hotschko Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 Že kar nekaj časa nazaj se mi je porodila ideja za izvedbo enodnevne vožnje s približno traso LJ - Tolmin - Vršič - Korensko Sedlo - Ljubelj - Jezersko - Pavličevo sedlo - ... - Dravograd - Route 69 - Radlje ob dravi ... skratka vsi najlepši prelazi in ceste ob severni meji na obeh straneh SLO - A meje. Nekako sem si zamislil, da bi to vožnjo naredil v četrtek pred Bikers Weekendom, s končnim ciljem zvečer na prireditvenem prostoru. Ker to letos nima preveč smisla še vedno pa bi takšno "furco" rad naredil zbiram predloge in morda zainteresirane, ki bi se priklučili takšni ekpediciji ... Govorimo o približno 500-600 kilometrov v glavnem gorske vožnje v enem dnevu. Primerno bi bilo tudi spanje nekje na štareskem, ali pa ... predlagajte. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 ze dvakrat naredil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2003 ze dvakrat naredil. :) Imaš morda kakšen koristen napotek ... česa ne spustit, čemu se izognit, itd ... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 tudi že naredil, a misliš na pavličevem obrnit in nazaj po avstrijski strani do dravograda. pol sploh ne rabiš iti v slovenijo, greš preko pliberka v labod, tudi lepe ride samo ni prelaz, pol pa na rute :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 kaj hoces? turisticni opis ali stanje na cesti? ce turisticno,kar sklepam da ne bos sel,potem se ustavi na vsakem prelazu vsake toliko in se naglej.stanja na cesti ti ne morem povedati,saj sem zadnjic to turo izvedel leta 1999. edini napotek tako na hitro,nacrtuj turo tako,da ne bos vozil nekih obvozov; jezersko-pavlicev prelaz npr. je po AUT strani cca. 30 min po slovenski pa dobro uro in pol minimum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PEROVIČ Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 ze dvakrat naredil. :) Imaš morda kakšen koristen napotek ... česa ne spustit, čemu se izognit, itd ... ? Nič ne sprašuj nič ne načrtuj,samo vozi Miško ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2003 ze dvakrat naredil. :) Imaš morda kakšen koristen napotek ... česa ne spustit, čemu se izognit, itd ... ? Nič ne sprašuj nič ne načrtuj,samo vozi Miško ;) saj grem na koncu vedno tako ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 Route 69 si bom tudi jaz enkrat šel ogledat. Zgleda kar zanimivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 povej - koroški guzzisti jo tudi radi prevozimo, kakor tudi motosvetovci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Jest bi šel tole, ampak dvomim, da bi odpeljal celo traso. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 vceraj sem se popoldne potepal med jezerskim in kuzmo.210 km in 3,5 ure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Hja, če ne boste tole prehitro izvedli in bom jaz že imel kupljeno in ulavfano kawo, se sigurno pridružim vsaj en del, če že ne celo. Odvisno, kako mi bo odgovarjal tempo. Se bo treba na nov moped malo navadit! Furca je zelo mamljiva! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 (popravljeno) Hmm... jst bi Pavličevo sedlo spustil (mal ostri zavoji za cestake) in se spustil z Jezerskega do Železne kaple in po Avstrijski strani naprej (cesta lepša, prometa malo)... Popravljeno Junij 2, 2003. Popravil ak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Hmm... jst bi Pavličevo sedlo spustil (mal ostri zavoji za cestake) in se spustil z Jezerskega do Železne kaple in po Avstrijski strani naprej (cesta lepša, prometa malo)... ne nebi ga spustil ... matr ... tanajlepši konc bi stran rezal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 (popravljeno) Mene štej zraven. In če bo treba lahko na našem vikendu v prlekiji prespimo. Za kakih 5-7 ljudi je placa noter za spat, drgač pa je velik placa tut zuni. Edino WC je na štrbunk, umivanje pa iz lavorja Popravljeno Junij 2, 2003. Popravil Mačica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Kdaj bi vi tole speljali in če boste, kakšen tempo? Če bo preveč forte in pred 20.6. pol zame ne bo izvedlivo. Obveznosti. Aja, zame pride prav le vikend, med tednom ni mogoče. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) V bistvu sem mislil, da bi šli lepo počasi lahko skupaj, lahko vsak po svoje in Soloridersko. Skupaj bi štartali in se nekje konec dneva spet dobili na pijači, večerji ... moto zboru. Vmes lahko počasnejši po želji spuščajo dele poti in krajšajo turo brez težav. Ali pa se ostalim pridružijo malce kasneje ... ali pa se karavani priključijo drugje ... variant kolikor hočeš ... skratka ... tko na izi ... da bo vsem prav :) Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 To si vse lepo zapisal, da počasi, kakor komu ugaja in tako naprej :) Ampak. :angry: Vedno je kak ampak. :huh: Nisi zapisal: kdaj? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 To si vse lepo zapisal, da počasi, kakor komu ugaja in tako naprej :) Ampak. :angry: Vedno je kak ampak. :huh: Nisi zapisal: kdaj? :P Jaz sem zraven. ( mogoče bom fiftyja zadi vzela s sabo, če se bo lepo obnašal B) :rolleyes: ;) ) Pridruživa se vama na cesti proti Tolminu - odcep Kanomlja - Oblakov Vrh. B) Pa res..... sam KDAJ? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) Pa res..... sam KDAJ? :o en pameten predlog za termin :) ... Bikers Weekend sobota ... 28. Junij :) Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Pa lih k smo u Dolomitama... :( Že zarad WC-ja na štrbunk se splača Mačicinega :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) Pa res..... sam KDAJ? :o en pameten predlog za termin :) ... Bikers Weekend sobota ... 28. Junij :) Kar se mojih obveznosti tiče, mislim, da bo termin kar uredi. Ja no, upam, da bom izpit, ki sem ga včeraj pisal naredil, ker drugače imam nov rok 4.7.2003 in upam, da mi ne pride kaj vmes nepričakovanega. Zaenkrat mi datum kar ugaja, tako, da bi mi kar pašalo to turo odpeljat. Upam, da se ne bodo sam cestaki dobili, ker pol odpadem. Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 (popravljeno) Upam, da se ne bodo sam cestaki dobili, ker pol odpadem. Pozdrav od Roberta Robert, tut jst mam endurco, tko, da ni panike. Popravljeno Junij 4, 2003. Popravil Mačica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Upam, da se ne bodo sam cestaki dobili, ker pol odpadem. Pozdrav od Roberta Robert, tut jst mam endurco, tko, da ni panike. Ja, se strinjam s teboj. Sam štos je da ti imaš endurco z najmanj 600 ccm, jaz pa imam Viragco 250 ccm. Ja no, me boste pa mal počakali. ;) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Sam štos je da ti imaš endurco z najmanj 600 ccm, jaz pa imam Viragco 250 ccm. Ja no, me boste pa mal počakali. ;) Pozdrav od Roberta Robert ni panjike ... kot rečeno lahko izpuščač ali poenostavljaš dele poti ... ali pač prideš malo kasneje na cilj ... važno je sodelovati, ne zmagati ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se