LuCy Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 (popravljeno) Aja, če mene vprašate: HA - to je vse en velik biznis, ki laufa tako dobro ravno zaradi hierarhije in discipline, ki bi naj bila značilna za vse MC-je. Popravljeno Maj 19, 2003. Popravil LuCy
SiR Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Aja, če mene vprašate: HA - to je vse en velik biznis, ki laufa tako dobro ravno zaradi hierarhije in discipline, ki bi naj bila značilna za vse MC-je. Nismo zasledili vprašanja ... :]
Dave Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit . A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili? Sonny Barger (THE ANGEL) v svoji knjigi pise, da 1. HD niso v resnici obvezni, ampak, da so jih vsi vozil ker so jih dost poceni kupoval rabljene od policajev in nikol ni blo problema z deli. 2. Ce bi zdej lahko pometli s tradicijo misli, da bi se jim bistveno bolj splacal vozit japonce, ker so ful bolj vzdrzljivi in poceni za vzdrzevat... (kako bogokletno, ne, od cloveka, ki je naredil HAMC v to kar so zdaj). Knjiga na vpogled pri meni. Verjetno torej obstaja kaka moznost, da ne vozis HD in si Angel.
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Mogoče bi mene s fazerjem not vzeli...sej bi se prjavu ma je pripravništvo 4 leta...tolk časa pa nimam....pa kaj šele treba za krst pri njih naredit?? :rolleyes:
strom Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 ...bit prospect dokler se pač ne odločjo da boš član... pa sej ti piše na unem linku k ga je nevemkdože dal... :rolleyes: LP
Lucky Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Kul, bodo vsaj cajtngi mel nekaj za glodat, pa vseprek imidž motoristov (ki že sploh ni kaj prida) kvarit . A ni tko, da vozijo Hell'si večinoma Harleye? Kako si bodo pa Satan'si to privoščili? Sonny Barger (THE ANGEL) v svoji knjigi pise, da 1. HD niso v resnici obvezni, ampak, da so jih vsi vozil ker so jih dost poceni kupoval rabljene od policajev in nikol ni blo problema z deli. 2. Ce bi zdej lahko pometli s tradicijo misli, da bi se jim bistveno bolj splacal vozit japonce, ker so ful bolj vzdrzljivi in poceni za vzdrzevat... (kako bogokletno, ne, od cloveka, ki je naredil HAMC v to kar so zdaj). Knjiga na vpogled pri meni. Verjetno torej obstaja kaka moznost, da ne vozis HD in si Angel. Dave, mam jest isto zadevo, pa še eno drugo kvazi insidersko bukvo. Sonny lahko naklada, a doma ma pa delavnico za custome. V ameriki mislim, da pod tem razumejo ekskluzivno HD-je. On že pravi, kaj bi se splačalo, ampak tradicija je pač tradicija. In če me spomin ne vara, sem lani v Puli opazoval motorje HA pa so bili sami HD-ji. No, lahko da sem kakšnega spregledal, ampak Lemmy se je peljal na enmu, v to sem pa ziher. :) @Lucy: Tud prešvercana jetra iz Nemčije danes niso ravno poceni. Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta.
Blade Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 (popravljeno) Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta. Kolikor pa jest vem pa ima glih nijihov president HD-ja. Res da starega ampak je pa HD :D :D :D Popravljeno Maj 20, 2003. Popravil Blade
SiR Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Mogoče bi mene s fazerjem not vzeli...sej bi se prjavu ma je pripravništvo 4 leta...tolk časa pa nimam....pa kaj šele treba za krst pri njih naredit?? :rolleyes: Eno leto.
MARJA Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 (popravljeno) NE SERTE To je moj odgovor. BIG YELLOW zakaj pa misliš da sem Triumpha nabavu ;) :rolleyes: Popravljeno Maj 20, 2003. Popravil MARJA
MARJA Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta. Ne posploševat zadeve, če vidiš dva tri Satane. Poglej vse, pa vidiš, da imajo eni super stroje in se jim svetijo prav tako kot nam.
SiR Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Nek moj kolega je HA primerjal z kokakolo... pač izvozni artikel - če je za CocaColo značilna rdeče bela flaša, je za HA značilen "vojaški" ustroj in preverjanje pripadnosti... Nothing wrong with that... Ko voli, ne izvoli... Je pa problem, ker se iz tako preprostih stvari takšne mitologije ustvarjajo. Mislim, da so pa v Slovenskih novicah, je pa tudi zgovorno.
horny twin Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Pri vsakem klubu je najbolj pomembno kdo je not, ne pa kaj je na hrbtu. Satani so, vsaj po mojem mnenju, vec kot okey. Sicer pa so pri nas tudi Gremium, pa se bo se najdu kaksen. Ocitno je tudi tukaj EU (prosti pretok blaga in ljudi etc.) zacel delovati...
Lucky Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Satan'si pa itak vozijo same razbitine. So bolj MadMax varianta. Ne posploševat zadeve, če vidiš dva tri Satane. Poglej vse, pa vidiš, da imajo eni super stroje in se jim svetijo prav tako kot nam. Pozabu smeškote naštimat. Sej nisem mislil ne vem kako resno, ampak sorry, na njihovem motozboru se pač pojavijo sami taki z razbitinami. Sicer pa v Trbovlje bolj malo zahajam, da bi jih imel priložnost srečati še kaj več.
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)! Evo moje dojemanje Satanov! :ph34r:
bmw Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 NE SERTE To je moj odgovor. BIG YELLOW zakaj pa misliš da sem Triumpha nabavu ;) :rolleyes: mogoče zato, da se pelješ komot????????? ali pa zato,ker ti je bil zvok všeč.......... :blink:
uzzy Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Pri vsakem klubu je najbolj pomembno kdo je not, ne pa kaj je na hrbtu. Satani so, vsaj po mojem mnenju, vec kot okey. Se strinjam!
Brrrm Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Pri vsakem klubu je pomembno, kakšno je vodstvo in ne članstvo. Članstvo je lahko zelo odlilčno in prijateljsko in zabavno, ko je samo, ko pa zarohni komanda, se pa te zdeve v hipu spremene. :huh:
Black Knight Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)! Evo moje dojemanje Satanov! :ph34r: Ja kaj pa je narobe z zeleno rastlinco v vrečki.Plodove narave je treba ceniti... B)
horny twin Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Za mene so na moto sceni vecji problem tipi, ki vrzejo logotip na hrbet, ker so to nekje vidli, pol pa se grejo bad boys zgodbo. Kar pa se tice vegetacije, pa je ta prisotna povsod, jo pa lazje razumem kot razne praske...
volk Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Bolj ko je človek majhen rajš se pokaže z velikim prijateljem. Če te baše identiteta si pač nalimaš znak na hrbet. (Če nisi sposoben ustvarit lastne blagovne znamke se kitiš s tujo) Se pa vrabci tud v jati razlikujejo.
hotschko Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Se pa vrabci tud v jati razlikujejo. ... obstaja jata, kjer so vsi drugačni ... (soloridersrulzpress) B) :)
SiR Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)! Evo moje dojemanje Satanov! :ph34r: Ja kaj pa je narobe z zeleno rastlinco v vrečki.Plodove narave je treba ceniti... B) Flance paradižnika?
Blade Objavljeno Maj 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Jst sem vidu enga satana ki ga imam v spominu...star 40 let...dolga masna čupa...cel zguban obraz...čotal na desno nogo....pa prozorna vrečka v roki(v njej pa zelena rastlinca)! Evo moje dojemanje Satanov! :ph34r: Ja kaj pa je narobe z zeleno rastlinco v vrečki.Plodove narave je treba ceniti... B) Mogoče ga moti ker je starejši
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se