Skoči na vsebino

Slovenski Hell` Angels

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Aja, če mene vprašate: HA - to je vse en velik biznis, ki laufa tako dobro ravno zaradi hierarhije in discipline, ki bi naj bila značilna za vse MC-je.

Popravljeno . Popravil LuCy
Objavljeno
Aja, če mene vprašate: HA - to je vse en velik biznis, ki laufa tako dobro ravno zaradi hierarhije in discipline, ki bi naj bila značilna za vse MC-je.

Nismo zasledili vprašanja ... :]

Objavljeno
Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit .

A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili?

Sonny Barger (THE ANGEL) v svoji knjigi pise, da

1. HD niso v resnici obvezni, ampak, da so jih vsi vozil ker so jih dost poceni kupoval rabljene od policajev in nikol ni blo problema z deli.

2. Ce bi zdej lahko pometli s tradicijo misli, da bi se jim bistveno bolj splacal vozit japonce, ker so ful bolj vzdrzljivi in poceni za vzdrzevat... (kako bogokletno, ne, od cloveka, ki je naredil HAMC v to kar so zdaj).

Knjiga na vpogled pri meni.

Verjetno torej obstaja kaka moznost, da ne vozis HD in si Angel.

Objavljeno

Pogojno BSA,Triumph ali Norton !

Objavljeno

Mogoče bi mene s fazerjem not vzeli...sej bi se prjavu ma je pripravništvo 4 leta...tolk časa pa nimam....pa kaj šele treba za krst pri njih naredit?? :rolleyes:

Objavljeno

...bit prospect dokler se pač ne odločjo da boš član... pa sej ti piše na unem linku k ga je nevemkdože dal... :rolleyes:

LP

Objavljeno
Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit .

A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili?

Sonny Barger (THE ANGEL) v svoji knjigi pise, da

1. HD niso v resnici obvezni, ampak, da so jih vsi vozil ker so jih dost poceni kupoval rabljene od policajev in nikol ni blo problema z deli.

2. Ce bi zdej lahko pometli s tradicijo misli, da bi se jim bistveno bolj splacal vozit japonce, ker so ful bolj vzdrzljivi in poceni za vzdrzevat... (kako bogokletno, ne, od cloveka, ki je naredil HAMC v to kar so zdaj).

Knjiga na vpogled pri meni.

Verjetno torej obstaja kaka moznost, da ne vozis HD in si Angel.

Dave, mam jest isto zadevo, pa še eno drugo kvazi insidersko bukvo. Sonny lahko naklada, a doma ma pa delavnico za custome. V ameriki mislim, da pod tem razumejo ekskluzivno HD-je. On že pravi, kaj bi se splačalo, ampak tradicija je pač tradicija. In če me spomin ne vara, sem lani v Puli opazoval motorje HA pa so bili sami HD-ji. No, lahko da sem kakšnega spregledal, ampak Lemmy se je peljal na enmu, v to sem pa ziher. :)

@Lucy: Tud prešvercana jetra iz Nemčije danes niso ravno poceni. Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta.

Objavljeno (popravljeno)
Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta.

Kolikor pa jest vem pa ima glih nijihov president HD-ja.

Res da starega ampak je pa HD :D :D :D

Popravljeno . Popravil Blade
Objavljeno
Mogoče bi mene s fazerjem not vzeli...sej bi se prjavu ma je pripravništvo 4 leta...tolk časa pa nimam....pa kaj šele treba za krst pri njih naredit?? :rolleyes:

Eno leto.

Objavljeno (popravljeno)

NE SERTE

To je moj odgovor.

BIG YELLOW zakaj pa misliš da sem Triumpha nabavu ;) :rolleyes:

Popravljeno . Popravil MARJA
Objavljeno

Ne posploševat zadeve, če vidiš dva tri Satane. Poglej vse, pa vidiš, da imajo eni super stroje in se jim svetijo prav tako kot nam.

Objavljeno

Nek moj kolega je HA primerjal z kokakolo... pač izvozni artikel - če je za CocaColo značilna rdeče bela flaša, je za HA značilen "vojaški" ustroj in preverjanje pripadnosti... Nothing wrong with that... Ko voli, ne izvoli...

Je pa problem, ker se iz tako preprostih stvari takšne mitologije ustvarjajo. Mislim, da so pa v Slovenskih novicah, je pa tudi zgovorno.

Objavljeno

Pri vsakem klubu je najbolj pomembno kdo je not, ne pa kaj je na hrbtu. Satani so, vsaj po mojem mnenju, vec kot okey. Sicer pa so pri nas tudi Gremium, pa se bo se najdu kaksen. Ocitno je tudi tukaj EU (prosti pretok blaga in ljudi etc.) zacel delovati...

Objavljeno

Ne posploševat zadeve, če vidiš dva tri Satane. Poglej vse, pa vidiš, da imajo eni super stroje in se jim svetijo prav tako kot nam.

Pozabu smeškote naštimat. Sej nisem mislil ne vem kako resno, ampak sorry, na njihovem motozboru se pač pojavijo sami taki z razbitinami. Sicer pa v Trbovlje bolj malo zahajam, da bi jih imel priložnost srečati še kaj več.

Objavljeno

Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)!

Evo moje dojemanje Satanov! :ph34r:

Objavljeno
NE SERTE

To je moj odgovor.

BIG YELLOW zakaj pa misliš da sem Triumpha nabavu ;) :rolleyes:

mogoče zato, da se pelješ komot?????????

ali pa zato,ker ti je bil zvok všeč.......... :blink:

Objavljeno
Pri vsakem klubu je najbolj pomembno kdo je not, ne pa kaj je na hrbtu. Satani so, vsaj po mojem mnenju, vec kot okey.

Se strinjam!

Objavljeno

Pri vsakem klubu je pomembno, kakšno je vodstvo in ne članstvo. Članstvo je lahko zelo odlilčno in prijateljsko in zabavno, ko je samo, ko pa zarohni komanda, se pa te zdeve v hipu spremene. :huh:

Objavljeno
Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)!

Ja kaj pa je narobe z zeleno rastlinco v vrečki.Plodove narave je treba ceniti... B)

Objavljeno

Za mene so na moto sceni vecji problem tipi, ki vrzejo logotip na hrbet, ker so to nekje vidli, pol pa se grejo bad boys zgodbo.

Kar pa se tice vegetacije, pa je ta prisotna povsod, jo pa lazje razumem kot razne praske...

Objavljeno

Bolj ko je človek majhen rajš se pokaže z velikim prijateljem.

Če te baše identiteta si pač nalimaš znak na hrbet.

(Če nisi sposoben ustvarit lastne blagovne znamke se kitiš s tujo)

Se pa vrabci tud v jati razlikujejo.

Objavljeno
Se pa vrabci tud v jati razlikujejo.

... obstaja jata, kjer so vsi drugačni ... (soloridersrulzpress) B) :)

Objavljeno

Ja kaj pa je narobe z zeleno rastlinco v vrečki.Plodove narave je treba ceniti... B)

Flance paradižnika?

Objavljeno

Mogoče ga moti ker je starejšihmm3grin2orange.gifhmm3grin2orange.gifhmm3grin2orange.gifrofl.gifrofl.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!