Skoči na vsebino

Slovenski Hell` Angels

Priporočene objave

Objavljeno

Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit .

A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili?

Objavljeno (popravljeno)
Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit .

A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili?

ah kaj čem sploh razen B) :o :o to so ti te image varijante!

Ala! čakam!Demografija in ostala struktura HD riderjev v Sloveniji!

....razen če se da malo upognit in bojo VN,XVS, in podobno sprejemljivo!

A kar nakazal bojo kdaj grem lahko mimo? A jaz, pa ki sem včeraj padel iz "tree house"-a not, bom pa ves usran. Ja! pa policijo bo tudi samo onanirala in se delala, da se nič ne dogajo, ko bo recimo ene 30 klovnov prdelo mimo! Ne ne, ni straha, strah je samo, da zasedejo plaze, ki jih imajo trenutno drugi pozerji!

A sem jaz nekaj zamudil, ali narobe razumel? A to pomeni, da se bojo teli satani preimenovali v Hell's Angels?

Popravljeno . Popravil J
Objavljeno

Motorji sploh niso važni v tej zgodbi, prihod take "združbe" pa ima neki razlog. Verjetno so iskali koga in ga tudi našli. Očitno je SLO dovolj interesantna za njih in njihovo dejavnost. B)

Mislim pa da sploh ni enostavno priti med angele oz. dobiti "franšizo".

Zdaj ne vem ali je res ali ne, ampak krožijo govorice da se jih lahko v primeru frke zbere v par dneh nekaj tisoč........

Sicer pa bomo videli ali sploh kaj bo iz tega.

Če pa koga zanima kako kaj zgledajo, funkcionirajo ipd. naj gre letos v Pulo, "fantje" so za letos veliko obljubljali.

LP Bobo :o

Objavljeno
My Webpage

Ne vem, mogoče je ze bil ta link tukaj!

Kaj ne opaziš da si izpadel kot en mali froc ki mu kažejo od daleč lizalko.

Objavljeno (popravljeno)
My Webpage

Ne vem, mogoče je ze bil ta link tukaj!

Kaj ne opaziš da si izpadel kot en mali froc ki mu kažejo od daleč lizalko.

Ne Perović, nisem, jaz mam rad chuppa chups! A si ti član Hell's Angels MC?

ja! meni je vseeno, če so ali niso tukaj!

Popravljeno . Popravil J
Objavljeno (popravljeno)
Zdaj ne vem ali je res ali ne, ampak krožijo govorice da se jih lahko v primeru frke zbere v par dneh nekaj tisoč........

Hja....nekaj takega se je ze zgodilo...tam v 70's k so se en klub iz Udin spravl na ene 3 hellse, pa jih je v roku 1 tedna cca 3000 komadou prslo iz cele evrope...pa se preko Slovenije so se pelal....biu zastoj...voojska urgerala....frka....

LP

Gugo B)

Popravljeno . Popravil Gugo
Objavljeno

saj že v tem trenutku peščica ljudi obvladuje slovenijo, pobira varščino, davke itd... potem bi pa verjetno hitro prišlo do rivalstva med tema skupinama in bog ve kaj bi se zgodilo :D

Objavljeno (popravljeno)
@ice - a to drži, da so vam Hell's Satansi polovico dnarja pobral v Lendavi?

... na, a je res???

Popravljeno . Popravil RoadKill
Objavljeno

Frend mi je rekel da jih je videl pred par tedni v Radgoni( motor Show), natančneje v soboto ponoči ko so šli v šotor z organizatorji. Kavica ali.......?????

@J - dober link( zanimive te gang štorije ) :ph34r:

LP

Objavljeno

Sam še problemov v tej smeri se nam je manjkalo, hmm mislim da bodo naši vrli plavci dorasli zadevi (ali pač) :unsure: :blink:

Objavljeno
Oni pri nas že so, vendar ne uradno. Sem slišal da v Lendavi 50% pokasirajo za "varnost"!!

LP Bobo

<_< pa od kje vam take fore?!?!!? :blink:

Objavljeno

Hmmm, ... mater otroc, ... a jst voham foušarijo v tm topicu al kolektivno paranojo? :huh:

A se kdo počuti ogroženega, ker bo izgubil svoj vrtiček (poslovni)? :huh:

Hmmm, prehitevanje po znaku, zdi se mi da se je pred časi nekje debatiralo, da gre lahko s takšnim znakom samo za znamenje kdaj je varno prehiteti kolono 30-50-100 motorjev, ..... :rolleyes:

Hmm, ... natolcevanja in prisisovanja sklepov brez da bi se sploh kaj zgodilo? Ufff paranoja podobna tisti bivše SDV! :huh:

Fantje in punce uživajte na asfaltu, v soncu in vetru v svojih ljubljenčkih z dvema kolesoma in pustite paranoična preganjanja SOVI in Mulderju! ;)

Zoolo the Horrible! :blink:

Objavljeno
Oni pri nas že so, vendar ne uradno. Sem slišal da v Lendavi 50% pokasirajo za "varnost"!!

LP Bobo

iz dobro informiranih virov :D :P ;)

Objavljeno

LP Bobo

iz dobro informiranih virov :D :P ;)

lady? jana? slovenske novice? .....other?!

Objavljeno

Gasilske novice?! :blink: :D :rolleyes: :lol: :lol:

Objavljeno

Nekoč.....pred davnimi časi je v revirjih bobnelo od dela,rudniških eksplozij......itd.

Prišli so novi časi.....revirji so potihnili in rešili jih bodo ......... ANGELI :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ZVOČNA KULISA KOT V STARIH ČASIH!!!!!

Objavljeno

Joj ta evropa...ma v predvolilni kampanji niso nč povedali da če bom za Evropo bom za HA!

Jst sem proti HA! :angry:

Objavljeno

Na, pa imaš svoj HA dosje. :D :P ;)

Objavljeno

Ne vem katerega naj se bolj bojim tistega pri SOVI ali tega pri njih......Verjetno tega pri HA! :P

Zdej vem, kaj ste mislili ko mi niste svetovali objave vseh podatkov...jst mona pa še mobitel pišem da vsi vedo kje sem! :( :( :( :unsure:

Objavljeno

A je res najboljša taktika sprenevedanja - ignoriranja !! To bomo sicer še videli !

Da pa so HA že pri nas pa ni nobenega dvoma ! Kratki stiki zabeleženi na srečanjih ki so jih organizirali MC-ji !!!

Kadre pa bodo nabirali v lokalnih MK-jih !

Pa bo spet Janez Janeza maltretiral !

VELIKI PREROK BIKER HAMURABI :ph34r:

Objavljeno
Joj ta evropa...ma v predvolilni kampanji niso nč povedali da če bom za Evropo bom za HA!

ne se jezit, saj te ne bo noben nič vprašal, tvoj glas ne šteje ;) :P :D :lol: B)

Objavljeno

A misliš da bojo nove Harleye nabaul? Jap, Slovenija bo spet dobila zastopnika, juhej !!! Pa kaj še ... Najprej prešvercaš eno staro razbito mašino iz Nemčije, pa geštel iz Italije pa vse lepo skup sestaviš pa je to kao predelan Harley ... zna zgledat hudo dobr al pa hudo zanič. In Satani niso ravno mahnjeni na glancanje svojih mašin :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!