Max Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 In kje se dobite (dobimo) ? :ph34r: Paviljon ? Kakšni predlogi... :ph34r: A bi ti sel v Pulo in/ali Ankaran? :unsure: :)
batzajla Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 no,kolk ukradenih motorjev,razbitih glav itd. v puli?... ah ne,sej verjamem da je blo dobro ;)
Wobewt Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Welik razsutkov, predvsem alkoholnih :rolleyes: B) , mopedi so se še kr držal zglayenga asfalta B)
kekec III Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 In kje se dobite (dobimo) ? :ph34r: Paviljon ? Kakšni predlogi... :ph34r: A bi ti sel v Pulo in/ali Ankaran? :unsure: :) ,..bil v Puli... :P in pozneje še v Ankaranu... :)
kađiva Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 moj pogled na bikers weekend-plac je bil boljši,kot lan organizacija pa slabša,pa še dogajal se je na cesti bolj malo,v petek sta dva madžara s sreetfighterji (nastopala sta tudi v g.radgoni na slo motoshowu) hotela neki pokazat pa sploh nista mogla zaradi folka,ki se ni umaknil s ceste pol sta pa obupala in šla v svoj boks-šotor,tudi brez nesreč ni šlo eden se je s cbr1100 mal po tleh vrgu,da so mogl rešilci pridet,bilo je pa velik slovencev dol upam,da bo drug let bolj :)
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ,..bil v Puli... :P in pozneje še v Ankaranu... :) ...bli v Ankaranu... B) in pozneje še v Puli. :o
Max Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 ...pozneje še v Ankaranu... :) ...bli v Ankaranu... B) ... Me too! B) ...pozneje, ob 2h bil doma...
volk Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Če primerjam št. Slovencev z obiskom ko je bilo to še v Šijani in obiskom Twin Hornov, jih bilo je malo Organizacija se mal popravlja, tud lokacija boljša od Puntižele(stvar subjektive) Zamal pa se mi zdi in tudi marsikomu drugemu tud, nateg okol plačila 50kun za kampiranje. Če že napišejo na vabilo, da je zastonj naj tudi ostane tako Žur bil je dober :P :D :P Vse se pa ne pove(pa tud morem ne :blink: )
stigmata Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 B) Sem vedla da mi ne bo žal da sem se samo mimo peljala B)
Manu Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Ob dveh popoldne je bilo prizorišče dokaj mirno. In se nama je zazdelo, da tle ni pa res nobenga žura in sva KAR šla. :blink: In potem sva se z Alterjem, eWe, Matjažem, Janezom in Aleksandrom Hubadom :rolleyes: (+lady D) + ( v bližini so bili življenja naveličani Zoolo, Maša, Lucky+lady) kopala na ZLATNIH STJENAH.... p.s. Z Alterjeve strani je prikrito potekalo tekmovanje " v joških" :blink: F je dolgo časa vodil, po veličastnem vstajenju Maše in Darje naravnost iz vode ven ( kakor dve Afroditki iz morskih pen na Cipru), pa je zasedel šele 3. (z besedo TRETJE) mesto :o :o :o Razočarana in totalno v depri sva zapustila Pulo, Zlatne stjene, motozbor in sve po spisku in lagano turistički ODDRVELA nazaj...... seveda - v Umag!!!! B) K Lindi na plažo. :ph34r: Bilo je ....:rolleyes: :) :D
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Bil tu.....ampak sam na Avtopralnici.....motopralnici......ma nekje!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se