Gregs Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Banda! Me zanima, kje se da kupiti tiste mehurckaste folije, ki se uporabljajo npr. za posiljanje CDjev v kuvertah, da se ne poskodujejo?! Seveda me zanima vecja stvar, ker zelim z njimi oviti originalne plastike motorja in jih lepo spraviti, pa da se ne poskodujejo in popraskajo. Ce kdo ve, kje bi se dalo to dobiti, naj mi napise. Hvala.
Ice Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 tole http://www.dm-folien.de/074page.htm mogoce?! naslov je spodaj.nemcija. tukaj so poceni http://www.industriebedarf.de-gewerbe.de/L...sterfolien.html glej "luftpolsterfolien" drugace google -> luftpolsterfolien.uzivaj. :)
VETER Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 Banda! Me zanima, kje se da kupiti tiste mehurckaste folije, ki se uporabljajo npr. za posiljanje CDjev v kuvertah, da se ne poskodujejo?! Seveda me zanima vecja stvar, ker zelim z njimi oviti originalne plastike motorja in jih lepo spraviti, pa da se ne poskodujejo in popraskajo. Ce kdo ve, kje bi se dalo to dobiti, naj mi napise. Hvala. Če kaj prideš v Žalec :rolleyes: , boš lahko kupil folijo brez težav in sicer sem jo zadnjič videl v tehnični trgovini Agrina skupin ERA :D . Jo prodajajo na metre .širina je pa cca 1,5m. Če poš rabil točne podatke, kje je trgovina pa se lahko zmenima kasneje. Drugače bi pa jaz pogledal v Lj. v ASTRI, tam imajo ponavadi takšne zadeve, čeprav nisem 100%. :unsure:
Gregs Objavljeno Maj 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Hvala vsem.. danes sibam v Baumax ali Bauhaus...
Gregs Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 MImogrede: preverjeno Baumax in Merkur v BTC nimata teh folij....
hotschko Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 MImogrede: preverjeno Baumax in Merkur v BTC nimata teh folij.... Astra tehnična trgovina --- za bežigradom ali v centru ... tam bi skoraj moral imet ... pa prej poklič, da ne boš zastonj okoli hodil ;)
Cegi Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 V firmi smo jo prejšni tedn kupili baje v Astri v Ljubljani - celo balo. Drugače nam jo je pa pripeljala firma: KSI D.O.O. POT POD GRADIŠČEM 0N (04) 277 05 50 (04) 277 05 55 Več pa ne bi vedel.
J Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 A bubblewrap? Odlična stvar za pokat med prsti :D Ko sem si razkantal desno roko na krosu, mi je doktor priporočal, da za okrevanje stiskam mehurčke med prsti. Tudi jaz si bom kupil kakšen meter.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se