Ižanc Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 Lep pozdrav! Glede na novo zakonodajo so se v naši "preljubi" firmi odločili, da sprejmejo skep po katerem moramo porabiti lanski dopust do 30.6.2003 in ker mi je ostalo še nekaj dragocenih dni sem se odločil, da jih koristim kar je vsekakor boljše kot da mi izpuhtijo v neznano. Moja ideja je, da zapustim našo deželico na njen praznik (25.junij) in krenem proti jugu se pravi v našo prejšnjo skupno državo. Cilj potovanja še nimam določen bi pa verjetno obiskal predvsem obmorska mesta vse tja do Črne Gore. Prihod domov predvidevam za 29.junij. Priporočam se za vaše predloge in ideje, če pa še kakšen podobne probleme kot jaz in se odloči, da gre zraven pa še toliko boljše. Ižanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 (popravljeno) hmmm ... kaj pa če ... tkole ene 25% si dam, da grem zraven :) Popravljeno Maj 19, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 povejta kje bosta pa se v črni gori dobimo , grem 15 junija :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ižanc Objavljeno Maj 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2003 (popravljeno) povejta kje bosta pa se v črni gori dobimo , grem 15 junija :D Še nimam nikakršnih planov vsekako pa ti sporočim pred 15 junijem, saj bom takrat že malce več vedel. Ižanc Popravljeno Maj 19, 2003. Popravil Ižanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 prav :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se