Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
In kje se dobite (dobimo) ?

:ph34r: Paviljon ?

Kakšni predlogi...

:ph34r:

A bi ti sel v Pulo in/ali Ankaran? :unsure: :)

Objavljeno

no,kolk ukradenih motorjev,razbitih glav itd. v puli?...

ah ne,sej verjamem da je blo dobro ;)

Objavljeno

Welik razsutkov, predvsem alkoholnih :rolleyes: B) , mopedi so se še kr držal zglayenga asfalta B)

Objavljeno
In kje se dobite (dobimo) ?

:ph34r: Paviljon ?

Kakšni predlogi...

:ph34r:

A bi ti sel v Pulo in/ali Ankaran? :unsure: :)

,..bil v Puli... :P

in pozneje še v Ankaranu... :)

Objavljeno

moj pogled na bikers weekend-plac je bil boljši,kot lan organizacija pa slabša,pa še dogajal se je na cesti bolj malo,v petek sta dva madžara s sreetfighterji (nastopala sta tudi v g.radgoni na slo motoshowu) hotela neki pokazat pa sploh nista mogla zaradi folka,ki se ni umaknil s ceste pol sta pa obupala in šla v svoj boks-šotor,tudi brez nesreč ni šlo eden se je s cbr1100 mal po tleh vrgu,da so mogl rešilci pridet,bilo je pa velik slovencev dol

upam,da bo drug let bolj :)

Objavljeno
,..bil v Puli... :P

in pozneje še v Ankaranu... :)

...bli v Ankaranu... B)

in pozneje še v Puli. :o

Objavljeno
...pozneje še v Ankaranu... :)

...bli v Ankaranu... B) ...

Me too! B)

...pozneje, ob 2h bil doma...

Objavljeno

Če primerjam št. Slovencev z obiskom ko je bilo to še v Šijani in obiskom Twin Hornov, jih bilo je malo

Organizacija se mal popravlja, tud lokacija boljša od Puntižele(stvar subjektive)

Zamal pa se mi zdi in tudi marsikomu drugemu tud, nateg okol plačila 50kun za kampiranje. Če že napišejo na vabilo, da je zastonj naj tudi ostane tako

Žur bil je dober :P :D :P

Vse se pa ne pove(pa tud morem ne :blink: )

Objavljeno

B) Sem vedla da mi ne bo žal da sem se samo mimo peljala B)

Objavljeno

Ob dveh popoldne je bilo prizorišče dokaj mirno. In se nama je zazdelo, da tle ni pa res nobenga žura in sva KAR šla. :blink:

In potem sva se z Alterjem, eWe, Matjažem, Janezom in Aleksandrom Hubadom :rolleyes: (+lady D) + ( v bližini so bili življenja naveličani Zoolo, Maša, Lucky+lady) kopala na ZLATNIH STJENAH....

p.s.

Z Alterjeve strani je prikrito potekalo tekmovanje " v joških" :blink:

F je dolgo časa vodil, po veličastnem vstajenju Maše in Darje naravnost iz vode ven ( kakor dve Afroditki iz morskih pen na Cipru), pa je zasedel šele 3. (z besedo TRETJE) mesto :o :o :o

Razočarana in totalno v depri sva zapustila Pulo, Zlatne stjene, motozbor in sve po spisku in lagano turistički ODDRVELA nazaj...... seveda - v Umag!!!! B)

K Lindi na plažo. :ph34r:

Bilo je ....:rolleyes: :) :D

Objavljeno

Bil tu.....ampak sam na Avtopralnici.....motopralnici......ma nekje!!!!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!