.T. Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 V soboto bo v Zalogu pri LJ ze dvanajsto srecanje motokluba Wayski. A gre tja tudi kdo z Motosveta? Tadej
Thundercat Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 je odveč če napišem da mogoče pa ja.....če bo lep dan :D
D.J. Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 kje točno pa bo to? zalog kolkrtolko poznam
AlterMann Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Če ne bo odpadel iz internih razlogov, pol pridem. :rolleyes: ;)
Biba Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Uradno vas obveščam, da zbor bo. Iz internih razlogov pa smo naročili tudi lepo vreme za vse obiskovalce, tako da upam, da se vidimo v čimvečjem številu!
smeško Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 jest bi šel, če bo lepo vreme seveda! B) kdaj bi se pa ti odpravil?? (delam do 12-ih)
Sanda7 Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 (popravljeno) je odveč če napišem da mogoče pa ja.....če bo lep dan :D Sicer imamo glih en piknik,ampak tundercat dej poklič me če boš šel,bi šla zraven za par urc Popravljeno Maj 22, 2003. Popravil Sanda7
Dave Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Vse kaze da pridem... Verjetno se bom sel najprej se mal vozit kam...
Max Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Vse kaze da pridem... Verjetno se bom sel najprej se mal vozit kam... Kam vozit, seveda na Skofljico oldtimerje mal ;) , precekirat pol pa naprej.... :D Aja, pa na Wayske tut pridemo B)
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Ej naj gdo napiše pot do prizorišča,kr nimam pojma kje je to
Hanzi Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Mislim da je to vse skupaj nekje v Zalogu pri Ljubljani bolj natančno bo moral pa kdo drug napisat :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 No glavno da vem v katerem koncu je pol pa bojo verjetno označbe
Wobewt Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Se ne da falit, še precej od Zaloga naprej...Pridema!
D.J. Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 (popravljeno) provzaprov priporočam motoristom iz primorskih in notranjskih koncev ogled dirke v Pivki, ki jo organizira kart club pivka, jutri tekma bo z karti in motorji vseh klas...enduro, SM, cestni...šta ti srce poželi...lahko se prijavite tudi sami http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=ST&f=20&t=4992 Popravljeno Maj 23, 2003. Popravil D.J.
smeško Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 jest pa še ene par motoristov jutr pridemo pogledat, Tadej če si za to da se tja skupej zapeljemo sporoč!
Thundercat Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Pridesmo okoli štere...upam da bo lepo ...na tem zboru še nisem bil....si težko predstavljam zbor v ljubljani...(okolici) :blink:
CAPIROMZY Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Če kdo vpraša- vreme bo zihr :P :P jst pridem B) B)
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 Boboxsi in jaz tud prideva. Verjetno mal kasneje.
.T. Objavljeno Maj 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 jest pa še ene par motoristov jutr pridemo pogledat, Tadej če si za to da se tja skupej zapeljemo sporoč! Ob 16:00 smo zmenjeni na crpalki v Polju. Po Zaloski iz Lj. cez obvoznico, 2 km, edina Petrolova crpalka na desni strani. Tadej
Thundercat Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 Evo čez deset minut startama.....upam da najdemo...drgač pa..... <_<
Max Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 Hmmmm... Bil tam z mojo 1/2 ze dopoldan... Od 12:00 do 13:30 so se postaljali sotor in motorjev nas je bilo le cca. 20.. Po popiti pijacki sva se odkotalila druzinskim obveznostim naproti... Vmes sva se ustavila tudi na Skofljici na oldtimerjih ;) :D
lojzi Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 In kje je obsežnejše poročilo??? Tisti, ki nismo mogli (raje sem se mal vozu) bi radi prebrali, kera je spet Pepetu? Mislim ukradla čik ;) B)
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Smo pršli tja okrog pol pete...je bilo že kar nekaj motorjev...lep zborček....bili smo s par motosvetovci s Tadejem na čelu... :ph34r:
.T. Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 In kje je obsežnejše poročilo??? Tisti, ki nismo mogli (raje sem se mal vozu) bi radi prebrali, kera je spet Pepetu? Mislim ukradla čik ;) B) Ob 16-tih smo na pumpo prisli Sanda 7, Thundercat&Lady, Pahorini, Twix, Kekec III, Klimbra, Lidija, SPIDI. Nato smo skupaj krenili proti zboru. Nekaj sto metrov pred vhodom je Sanda 7 nalozila SPIDIJA in ga pripeljala na zbor. Drugace bi moral kot pesak placati vstopnino. Na zboru je bilo kar nekaj motorjev. Prisel pa je tudi HANZI in to na berglah. Bravo HANZI! Z njim je bila seveda tudi Monika. Prisli so tudi Roby Cop, Dawe, Tratnjak Damjan, Bobo, Strom&Lady. Ogledali smo si igre. Po igrah je vecina Motosvetovcev odsla. Prisli so pa novi: Smesko, Capiromzy, BMW, Gugo, Zarja. Nekdo je imel na zboru studi fantovscino in so ga privezanega na krizu z motorjem vlekli sem ter tja. Na koncu je pristal v potoku. Lahko se je videlo nekaj pripravnikov za Hellse, pa eno ful hudo bejbo blondino, ki se je nato odpeljala na R1. Ker je bil zbor v blizini LJ, je bilo znanega folka veliko, predvsem iz OTP scene. Bolj, ko je padala noc, bolj se je hladilo (blizina gozda in vode!), bolj je folk odhajal. No ob 23:30 sem na moje veliko veselje srecal se enega frenda, za katerega sem mislil, da je ze cisto pozabil na motorizem & stuff, pa me je presenetil z novim Drag Starjem. No pa sva se z njim malo pocvekala. prezebel od mraza sem med zadnjimi odsel okoli pol ene. Striptisa pa baje ni bilo. Skoda tudi, ker niso tako kot lansko leto igrali Sausages. Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se