranje glasnosti izpuhov motornih koles. Če boste res gnali svojo mrcino čez ovinke se zna zgodit , da vam ko vas ustavijo zaradi hrupa zmerijo db izpušnega sistema!!!To bi vas uspelo nepričakovano usekati po denarnici. (po AM) :( <_< :angry: :blink: :unsure: :blink: :unsure: :blink: Torej vsi z neoriginalnimi, nehomologiranimi, doma narejenimi ipd. avspuhi bodite previdni pri policijskih kontrolah. Ciao,by Pero PS:Res škoda pa tako lepo pojejo te rorčki!!!!!!
marem Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 moja pegasso ne bo predstavljala nobenih problemov :) , sam so pa res teli plavci, zmeri neki najdejo,......
pero Objavljeno Maj 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 moja pegasso ne bo predstavljala nobenih problemov :) , sam so pa res teli plavci, zmeri neki najdejo,...... Do - 50!! :D :P :blink: Zdej se prpravte na razprodajo Akrapovičev!!! :D :D :D Vzamem!!!!!! :blink: Marem zate tudi????? Ciao,by Pero
perimund Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 (popravljeno) A JOJ! :P A mislite da je to preglasno - če ljudem na terasi kozarci na mizah pokajo???! Popravljeno Maj 16, 2003. Popravil perimund
Ice Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 A JOJ! :P A mislite da je to preglasno - če ljudem na terasi kozarci na mizah pokajo???! majckeno.......da. ;)
Cegi Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Nč hudga, če bodo težil da so auspuhi preglasni, se bomo pa brez njih vozil :D :) :) :D :D :lol:
marem Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 moja pegasso ne bo predstavljala nobenih problemov :) , sam so pa res teli plavci, zmeri neki najdejo,...... Do - 50!! :D :P :blink: Zdej se prpravte na razprodajo Akrapovičev!!! :D :D :D Vzamem!!!!!! :blink: Marem zate tudi????? Ciao,by Pero pero ne pozabt da jest 2 rabm.... :D
KTM Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Policaji so se začeli upirati onesnaževanju okolja s hrupom!!! Na primorskih koncih, natančneje na Ridah in okolici se policaji pospešeno pripravljajo na testiranje glasnosti izpuhov motornih koles. Če boste res gnali svojo mrcino čez ovinke se zna zgodit , da vam ko vas ustavijo zaradi hrupa zmerijo db izpušnega sistema!!!To bi vas uspelo nepričakovano usekati po denarnici. (po AM) :( <_< :angry: :blink: :unsure: :blink: :unsure: :blink: Torej vsi z neoriginalnimi, nehomologiranimi, doma narejenimi ipd. avspuhi bodite previdni pri policijskih kontrolah. Ciao,by Pero PS:Res škoda pa tako lepo pojejo te rorčki!!!!!! in tudi prav je tako :o
Thundercat Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Pa glih danes sem Wingsa dubu! :D :D :D :D
classic Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Tudi jaz imam Wingsa in moram pogrunat kak čep ali vložek da ga bo malo utišalo. Seveda samo po potrebi. Vem da je Arrow dajal zraven nekakšne vložke, ki so malo zmanjšali dB. So pa ful pizde, da nas grejo takole jebat. Treba je nekako poudariti varnost, ki jo prinese glasnejši motor (večja opaznost,...). Kaj pa tovornjaki, ki te kar odnesejo zaradi svoje preglasnosti?
Thundercat Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Tudi jaz imam Wingsa in moram pogrunat kak čep ali vložek da ga bo malo utišalo. Seveda samo po potrebi. Vem da je Arrow dajal zraven nekakšne vložke, ki so malo zmanjšali dB. So pa ful pizde, da nas grejo takole jebat. Treba je nekako poudariti varnost, ki jo prinese glasnejši motor (večja opaznost,...). Kaj pa tovornjaki, ki te kar odnesejo zaradi svoje preglasnosti? Glede tega bi se lahko kregala...da je varnost večja z glasnimi roli!Ma se ne bova ker nimaš prav! Sicer pa bodo prišli na vrsto vsi tisti odprti avspuhi os Chooperjev in 2V motorjev(Vtr,Falco,Duce).Arrow izpuhi...Pol je Akrapovič ...pol pridemo pa na vrsto mi z Wingsi...sam meni se Wings ne zdi pre glasen!
SiR Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Sicer pa bodo prišli na vrsto vsi tisti odprti avspuhi os Chooperjev in 2V motorjev(Vtr,Falco,Duce).Arrow izpuhi...Pol je Akrapovič ...pol pridemo pa na vrsto mi z Wingsi...sam meni se Wings ne zdi pre glasen! Odvisno, za katero obdobje je bil delan in za kak namen? dirkalni auspufi letnik 1983 so danes čisto v skladu z merili o glasnosti :) dirkalni auspufi letnik 2003 - narejeni za publiko - pa niso v skladu...
Zoolo Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Sicer pa bodo prišli na vrsto vsi tisti odprti avspuhi os Chooperjev in 2V motorjev(Vtr,Falco,Duce).Arrow izpuhi...Pol je Akrapovič ...pol pridemo pa na vrsto mi z Wingsi...sam meni se Wings ne zdi pre glasen! Hmmm mater s'm ga jst najebu! Ehhh što ne ubija to jača, bom pa p'r 3k obratov čez ride LT vozu pa me skor naujo slišal, sam gora bo vibrirala! Sekcija opuščenih bombnikov iz II. svetovne vojne PRESS :P :blink: :D :D P.S.: Moji akrapoviči po moji subjektivni oceni in oceni penzionistov v ulici NISO PREGLASNI :lol: (resno, anketa april 2003) :P
marem Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Moji akrapoviči po moji subjektivni oceni in oceni penzionistov v ulici NISO PREGLASNI :lol: (resno, anketa april 2003) :P a maš zraven dom za ostarele (gluhe ni naglušne) pa babice uživajo u vibracijah, ki jih povzročiš!??? :lol:
Zoolo Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 a maš zraven dom za ostarele (gluhe ni naglušne) pa babice uživajo u vibracijah, ki jih povzročiš!??? :lol: Nope! :P
Noise Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Po moje bodo na ridah v enem letu zaslužili za par tisti mašin za merjenje glasnosti... :lol:
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Zadnjič mi je kolega pokazu, kako se lahko izogneš ridam na Planini. Žal velja pot samo navzgor ker je cesta enosmerna.
superblackbird Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Zadnjič mi je kolega pokazu, kako se lahko izogneš ridam na Planini. Žal velja pot samo navzgor ker je cesta enosmerna. Rajši plačam kazen in uživam na tistih ovinkih kot bi po enosmerni pelau. ;)
Thundercat Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Kakšna je pa meja glasnosti!Koliko decibelov a je res 96Db-jev! Ridam se ne morš izognt po nobeni enosmerni cesti...ker če greš po tisti cesti prideš malo pred koncem rid ven....policajem se pa valjda ne izogneš ker ustavljajo čisto na koncu rid in če greš po stari cesri Lj. potojna ni šans...razen če greš čez Lohačo(Planina desno - enosmerna cesta-Lohača-Studeno-Postojna) Ma ne se toliko bat...sej če bodo na ridah merli glasnost...jo bodo merli po celi sloveniji ne sam na ridah!
strom Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Sicer pa bodo prišli na vrsto vsi tisti odprti avspuhi os Chooperjev in 2V motorjev(Vtr,Falco,Duce).Arrow izpuhi...Pol je Akrapovič ...pol pridemo pa na vrsto mi z Wingsi...sam meni se Wings ne zdi pre glasen! Odvisno, za katero obdobje je bil delan in za kak namen? dirkalni auspufi letnik 1983 so danes čisto v skladu z merili o glasnosti :) dirkalni auspufi letnik 2003 - narejeni za publiko - pa niso v skladu... Hmmm.. jest se lohka zlažem da mam kopijo originala... k je 78 letnik :D LP
perimund Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 (popravljeno) Jest mam res tak zvok kot kak bombnik iz 2. sv. vojne (WingS mislim da je fi 60 lukna) - mi je ze skoz prehudo odkar sem jih gor dal - v ušesih piska ce ga teras 160 km brez da bi se ustavu. :angry: :( :( Pa kozarci iz miz dol padajo od vibracij... Jih bom kr nazaj Markoviču (al kaj je ze ta majster) nesu pa naj da 45 lukno da bo mal bolj zadušil vse skup..... Popravljeno Maj 17, 2003. Popravil perimund
perimund Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 (popravljeno) Evo klele je link, ce hoce kdo slisat ko rohni. :o http://users.volja.net/perimund/wings.wav :rolleyes: :ph34r: :blink: Popravljeno Maj 17, 2003. Popravil perimund
classic Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Meja je 85 dB. Ko sem lani meril glasnost Wings-a, je dosegel že pri cca 3500 obratih/min preko 100 dB. Res pa je da ni nekega pravila, glede tega na kakšni oddaljenosti in pri katerih obratih se glasnost meri. Verjamem da bodo v bodoče policisti uredili tudi to malenkost. Glede varnosti si se pa malo zmotil. Dejstvo je, da je motor, ki je prej opažen, pa naj bo to npr. zaradi glasnosti izpuha, na cesti bolj varen. Vsaka dugačna trditev je "iz trte zvita"!
Desmo Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Meja je 85 dB. Meni piše na nalepki na motorju (homologiranem letos) 96dB pri 4375min-1. :rolleyes:
Treker Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 kaj pa glede tovornjakarjev? k dimjo hujs kot titanik, pa razni traktoristi, ki pacajo cesto, pa.... :angry: pr kaksnih obratih pa naj bi merili glasnost? :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se