Max Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 (popravljeno) in tvoje ogrevane ročke? :P :P Po anatomiji sodec ogrevanO rockO! ;) :rolleyes: :lol: Popravljeno Julij 28, 2003. Popravil Max
Lucky Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 9.-ti BIKER DAYS, PULA, Marsova Poljana 1.-3.8.2003. WhereTF je pa to? Najbrž vseeno puntižela, sej tam je res podobno Marsu.
Windsurf Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 S Petro prideva 100%, kontakt preko SMS... LP Windsurf
Zoolo Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 9.-ti BIKER DAYS, PULA, Marsova Poljana 1.-3.8.2003. WhereTF je pa to? Najbrž vseeno puntižela, sej tam je res podobno Marsu. Lucky nepotrebno vprašanje, kje to je?! Hej stari če falimo, bomo pa svoj žur naredil tam k se bomo ustav'l, ... heh PARTY ON!
Wobewt Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 Upam, da gdo shiba u soboto, ni wsi u petek B) C Ya There! Prej pa še mal sprobat Benellije na pisto...
LuCy Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 9.-ti BIKER DAYS, PULA, Marsova Poljana 1.-3.8.2003. ULAZ BESPLATAN!!! PETAK GARDENIA STRIPTIZ SUBOTA DOUBLE DOSE EROTIC SHOW NEDJELJA BARELY LEGAL SHOW COOL SHAKES Evo tukaj je cel spored in mesto dogajanja. Ravno skopiral iz mojega e-maila. To mi deli ;) :P :D :lol: A že spet :huh: B) :huh: :ph34r:
marem Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 9.-ti BIKER DAYS, PULA, Marsova Poljana 1.-3.8.2003. ULAZ BESPLATAN!!! PETAK GARDENIA STRIPTIZ SUBOTA DOUBLE DOSE EROTIC SHOW NEDJELJA BARELY LEGAL SHOW COOL SHAKES Evo tukaj je cel spored in mesto dogajanja. Ravno skopiral iz mojega e-maila. To mi deli ;) :P :D :lol: A že spet :huh: B) :huh: :ph34r: Lucy ti sam glej da bodo baterije na digitalcu polne :P :P :P :D B)
LuCy Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 Fotkanje je itak samo izgovor, da lahko gre v prvo vrsto pred oder :rolleyes: ;) (fotknebostenikolvidlpress :P ) PS: Vzamembesedonazajcenemenauhotussabovzet B)
marem Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 SICER PA MU TI ODPLEŠ MOGOČE NE BO TOOOK RINU NA MOTOZBORE (STRIPTIZSHOW-e) kaj ti misliš :P :P :P
kekec III Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 Evo, še jst pridem z družbo :) računaj name.... :rolleyes: in tvoje ogrevane ročke? :P :P Mačica, vidim,da je moj dober sloves prišel tudi do tebe... B)
AlterMann Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 Alo družba! Tudi Kamničani pridemo, žal brez Alter Mann-a. A ni alterman napisu da gre za dva tedna na Hvar. Takrat bi se že moral vračat s hvara če se ne motim. No potem pa brez njega, pa brez mene tudi :( Sm nekje slišu, da pride tudi On. ;) :rolleyes:
Max Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 SICER PA MU TI ODPLEŠ MOGOČE NE BO TOOOK RINU NA MOTOZBORE (STRIPTIZSHOW-e) kaj ti misliš :P :P :P Glej, no glej :unsure: :blink: Mogoc mas prou, ma kaj mogoc, ziher si zadeu cesa ni nkol zadojsti :rolleyes: :P Sam, gdo bo pa delou, ce bomo skoz sam striptize vsaki dan gledal :unsure: :huh: Ampak zadnic vas je pa zmatral uno vlecenje za prasca :rolleyes: ;) :D Pa ne okol govort :lol:
Max Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 PS: Vzamembesedonazajcenemenauhotussabovzet B) Always & povsod, ko rit pa srajca :)
horny twin Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Da se ne obste preveč zgubljali. Marsovo polje je ob obvoznici okoli Pule in sicer desno proti centru. Prostor boste videli že iz ceste, ker je ob samem križišču. Ko boste v Puli samo sledite znakom za Verudelo.
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Da se ne obste preveč zgubljali... ...Bomo pa nach Pula skup odjadral. Nekako se mi zdi, da bo ta podaljsan vikend bolj moker od casa do casa, tak da je deznikombinezonobveznaoprema <_< ;) B)
Manu Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Moker bo, moker. :) Že v petek popoldne se bo proti večeru začelo oblačiti, obeta se močnejše rosenje, morda se zna zgoditi celo nekaj kapelj - napovedane pa predvsem za slovensko primorje :rolleyes: :blink: MAX - NevemzakajbimoraliuporabljatidežnikombinezonPRESS :o Hudiča! :blink: :o Sem kaj zamudila ali pa me je morda EMŠO začel na trenutke puščati na cedilu? :unsure: :huh: :( <_< ;) :P
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) Moker bo, moker. :) MAX - NevemzakajbimoraliuporabljatidežnikombinezonPRESS :o Hudiča! :blink: :o DeznoopremomorasoblecicenezelisprevazatiodvecnekolicinevodePRESS :rolleyes: :) Ali pa tudi ne, ce te na motorju ne ovira moker kombinezon :D :unsure: Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil Max
Lucky Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Da se ne obste preveč zgubljali. Marsovo polje je ob obvoznici okoli Pule in sicer desno proti centru. Prostor boste videli že iz ceste, ker je ob samem križišču. Ko boste v Puli samo sledite znakom za Verudelo. Mater, a pol to ni več tam pri Puntiželi? A je sploh ob morju?
horny twin Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Nope, Biker days so na kopnem, na bivšem vojaškem poligonu. Do morja, ki je uporabno za kopanje je ca 700 m do 1km, do pogleda na morje, natančneje zaliv Bunarina pa ca 300 m. Bo pa v Puntiželi na istem mestu Twin Horn Beach Party, ki pa je, kot sem navedel ze prej zadnji teden v avgustu.
Windsurf Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Danes sem si ogledal teren za jutri... upajmo, da bo ostalo suho... zdaj je sicer prah, če bo mokro, pa katastrofalno blato! LP Windsurf
Lucky Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Nope, Biker days so na kopnem, na bivšem vojaškem poligonu. Do morja, ki je uporabno za kopanje je ca 700 m do 1km, do pogleda na morje, natančneje zaliv Bunarina pa ca 300 m. Bo pa v Puntiželi na istem mestu Twin Horn Beach Party, ki pa je, kot sem navedel ze prej zadnji teden v avgustu. Pa kolikokrat se mislijo še selit, mater?! :angry: Kva jim je pa manjkalo pri Puntiželi? Lani je bilo tam prav kewl. B)
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) ...če bo mokro, pa katastrofalno blato! Rock Otocec #2 ;) :D Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil Max
LuCy Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Škoda, če ni morja zraven, tako da lahko skočiš noter direkt iz šotora :(
SiR Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Škoda, če ni morja zraven, tako da lahko skočiš noter direkt iz šotora :( se pač z mopedom pelješ do morja, ali pa maxa zajahaš, pa gremoooo :)
kekec III Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Kedaj se bode organizirala skupina ,ki bo v soboto odšla va Pulo ? In kje se dobite (dobimo) ? :ph34r: Paviljon ? Kakšni predlogi... :ph34r:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se