Skoči na vsebino

Neobvezno druženje in klepet


Manu

Priporočene objave

..... če bo kdo slučajno ta vikend ob slo ali cro obali, se lahko dobimo v petek zvečer na piru pred American barom, na desni strani AC Stella Marisa - Umag.

Tam bodo umaški Staaari rokeri in seveda fifty in jaz :) B)

p.s.

Neobvezno druženje in neobvezen klepet, seveda. :ph34r:

p.p.s.

Lahko ste brez čelad, obvezno samo v ledrastih ali đins brezrokavnikih, z rutkami na glavi in sončnimi očali na nosu - (SFW!, če bo tema ;) - važno, da bomo lepi) :D :D :D ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na desni strani AC Stella Marisa - Umag.

A je to nudisticni AC?

Tadej

Neeeeeeee, zakaj???? :o :o :o

Ah, ja.... pozabla sem napisat, da imamo lahko tut hlače oblečene, pa škornje obute. :) :lol: :lol: Se pardoniram... :rolleyes: :rolleyes:

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah, dej no... tega nam pa ja ne morš nardit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

in ?

a je naredu ,al ne ? :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako je že sreda in predstoječa vročina se že prebija na plano, :huh:

mi pa,

razen, da sta bila malo pošikanirana :rolleyes:

in da je drselo kot dobro navlažena saj vemo kaj, :rolleyes: :rolleyes:

ne vemo še ničesar, :angry: :angry:

kaj dogajalo. :unsure:

Manuela, če boš tako šlampasta, ti bo treba primazati en ukor pred izklučitvijo. :P

Ker si fejst punca B) , tokrat le blagi ustni opomin. ;) :) :D :P :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok, Ok..... Brrrm.... Max .... in..... bom zdaj povedala.

Ampak sem do danes urejala "doživljaje".... :)

Torej - petek zvečer, pred American barom. (nebom razlagala popoldanskih takšnih in drugačnih morskih aktivnosti, ki jih od same radosti, ko prideš na morje, počneš.... mislim, metanje v vodo in mrzlo pivo v senci... :rolleyes: )

Okrog pol desetih sva odfurjala do Stella Marisa in parkirala pred American barom...To je bifejček na prostem, odprt, z veliko mizami in stoli, kjer se čez dan praktično ne dogaja nič.... Ob pol desetih zvečer pa je začelo postajati živahno. Mladci ( med 40 in 50) so postopali ob šanku, igrali biljard, se pogovarjali - motorjev zaenkrat bolj malo parkiranih, kar pa se je začelo temeljito spreminjati po deseti uri, ko so začeli prihajati. Staaaari rokeri. B)

Motorje parkirali lepo, enga zraven druzga, vsi v brezrokavnikih z našotki na hrbtu "staaari rokeri" na sprednji strani pa našitki z motozborov, ki so se jih udeležili in prijateljskih klubov - seveda v dosti manjši obliki, kot znak njihovega kluba na hrbtu. Ko so naju opazili in videli, da sva "gosta" je k nama stopil predsednik (to mu je pislao na majhnem znakcu na junaški desni strani prsi) in nama stisnil roko, se predstavil, naročil pijačo, prisedel za nekaj minut, poklical še "vicepresidenta", naju spet predstavil in smo potem udarli eno "lagano" debato o vsemu. Tudi o "SOLORAJDERJIH" :rolleyes: (hočko, sem delala epp za SR)... Nakar je začelo nekaj ropotat, kot da bi se en bend mal uigraval in glej ga zlomka : ob petkih zvečer, ko se VEDNO dobijo pred AMerican barom jim za vzdušje do ugodnjih jutranjih ur špona lasten bajkerski bend - trio (KOKAIN - upam, da Tomozuki tega ne bo prebral :P ) Špilajo stari rock in to dobro. In res naredijo vzdušje in res te prime, da bi bil kar tam... In potem se začnejo stari rokerji zibati v ritmu stare muzike :) :D .....

Še eno posebnost imajo. V ponudbi american bara je seveda vse vrste piva, poleg tega pa imajo tudi "metar piva". Za vse tiste, ki tega še niste videli..... Kot neka, malo širša epruveta, steklena, visoka en meter, s pipco spodaj, ki vsebuje 5 litrov rumene, hladne tekočine.... In to ti prinese lepa, mlada kelnarica na sredo mize, skupaj s čašami in ..... nadaljevanje je verjetno znano... bolj ali manj.... B) :ph34r:

Zoran - predsednik starih rokerjev in fifty, kot neuradni (sicer) predstavnik SRjev sta potem nekako malo bolj pozno zvečer( :rolleyes: ) prišla na idejo, da bi morda ne bi bilo narobe, če bi se malo pobratili in naredili kakšno skupno fešto... No, o tem bomo še govorili - so pa res vredu fantje in dekleta, tako, da o kakšnih meddržavnih nesoglasij okrog meje ni vredno niti razmišljat. ;)

Toliko o tem. In še, da prenesem njihovo povabilo - vse poletje, do konca septembra so tam ob petkih zvečer. Pridete, povprašate za predsednika Zorana (sivolas gospod z zame najlepšim motorjem na svetu B) ) in stvar se bo odvila sama od sebe.

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

COOL! ItaQ da se bomo prej al slej najd'l na tistem koncu, ... FEŠTA! :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!