SiR Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Zelooo všeč. By PIA motors (Nemčija). Jap, za po mestu idealen :)
J Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Pismo sem jaz en firbec! Kaj sem lih moral to odpirat, in to takoj po večerji, zdaj me pa vse zvija!
J Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Yeah, gotta love it! It's a very effective laxative!
smeško Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 grdo! :huh: mene spominja na Mad Max varianto :blink: me prav zanima kako se tole kej pelje, ker je sigurno veliko težji od navadnih SM motociklov...
SiR Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Le kje bi človek staknil takšen prdnji blatnik z žmigavci in takšen zadek? B) :rolleyes:
J Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 (popravljeno) No razen, "Mam, where's my sickybag, everyone else has one?!", je to resna tema in moje mnenje vlečem iz primerjave s ta navadnim, ki sem ga imel. Ze ta navaden je malo čuden, če ga gledaš od zadaj, predvsem zaradi boxer širine. Tukaj so mu še dodatno odzagali nosilce zadnjih tac in je še ozji od zadaj, torej zgleda preširok od spredaj, oz., na sredini. In tista praznina pod sedezem med amortizerjem in mašino je tudi hmmm... luknja! Kolesa zgledajo ubupno, da ne govorimo o kakšnem vetru (polna, Vrod pa to :rolleyes: ) Pa za tisto mavrično barvo na rorih bi lahko BMW ze kakšno rešitev našel! Pa da ne bom samo kritiziral, sprednji zmigovci so dobra rešitev, boljša kot original! Ja, pa šraufi mu sigurno ne bojo stran letel, to mu tudi dam :D Pa ne prosim kritizirat voznjo na pamet, ker se GS-i peljejo odlično - tudi 5km/h! Ne mene zdaj napast, dajte raje motor ;) O okusih se pa itak ne razpravlja. Popravljeno Junij 1, 2003. Popravil J
SiR Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 "Črna kvintesenca motociklistične popolnosti" ;-)
J Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 "Črna kvintesenca motociklistične popolnosti" ;-) :lol: :lol: ne pretiravaj no!
lederman Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Čist neki posebnega, čist tak kot vsi BmW-ji. Všeč! Lp
batzajla Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 sej ne rečem,vejretno je dober motor.ampak,že v originalu ni nevem kašn lepotec,tale je pa....hm.... grd mislm,da bi lahk kej druzga najdl za predelavo v SM.....
RAN Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Pojem črna luknja se bo na novo definiral. :o
Cegi Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 lepo, lepo, sam ne more skrit, da je bil in bo tudi ostal zadrgnjen Nemc. :D
bajsi Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Upam, da je kaj lažji od nepredelanega GS. Kolesa so obupno grda, vozne lastnosti pa so BMW-jeva domena B) . LP Bajsi
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Kako vam more bit to všeč. Ko bi bil vsaj streetfighter. :D
SiR Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 A se vidi, da mi je neki zlo GS všeč? ;)
corser Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 1150 GS je žival, da je ni para. Motor je treba pod nujno peljat, ker večina misli, da je to neobvladljiva krava. Popoln neresnica. Motor je večen!
SiR Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 (popravljeno) Popravljeno Junij 4, 2003. Popravil SymRu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se