Skoči na vsebino

Slovenski Hell` Angels

Priporočene objave

Objavljeno

se 1.672.......next. :)

Objavljeno

ajs a spet poste nabiraš :D

next :D

Objavljeno

nope...... 7 bedastih razlogov zakaj lendava odpade je ze bilo napisanih.... se 1672 (1679 je trenutno clanov na forumu)...... prva nagrada je se vedno ekskluzivna,kromirana in povsem novo neuporabljena WC-scetka. :D

Objavljeno
prva nagrada je se vedno ekskluzivna,kromirana in povsem nenovo neuporabljena WC-scetka. :D

Za zobe drgnit do naslednje Lendave :)

Objavljeno

Jaz vem..jaaaz, jjjaaaazzz, trsšica....jest vem ziher...srecanje je v Lendavi odpadlo zato ker je nad Pekingom zamahnil s krilci metulj (teorijakaosapress)

Objavljeno

Mogoce je moj tretji razlog spisan z malo sarkazma ;) . Komu pa je v interesu odpovedat se lahkemu zasluzku.

Ce se kaj spoznam na te stvari (ne glede na stevilo clanov kake skupine), jih rilja samo skupinica, ostali pa se hvalijo kako so to dobro naredili. Ce je ljudem dopizdil jim je pac dopizdil. (Malo ven iz teme pa vseeno).

Kar se mene tice je razlog za odpoved navelicanost in kot receno interna stvar RWMC. Lahko se pa kaki drugi junaki najdejo pa stvar zorganizirajo - termin je definitivno odprt.

Objavljeno

nope...... 7 bedastih razlogov zakaj lendava odpade je ze bilo napisanih.... se 1672 (1679 je trenutno clanov na forumu)...... prva nagrada je se vedno ekskluzivna,kromirana in povsem novo neuporabljena WC-scetka. :D

Ajde da skratimo, z rahlo korekturo, članov je baje že 1.682 Tako vsaj na moji gajbi piše); 7 butastih razlogov že podanih - > ostane 1.675

- 1673 Gorenjcev se na vse kriplje trudi, da bi Ajsa povabili na pir

- Ajs se na vse kriplje trudi, da bi se pira odvadil

- PEPE je objavil, da ne pride v Lendavo

A smo že dosegli kvoto butastih razlogov za odpoved? Če je medtem prispel še kakšen, naj bo za dobro vago.

Objavljeno

Ne ljubi se jim delat :D :D :D

Sej konc koncev gdo pa dons še kej naredi zastonj :D :D

Objavljeno
Mislim tisti ki ste MC oz MK in ki karkoli veste o tem, razen o Sonyu ki je pokojen in pravil ki so iz 70-ih???

Od kdaj je sonny pokojen... ce zdejle pogledam njegov site ni videt, da bi bil mrtev... Aja, njegove public appearance njegovi dvojniki furajo al kaj... vse je vladna zarota... al kaj... dej nehi no.

Objavljeno
da nau pomote MC Gremium so že v sloveniji in ni noben paniko zganjal!!!!!!!

Piloti so že spremenil klubska vrata, na katerih na veliko piše Gremium

Sicer zadnje čase nisem hodil na oni konc, ampak če sem prav razumel govoriš o Wild Pilots MK ?

Če drži da bodo satani postali angeli potem je razlog več kot očiten in jaz jim dam vso podporo PRESS ! :D

lp

Uzzy

Objavljeno

ICE a nisi sam rekel, da na dotični temi (splošno) teče resen pogovor in da je smetenja treba prestaviti v kr neki ali kak drug forum,.... <_<

Objavljeno
Najbolj narediš, da tistega Motorista še enkrat preštudiraš, ker ne piše ravno tako kot si prezentiral, kajti tisto sem jaz napisal. In kakšne prispevke pobirat? Ne ga srat, no. In kdo od Žirovcev ne sme kam?

okej se opravičujem,če kaj ni bilo res kar sem napisal,ker sem jaz izvedel vse to iz govoric drugih motoristov vendar nekaj resnice najbrž je v tem kar sem napisal.

P.S drugač pa sej veš kakšni smo Slovenci eden nekaj sliši pol pa vsi naokol govorijo o tem in na koncu pride ven čist druga zgodba :D

Objavljeno
Moja malenkost je iz Žirov,pa kar traktoriram po EU brez problemov. ;) "Tisti" žirovci so pa zgodovina,ki se je končala leta95.Samo informativno! :P Drugače pa mislim da ste en kup starih paničarskih bab! :blink:

a ste zdej pol sam Sairachi v žireh? A od Rolling Bonsov ni nič več ostal?

Objavljeno

Ne v Žireh, ne v Sloveniji ni več RB. Zgodovina!

Objavljeno
da nau pomote MC Gremium so že v sloveniji in ni noben paniko zganjal!!!!!!!

Piloti so že spremenil klubska vrata, na katerih na veliko piše Gremium

Sicer zadnje čase nisem hodil na oni konc, ampak če sem prav razumel govoriš o Wild Pilots MK ?

Če drži da bodo satani postali angeli potem je razlog več kot očiten in jaz jim dam vso podporo PRESS ! :D

lp

Uzzy

Zobo(ex RB) je pripeljal Gremium v SLO in WP kot support klub RB se je pridružil celi zgodbi.Vse to se je zgodilo pred odločitvijo Satanove bratovščine, da gredo za prospekte v HAMC! Ne dajem podpore klubu, ki ima na vesti motorista in to še mojega prijatelja!Še pomnite tovariši????????? :angry:

Objavljeno
ICE a nisi sam rekel, da na dotični temi (splošno) teče resen pogovor in da je smetenja treba prestaviti v kr neki ali kak drug forum,.... <_<

jah...... naj bi,da. :rolleyes:

Objavljeno
Ne dajem podpore klubu, ki ima na vesti motorista in to še mojega prijatelja!Še pomnite tovariši????????? 

In komu zdaj ne daješ podpore ? :o

Sej smo na isti strani (vsaj mislim) :D

Objavljeno

Kaj je ta novica o HA 100% potrjena al so samo govorice...da se ne sekiramo zastojn! ;)

Objavljeno
Kaj je ta novica o HA 100% potrjena al so samo govorice...da se ne sekiramo zastojn! ;)

Novice Plus petek 16.maj 2003 .

A nis od začetka bral teme.

Sej če članek nebi bil tako dolg ( cela stran ) bi ga prepisal. :D :D

Objavljeno

Zdej bojo imel še več razlogov, da se bojo delale piz...... še naprej. Baje je Boboxsi vidu, da so se tud Piloti preimenoval. Res bo na kakem zboru še veselo. :blink:

Objavljeno

1. Novice niso novice, pač pa je treba na karbit pljuvat. To se prodaja. Preberi članek, pa boš videl, da je avtor zapisal vsemogoče (morda prenesel, prevedel, strnil, , našudral Hellse, Rollingstonse, Dansko, Švedsko, Timbuktu in Polinezijo,....in druge štorije ob tabornem ognju, bratje Grimm, Delo, avtoterapevtse pisarije, ali pa kaj takegain končal z baje Satan's, pa še to je Grega (predsednik SB) zanikal

2. Sem jih poklical, povprašal, pa je bilo tako, kot je Grega rekel.

3. Seba (podpredsednik ) pravi, da o tem ni bilo d o s l e j nobenih pogovorov.

4. Pridite v njihov klub v Trbovlje (je odprt osd 15.00 naprej) in jih vprašajte, če vam pisana beseda ni dovolj.

Srečno

GrandPa ;)

;)

Objavljeno

4. Pridite v njihov klub v Trbovlje (je odprt osd 15.00 naprej) in jih vprašajte, če vam pisana beseda ni dovolj.

Srečno

GrandPa ;)

;)

.....jap, pa še pir imajo, pa čeprav samo laško, po ugodni ceni. Če ga pa je preveč, pa še prespiš lahko tam.

Objavljeno
Zdej bojo imel še več razlogov, da se bojo delale piz...... še naprej. Baje je Boboxsi vidu, da so se tud Piloti preimenoval. Res bo na kakem zboru še veselo. :blink:

Ko vsaj na zborih ne bi delali pizdarij...mislm da so se predlani v Brdih neki garbali..... :ph34r:

Objavljeno

Ko vsaj na zborih ne bi delali pizdarij...mislm da so se predlani v Brdih neki garbali..... :ph34r:

Ne se bat.

Bilo je nekoč........

Objavljeno

Upam da je bilo.....in da več ne bo....ker meni pokvarijo zbor če so sovražno nastrojeni.. :ph34r:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!