aja Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 :P In un s katerim spim bo z mano :P :D :P ... a jaz česa ne vem??? :P :P :D :D ;) ;)
Vale Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 (popravljeno) :P In un s katerim spim bo z mano :P :D :P ... a jaz česa ne vem??? :P :P :D :D ;) ;) Ajči srce .... ... DRUGI NE VEJO :P :P Popravljeno Junij 4, 2003. Popravil Vale
aja Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 :P In un s katerim spim bo z mano :P :D :P ... a jaz česa ne vem??? :P :P :D :D ;) ;) Ajči srce .... ... DRUGI NE VEJO :P :P :P ;) ... še dobro da ne, ker potem bi bila prehuda gužva... ;) :P B)
Vale Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Sej majo tolko za povedat, da ne bi mogli še delat kaj zraven :P
Jerry_exc Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 jest bom tud pršu u soboto mav okol pogledat B) če se bo vreme strinjov :P
volk Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Jaz je nimam :( Si lahko brez majice. :D Bodo Sairahi srečni ;) DolgizVodic press
Doc Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Verjetno v petek po 19h pridem pogledat Morde tud jest. Loh se zmenva, pa se ki dobiva in greva skup kje B)
S57CQ Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Lp Zal ne gre letos. Se vedno sem v Iraku in ostajam tu do konca Julija. Definitivno se vidimo poleti. Zelim vam lepo vreme in dobro zabavo. Pozdrav za celotno Sairach ekipo. Dane Mosul, Irak
Black Knight Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Letos žal odpade zaradi bolezni...vse k boste tam želim obilo zabave in piva..
smeško Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 (popravljeno) Jest sm se ravnokar vrnu z zbora, mislm, da bo kar zanimivo :rolleyes: , zato jutri pridem z šotorom! :D Popravljeno Junij 6, 2003. Popravil smeško
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Pridem pogledat okoli 20h. B)
Black Knight Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Ker sem doma na bolovanju,sem se pozanimal prek GSM-a in dobil informacijo da je na zboru ogromno ljudi in da ful dogaja. jebat ga pa drug let ...smrk,smrk... :huh: :huh: :huh:
gas gas Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 A kdo ve kako je blo oz. kako je?? :D
D.J. Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 pljuvanje kravjih oči... :blink: folk se nabira dondons gre vse na tazadno :D hhmmmm, žganje nečesa?? mnogoštevilna publika :rolleyes: folk še niti ni začel dobr popivat..
Blade Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 (popravljeno) Vroče je bilo. Ljudi ogromno. Motosvet majice pa nisem videl nobene Popravljeno Junij 8, 2003. Popravil Blade
Blade Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Pa če bo šlo tako naprej si bodo morali omisliti novo ( precej večjo ) lokacijo. Saj je vsako leto več ljudi.
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 meni tud ni zneslo pridt...pa drugo leto D.J: dej popravi slike...da vidmo kaj je blo!
Ervina Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Bilo je krasno, samo prehitro smo šli domov. :(
smeško Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 No še ene par mojih slikc: (BTW v ČB sem jih spremenu za brezveze :blink: ) Naša mala motoristična vasica :) Dimna zavesa :o A bo kej, al ne?? :blink: Men je pa ratal!! :D Ena v sodelovanju s policijo in kačo :lol: BUSTED!! (se mu že ni dal na WC :D :D ) Narod se odpravlja domov B) Lahko bi dodal še kšno slikco s striptiza, sam je Drago to prepovedal <_<
vulcan Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 LP. Bil zelo zanimivo, predvsem pljuvanje kravjih uckov. :huh: Zal sva z boljso polovico ob 23 krenila proti domu, tako, da nisva videla striptiz, ki je bil baje zelo zanimiv in so tudi bejbe prisle na svoj racun (skoraj na stango). :D Drugoleto bova sigurno tudi medva ostala cez noc. Aja drugace sem pa videl dva motorista z motosvet majcko. :D
master 007 Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 (popravljeno) Blo je super. Ful folk in žur do kraja. S SuzukijemGSX sva kampirala tako, da ni blo ovir za žur. Od Motosvetovcev sva zasledila Vale, Jasa, Bobota, Damijana Tratnjaka, Mukki, Deana in še nekaj drugih, katerih pa se ne morem spomnit. ;) B) p.s. Po nekaterih podatkih je bilo okoli 1.000 motoristov, in sicer največ do sedaj. B) Popravljeno Junij 9, 2003. Popravil master 007
Vale Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Pozabu si še Ervino in Dadota (Kaja & Obelix), pa Mitja je tut bil, pa Smeško ni dal za pir zato ga bom drugič "prebutala" :P Zmagaj je Jaša => je šel zadnji spat :D
mukki Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Ojla, Tud jaz svetla na zboru vse tri dni, blo SUPER :rolleyes: A Jasa je šel zadnji spat? Ne verjamem :P
Vale Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Ojla, Tud jaz svetla na zboru vse tri dni, blo SUPER :rolleyes: A Jasa je šel zadnji spat? Ne verjamem :P Šel, šel. Je bil z našo druščino in je še mene premagal :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se