Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Včeraj je en kolega zvedu, da s hellsi ne bo nič še vsaj kakih šest let, kolikor pač traja pripravniška doba. Tako, da ni panike. ;)
Guest 1 Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 (popravljeno) Včeraj je en kolega zvedu, da s hellsi ne bo nič še vsaj kakih šest let, kolikor pač traja pripravniška doba. Tako, da ni panike. ;) kar se mene tiče res ne - čez toliko časa bom verjetno že dal moped v penzijo ;) Popravljeno Maj 25, 2003. Popravil 1
Pervy Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Vse se je začel,ko so angeli začel k nam v MC-je prihajat po "prispevke",za varnost kao :blink: ,žirovci so odklonili ponudbo in kva majo zdej,ne smejo ven iz slovenije z motorjem(če bi jih vidl bi blo zlo hudo). :o :blink: zanimivo, prvič slišim kaj takega? no mislim, da brezveze paniko zaganjate, sploh ker vidim da očitno nekateri poznate te stvari samo iz slovenskih novic in podobnih "insiderskih" in verodostojnih virov. pustite času čas, pa se bomo pogovarjali ko se bo res kaj dogajalo, ne pa da se tu natolcuje do nezavesti! <_<
YZFgeorge Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 (popravljeno) Panika se širi med slovenskimi motoristi........na čelu z Thundercatom. Tudi mene že grabi panika!! HELLSI PRIDEJO............VSI BOMO UMRLI!!!!!!!!!! :( :ph34r: Popravljeno Maj 26, 2003. Popravil YZFgeorge
Guest 1 Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 jasno da bomo umrli atispamisluvečnoživetpress :blink:
DRAGON Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Panika se širi med slovenskimi motoristi........na čelu z Thundercatom. Tudi mene že grabi panika!! HELLSI PRIDEJO............VSI BOMO UMRLI!!!!!!!!!! :( :ph34r: jasno da bomo umrli atispamisluvečnoživetpress :blink: (jestbomživuvečnopress) STRAH JE LEPA REČ :ph34r: SUPORT YOUR LOCAL BIG RED MACHINE :ph34r: 81 :ph34r:
SiR Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Človek se res nasmeji ob tejle razpravi :)
Zoolo Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Teb' se smeji? :o :huh: Jst tuki gor vidim predvsem vrtec k namesto pravljic posluša in gleda X Files, plus zametke neke kolektivne paranoje, ... nope nič smešnega. :unsure: :blink: :huh: :lol:
marijan Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 rabijo psihologa ali psihiatra ali že kar one v črnih oblekah? :D :D
Thundercat Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Panika se širi med slovenskimi motoristi........na čelu z Thundercatom. Tudi mene že grabi panika!! HELLSI PRIDEJO............VSI BOMO UMRLI!!!!!!!!!! :( :ph34r: A spet težiš...jst nisem te teme odpru...lahko pa napišem svoje mnenje vanjo....mene ni strah njih ker z njimi ne bom imel opravka...ni mi pa všeč njihov način..in potemtakem mi niso všeč....mi pa ni vseeno kaj se v Sloveniji dogaja sploh ne na Motociklističnem področju :ph34r:
SiR Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Glavno je, da vsi vse vemo o vseh zadevah :)
SPIDI Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 motosvetovec = vseved :D Maj jaz ne bom vozu mazde :rolleyes: :blink: :blink: :ph34r:
Mustang Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 rabijo psihologa ali psihiatra ali že kar one v črnih oblekah? :D :D Ja tole je pa moja življenjska prilika! z mojim HD-jem se lahko infiltriram med njih in jim nudim psihoterapijo! :blink: Samo ne se potem čudit, če boste brali v cajtengih, da je neki motorist naredil samomor; najprej se je 15x zabodel v hrbet, nato privezal na zadnji konec motorja in se pri hitosti 120 kmh vlekel 50 km po asfaltu, se nato razkosal in zmetal vse skupaj v Ljubljanico. Tipičen samomor pač. :ph34r:
DRAGON Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Zdej bojo imel še več razlogov, da se bojo delale piz...... še naprej. Baje je Boboxsi vidu, da so se tud Piloti preimenoval. Res bo na kakem zboru še veselo. :blink: Ko vsaj na zborih ne bi delali pizdarij...mislm da so se predlani v Brdih neki garbali..... :ph34r: Zelo mi je žal ampak to je bil nek drugi Slo MC, ki ga zdaj ni več.
DRAGON Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Vse se je začel,ko so angeli začel k nam v MC-je prihajat po "prispevke",za varnost kao :blink: ,žirovci so odklonili ponudbo in kva majo zdej,ne smejo ven iz slovenije z motorjem(če bi jih vidl bi blo zlo hudo). :o :blink: zanimivo, prvič slišim kaj takega? no mislim, da brezveze paniko zaganjate, sploh ker vidim da očitno nekateri poznate te stvari samo iz slovenskih novic in podobnih "insiderskih" in verodostojnih virov. pustite času čas, pa se bomo pogovarjali ko se bo res kaj dogajalo, ne pa da se tu natolcuje do nezavesti! <_< Ej tle pa se že pretirava saj to so ljudje. Meni niso prav nič slabga naredili pa sm jih že večkrat srečal. No , naj kdo pove ki je že znjimi imel kakšen problem. Vem le to, da ko sm menjaval varovalko na motorju mi je vstavil in vprašal če mi rabi pomoč, par drugih pa je le potroboilo. In naši satani so prav tako OK in seveda so vedno za pir- ZAKON
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se