Gugo Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ... obstaja jata, kjer so vsi drugačni ... (soloridersrulzpress) B) :) Pa ne sam solo riders-i....so se kaksni drugi... ;) LP Gugo B)
horny twin Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Ja, kot v vsaki večji skupini homo sapiensov... Se mi pa zdi, da bomo se zalovali za dobo staro avtohtono moto sceno (tako kot nekateri za Jugo). Mene predvsem zanima, kdo bo plavcem razlozu, zakaj HAMC ne smejo v svojih vrstah met policajev...Ker se takoj postavi vprasanje, kaj se skriva...pol nam bodo pa motorje povsod razstavljali na prafaktorje pa iskali orozje pa babe...(pa sadike paradajza)
SiR Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Ja, in - zakaj ne sprejmejo policaja v svoje vrste? :) Kolkr vem, morajo vsa drustva in podobno biti nediskriminatorna? :] Eh, whatever - kdaj torej uradni nastop 81 v Sloveniji?
LuCy Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Eh, whatever - kdaj torej uradni nastop 81 v Sloveniji? Heh, misliš tako, z mimovozom mimo 3M, s sprejemom pri materi županji, gospodu predsedniku in gospodu nadškofu, s prenosom po nacionalki na koncu pa še recimo koncert Karmen Stavec na ljubljanskem gradu? :D :D :D
SiR Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 To bo neki za tvojo oddajo in za razne seminarske naloge od tvoje sestrične... seveda, če nisi pussy :)
D.J. Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 mene pa zanima kje je tu korist članov takega združenja?? mogoče v slovanski sekciji le malo hitrejši dostop do rezervnih delov lepo opevanih HD-jev
Blade Objavljeno Maj 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 (popravljeno) Ne sprašuj takih vprašanj.!!! Sm jest enkrat podobno vprašal pa so me spluval ( vsi po vrst ) do amena pa še mal čez :angry: :angry: Popravljeno Maj 21, 2003. Popravil Brrrm
bobek Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 da nau pomote MC Gremium so že v sloveniji in ni noben paniko zganjal!!!!!!! Piloti so že spremenil klubska vrata, na katerih na veliko piše Gremium - Zakaj je frka če se še en klub preimenuje!!!!!! Sej konec koncov se ne bo naselil nov folk v slovenijio!!!! itak bo v klubu folk ki ga tudi danes oz ga že kar nekaj časa spremljate na cesti :huh: :huh: kaj mislite da če bojo meli drug našitek gor, da se bojo kaj spremenili oz. več upali???????? Hvala na odgovoru Mislim tisti ki ste MC oz MK in ki karkoli veste o tem, razen o Sonyu ki je pokojen in pravil ki so iz 70-ih???
Thundercat Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 mogoče bo pa kmalu kak Motosvetovc pr HA...pol bomo imeli pa znance pri njih :D
Gugo Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 ..........o Sonyu ki je pokojen.......... Od kdaj pa to?!?!? :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: LP Gugo B)
Pravokotar Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 - Zakaj je frka če se še en klub preimenuje!!!!!! Sej konec koncov se ne bo naselil nov folk v slovenijio!!!! itak bo v klubu folk ki ga tudi danes oz ga že kar nekaj časa spremljate na cesti :huh: :huh: kaj mislite da če bojo meli drug našitek gor, da se bojo kaj spremenili oz. več upali???????? Sram me je sicer priznat, da nimam pojma, kdo so ti Gremlini, fakt pa je, da je človeška nrav ena hudo čudna reč: - redarju na petorazredni fuzbal tekmi natakneš na rokav trak, pa dobiš pomembno uradno osebo - perogriz v kancliji dobi v roke štempelj in evo, država brez njega ne funkcionira več - šahistu kupiš karto za hongkonški kungfuk film, iz dvorane pa pride Bruce Lee osebno - mopedist faše na jakno nov našitek... :huh: evo ti Gremlina
kađiva Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 kar se tiče HAMC pr nas bo to vse skup ena pizdarija ratala iz vsega,no sej je že zdej mal poglejte kako so se "angeli" obnašal v g.radgoni,da ne govorim kva se je lan v puli dogajal :blink: Vse se je začel,ko so angeli začel k nam v MC-je prihajat po "prispevke",za varnost kao :blink: ,žirovci so odklonili ponudbo in kva majo zdej,ne smejo ven iz slovenije z motorjem(če bi jih vidl bi blo zlo hudo). eden je napisal,da majo čehi tud svoj chapter-če se kdo spomni je v neki št. motorista bil potopisni članek kjer je pisalo,da se jih čehi tko bojijo,da majo obojestranske brezrokavnike,ko pridejo na zbor se najprej malo razgledajo,da vidijo,če so angeli prisotni in,če jih ni potem obrnejo na pravo stran kjer imajo svoje našitke. drugač sem pa opazu že na nekaj motorjih pri nas naleke:" SUPPORTED BY YOUR LOCAL BIG RED MACHINE" in poznavalci moto scene bodo točno vedeli kateri motorji so to v glavnem sranje! p.s. fajn bi blo slišat tud komentar kakšnega satana ali koga drugega povezanega z angeli :angry:
MARJA Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Najbolj narediš, da tistega Motorista še enkrat preštudiraš, ker ne piše ravno tako kot si prezentiral, kajti tisto sem jaz napisal. In kakšne prispevke pobirat? Ne ga srat, no. In kdo od Žirovcev ne sme kam?
D.J. Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 mene pa zanima kje je tu korist članov takega združenja?? Ne sprašuj takih vprašanj.!!! Sm jest enkrat podobno vprašal pa so me spluval ( vsi po vrst ) do amena pa še mal čez :angry: :angry: ??? a pa zdej mogoče že kej veš; sej nimam nobenih namenov se prdružvat, samo radovednost, ki pa naj nebi ubijala ;) če pa kdo pr takem vprašanju pluva, pol naj pa .....je..............kur............. :angry:
BIG YELLOW Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Moja malenkost je iz Žirov,pa kar traktoriram po EU brez problemov. ;) "Tisti" žirovci so pa zgodovina,ki se je končala leta95.Samo informativno! :P Drugače pa mislim da ste en kup starih paničarskih bab! :blink:
bobokrajnc Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Oni pri nas že so, vendar ne uradno. Sem slišal da v Lendavi 50% pokasirajo za "varnost"!! LP Bobo <_< pa od kje vam take fore?!?!!? :blink: iz dobro informiranih virov :D :P ;) lady? jana? slovenske novice? .....other?! Gasilske novice?! :blink: :D :rolleyes: :lol: :lol: @Pervy, @Zoolo Iz motosvet foruma, beri bikers weekend 2003 v Lendavi odpade( zdaj pa seštej 1+1)!!!!! LP
MARJA Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Hej Big Yellow, Cagiva je napisal da ne smejo z motorji iz Slovenije. Za tebe pa vemo, da imaš traktor in s tem nobenih problemov :D :D :D
bobek Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Oni pri nas že so, vendar ne uradno. Sem slišal da v Lendavi 50% pokasirajo za "varnost"!! LP Bobo <_< pa od kje vam take fore?!?!!? :blink: iz dobro informiranih virov :D :P ;) lady? jana? slovenske novice? .....other?! Gasilske novice?! :blink: :D :rolleyes: :lol: :lol: @Pervy, @Zoolo Iz motosvet foruma, beri bikers weekend 2003 v Lendavi odpade( zdaj pa seštej 1+1)!!!!! LP ja valda lendava odpade zaradi pobiranja Hellsov.. Halooooooooo Če je ICE napisal interni razlogi so interni razlogi!!!!!! Sej če dojo Hellsi začeli denar pobirat za varnost na motozborih, meni verjami, da bo več kot pol motozborov ukinjenih, saj po večini se motozbori delajo brez zasluška oz. je zaslužek minimalen!! Mislm če vas že Santabarbare zanimajo - pejte popoldne POP TV gledat, ne pa kle bučk prodajat !!!
horny twin Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ne bi bil paranoičen, če mi ne bi sledili...he,he,he.. Glede na to, da so HAMC in Gremium dejstvo, kaj pa bo dalje, ne vemo, bi mogoce bilo bolj zabavno spekulirati, kdo bo naslednji (Bandidos, Outlaw etc.)
Ice Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 @Pervy, @Zoolo Iz motosvet foruma, beri bikers weekend 2003 v Lendavi odpade( zdaj pa seštej 1+1)!!!!! LP in tebi "pride" vsota 815,37209. <_< se eden sorte BCBR. :rolleyes:
marem Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 stvar gre tudi tu iz proporcij, zgleda da na motosvetu vlada paranoja!! <_<
finger Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 1. kar se tice Zirovcev lahko z gotovostjo trdim, da nimajo nobene prepovedi klatenja po tujini. Sem jih na lastne oci videl v Padovi in to z barvami na hrbtu, kjer so vabili na svoj letosnji MZ. Treba je priznat, da je bil tam najpogostejsi znak HAMC (vsaj v soboto) :blink: , 2. ce bi se ze Zirovci zamerili HA-em verjetno ne bi bili na otvoritvi club housa Satanov (ce so napovedi v tej forumski temi da bodo Satani postali HA resnicne) ;) , 3. ker HA pobirajo varscino poskrbijo za to da zbor v Lendavi odpade (sej majo itak dost dnarja pa se jim teh nekaj ficnkov ne pozna) :huh: .
Ice Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 3. ker HA pobirajo varscino poskrbijo za to da zbor v Lendavi odpade (sej majo itak dost dnarja pa se jim teh nekaj ficnkov ne pozna) :huh: . next. :rolleyes:
SiR Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 3. ker HA pobirajo varscino poskrbijo za to da zbor v Lendavi odpade (sej majo itak dost dnarja pa se jim teh nekaj ficnkov ne pozna) :huh: . next. :rolleyes: 4. Ice in nihče od RWMC letos ne rabi novega motorja, zato zbor odpade (skromnostjelepačednostPRESS) :) :)
LuCy Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 da bi zaradi pobiranja varščine odpovedal zbor ... c, c, c ... sej bi lohk cene mal bolj navil (npr. pol litra vode 500 SIT) pa bi bli na istem :P :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se